Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DługieWłosy87

Zapuszczamy włosy, kto ze mną ? :)

Polecane posty

Gość DługieWłosy87
miła jak zawsze a jakim dokładnie kolorem teraz farbowałaś, bo wyglądają na bardzo ładne naturalne... :)

Gość DługieWłosy87
A stosowałyście maskę WAX ? Czy są jakieś pojedyncze saszetki do kupienia? :) Ponoć dobre jest

Gość Leonka 79
:)

Gość Leonka 79
Wita. Przyłączam się do Was. Moje włosy sięgają do łopatek. Zapuszczam na ślub kuzyna 31.07.2010. Potem prawdopodobnie je obetnę bo dużo przy nich roboty :(

Gość a moim skromnym zdaniem...
wax wax i jeszcze raz wax!!! wiem po sobie.zuzylam cale opakowanie,teraz zaczelam druga i powiem ze uzywalam juz naprawde wielu odzywek renomowanych firm ale wsx zdecydowanie przebija wszystkich o glowe. wlosy odzyly po prostowaniu, farbowaniu, a co najwazniejsze zaczely szybciej rosnac. polecam:)

to fakt ze jest troche zachodu ze stosowaniem ale naprawde warto. na umyte wlosy nakladalam wax, owijalam folia spozywcza(zatrzymuje cieplo co poprawia dzialanie odzywki) i ogrzewam suszarka co chwile:) polecam:)

byl tez zalozony topik na temat waxa, mozecie poczytac wypowiedzi innych dziewczyn stosujacych wax:)

Gość Nuka.!
Hej. :) też się przyłączę ;DD. również zapuszczam włosy . miesiąc temu obcinałam (około 3-4 cm.) i planuję długo ich nie ścinac . jak narazie mam takie hmm. za biustonosz ;d. więc już dosyc długie są. pozdr. :*

Gość comeome
Jaa ! :] byłam głupia i ścięłam aż przed ramiona bardzo pocieniowane :// teraz odrastają mam za łopatki, lekko pocieniowane tylko końcówki. ja zapuszczam i wytrzymam :)) za bardzo chcę powrócić do tych długich (prawie przed pasem.) a co z kolorem? naturalny ciemny brąz. i niech tak pozostanie ^^ pozdrawiam x]

Gość Leonka 79
Wax jest dobry ale niestety w licznych przypadkach wypadają po nim garściami włosy. Dlatego bardzo się go obawiam :( . Postawiłam na racjonalne odżywianie. Teraz jest lato i dużo naturalnych witamin.

Gość Leonka 79
:)

hej:) Ja się chętnie do Was przyłączę:). Fakt faktem mam długie włosy, ale chętnie bym o nie bardziej zadbała. Kupiłam sobie niedawno wax i powiem Wam, że wcale nie widzę jakiś spektakularnych efektów - może dlatego, że użyłam go tylko trzy razy. Niedawno ścinałam włosy, ale teraz przyszło lato i od słońca są tak przesuszone, że musiałabym znowu, a po prostu szkoda mi włosów:/

Gość Leonka 79
Brzydkie włosy wcale nie dodają nam uroku. Wręcz przeciwnie :/

No to jasne:). Ja od zawsze miałam obsesję na punkcie włosów - używałam regularnie masek od gimnazjum dlatego zawsze byly zdrowe. Teraz po prostu CZUJĘ, że się przesuszają. Moja przyjaciółka mówi, że nic nie widać, ale ja to czuję, dlatego chcę o nie maxymalnie zadbać. Nie prostuję włosów, bo mam swoje naturalne proste jak druty. Farbuję na blond - o zgrozo xd.

Gość Leonka 79
Ja też farbuję na blond w dobrym salonie fryzjerskim. Czasem żałuję bo moje włosy są cienkie i delikatne i widzę, że jest ich jakby mniej przez te farby. Ale impreza rodzinna mnie mobilizuje do zapuszczania. Potem akcja ścinanie

Gość Leonka 79
Ja od 2 miesięcy zastanawiam się nad rudym. Mam zielone oczy więc powinnam się jakoś w ten kolor wkomponować ;)

Zielone oczy - zazdroszczę Ci! No spróbuj takiego ciemno rudego. Tak czy siak zieleń plus rudy równa się magia xd. Zawsze chciałam mieć zielone oczy xd

Gość Leonka 79
Gdy powiedziałam o tym ludziom w pracy to wszyscy jak na komendę zamarli i zaczęli mi się przyglądać jakbym co najmniej powiedziała, że od jutra będę Krzysiem :p