Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzamsie543534535

Czy jestem bardzo gruba?

Polecane posty

Gość Miss TIRowek
zalezy tez czy jest grubokoscista, etc... ale chyba raczej nie

kurcze nie lubie jak coś mi się wmawia. mówię, że ważyłam się przed chwilą i ważę 58! nie mam powodu żeby kłamać więc po co to gadanie?

Gość taka sobie jedna dziewucha
ja ci wierze moja babcia na 158 cm wazy 58 kg w ubraniu wazylam ja ostatnio i jest ogromniasta jakby dwie kobiety zlaczyc

Gość Miss TIRowek
no ale waga jedno a wyglad drugie, mnie by nikt nie dal 60kg, a tyle waze i co mam sie pochlastac?? ciesze sie, ze na tyle nie wygladam... zreszta, waga dla mnie najmniej wazna...

Gość Miss TIRowek
to jak dajesz maila na tw cwiczenia??

carolyn028@o2.pl

Gość nogi mam podobne do Twoich
mniejszy brzuch i talie. ale mysle, ze mozesz sie fajnie zatuszowac odpowiednim ubiorem. spodnica rozkloszowana, buty na lekkim obcasie, bluzka z dekoltem i bedzie cacko:) ile masz wzrostu i ile wazysz?

hehe, doczytalam, ja mam 170 i 68:) ale planuje zrzucic do 60

Gość pieniądze nie spadają z nieba
przy 160 cm rozkloszowana spódnica?

Gość Miss TIRowek
poszedl mail :)

dzięki:)

napisalam zanim doczytalam, ale mysle, ze lekko rozkloszowana moze byc ok i do tego juz wysokie buty

Gość Lejdi GuGu
A czemu nie? Założy obcas i proporcje się wyrównają. Nadal utrzymuję, że dziewczyna nie musi się odchudzać, bo wygląda dobrze i jedynym mankamentem (poza nieodpowiednim stanikiem) jest jej brzuszek, który można by trochę poprawić. Nie wszyscy muszą dążyć do sylwetki Anji Rubik, a ciało autorki wygląda moim zdaniem dobrze właśnie takie, jakie jest teraz. Kto wie, czy po schudnięciu 10 kg nie zatraci całkowicie proporcji (bo zmniejszą się piersi, a dolne partie ciała pozostaną niemal bez zmian).

Gość antoninaaa
tak jesteś gruba, po pierwsze nie powiennas dawać zdjeć w bieliźnie samej bo tu chyba chodzi o opiinię ludzi którzy na ciebie patrzą, a mnie się wydaje że nie latasz w samej bieliźnie (pomijając fakt że jest ona okropna) po drugie i i trzeci wiele ci brakuje do ideały moim zdaniem jakieś 10-15 kilo by się przydało zrzucić, ale ty to na pewno sama wiesz więc po co się pytasz była jesień, była zima, była wiosna a ty sie dalej zastanawiasz ile powinnaś do roboty bo inaczej będziesz tylko co jakiś czas wystawiać swoje zdjęcia na kafe -anto-

Lejdi GuGu nie no sorry przesadzasz ja teraz waze 51 kg na 152 bo przytylam 5 kg w zime i uwazam ze jestem za gruba i ty autorce mowisz ze nie musi sie odchudzac no bez jaj tak wygladam teraz po przytyciu http://img191.imageshack.us/i/kopiazdjcie0426.jpg/

Gość Miss TIRowek
ale jestes duzo nizsza i widac ze masz drobniejsza budowe ciala

Gość taa niedobra pupa
Na dwóch pierwszych zdjęciach wyglądasz dużo grubiej niż na trzecim. No i jesteś blada, a opelenizna daje wrażenie że jest się szczuplejszym. Moim zdaniem wyglądasz na te 58 kg. Powinnaś zrzucić ok 5 kg i dodać trochę ćwiczeń. I będzie ok. Ew. lekką opaleniznę, ale broń boże solarium.

Miss TIRowek wlasnie jestem duzo nizsza i powinnam o wiele grubiej wygladac od autorki mimo podobnego BMI a wygladam o wiele szczuplej chociaz i tak uwazam ze za grubo i 5 kg na pweno trzeba zrzucic i nie o wage chodzi a o wyglad

Gość Miss TIRowek
jak jestes drobnokoscista to bedziesz wygladac duzo lepiej

Miss TIRowek oj wiesz co bzdura z tymi drobno i grubokoscitymi bo szkielet czlowieka stanowi ok 3 % wagi i roznice w wadze szieleketu sa minimalne i minimalnie wplywaja na wyglac i ciezar ciala

ale ty wyglądasz szczuplej bo jesteś drobniejsza; masz wąskie biodra itp a ja jestem szeroka

odchudzamsie543534535 oj mylisz sie mam ogromne biodra zawsze w pasie ok a na biodrach ciasno musze zawsze kupowac spodnie za duze w pasie zbye przez tylek wlazly i bioder nie opinaly :)

Gość karolinamalina2467
" mam 160cm wzrostu i ważę 58kg " co? ja mam ten sam wzrost i wagę ale jestem szczuplejsza niż ty i to bardzo bardzo....

kurcze już pisałam...tyle waże

Gość do tych od staników
ja mam na metce od stanika 36/80/B , co oznaczają te cyferki?

do tych od staników 80 pod biustem 36 to rozmiar pod biustem wedlug angielskiej miary B wiadomo miseczka ogolnie duza kobieta z nieduzym biustem albo poprpstu zle dobrany biustonosz czyli za duzy biustonosz pod biustem a za mala miseczka

Gość szczapachudakobyła;)
e tam abraja wazy prawie 90 a nie widac po niej co prawda w bieliznie je nie widziałam i nie wiem czy chce;) pogadaj z nia to fajna babka co sie waga nie przejmuje strasznie mi sie podoba ze tak do siebie podchodzi ja jestem jak szczapa taka chuda jem jem i przybrac nie moge wiec oddaj troche mi a chetnie przyjme pozdrawiam i nie łam sie ps gacie cudo ;)