Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzamsie543534535

Czy jestem bardzo gruba?

Polecane posty

Gość fnds vn
właśnie jestem bardzo szczupła i mi wszystkie staniki spadywują w obwodzie, a własnie ten byl w miare dobry i sie poluzował , wiec powiennam miec 34(jest w ogóle taki?) / 70/b?

Gość fnds vn
to ja od tych staników:D

Gość halinka,.,.,..
ja tez mam 160 cm wzrostu, ale waże 55 kg, własnie jestem w trakcie diety, moj cel to 51, w tej wadze czuje sie najlepiej. Myślę, że powinnaś schudnąc max 7, 8 kg, nie więcej...

Gość gfgdfgdgfdgdfgdgd
up

bardzo nie ale troszkę możesz schudnąć, poćwicz brzuszki i będzie ok;-) zresztą to twój wybór, nie rób nic na siłę!

Gość slonecznikowa
zeby dobrze wygladac schudnij 5-7 kg i powinno byc dobrze tylko blagam nie rob z siebie takiego zasuszonego kabanosa jak ta laska (45 kg i 170 cm wzrostu) zal patrzec :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4508133

ja nie wiem ludzie czy wy sobie tu wszyscy jaja robicie? laska wyglada tragicznie naprawde a wy mowicie,ze jest ok ?! autorko wez sie do roboty bo wygladasz po prostu zle.

ja nie wiem ludzie czy wy sobie tu wszyscy jaja robicie? laska wyglada tragicznie naprawde a wy mowicie,ze jest ok ?! autorko wez sie do roboty bo wygladasz po prostu zle.niektorzy tu pisza,ze moze byc itp itd. lepiej zrob cos,zeby sie jednak zblizyc do tego idealu bo im starsza bedziesz tym trudniej ci bedzie.

Gość ggggggggggggggggggdddddddddddd
sama pewnie gruba świnia jesteś to musisz komuś innemu dowalić żeby sobie ulżyć nie?

ja mam wage i wzrost podobnie ale jestem bardziej zbita:) cwiczenia naprawde duzo daja:)i sylwetke ladnie mozna wyrzezbic

Gość Jak to jeeest
Nie martwo się! :) NIE WYGLĄDASZ GRUBO! Masz lekką nadwagę, ale i tak przypuszczam, że wg BMI jesteś idealna :) Powinnaś jedynie trochę o siebie zadbać. Idzie lato (właściwie już jest). Zacznij chodzić na długie spacery, pobiegaj troszkę, pojeździj na rowerze jeśli go masz, lataj po schodach góra- dół :) (udka potem się trzęsą i słabną bardzo- czyli działa) i korzystaj z tanich owoców i warzyw jakie niedługo się pojawią- dietka! Ja mam 164 cm i ważę 58 kg. Wyglądam szczuplej niż Ty, ale w udach chyba tak samo. Na szczęście mi równomiernie przybyło tłuszczyku, więc nic się szczególnie nie rzuca w oczy- cała się powiększyłam :D. Jedyna różnica, to to, że ja przytyłam przez leki, które muszę brać. Jeszcze kilkanaście miesięcy temu ważyłam 43 kg i za nic nie mogłam przybrać na wadze, chociaż chciałam. Rekord sprzed 4 miesięcy, to 63 kg. Samo zjechało do 60, ja pomogłam do 58 i teraz się już waga utrzymuje. POZDRAWIAM Cię i życzę powodzenia! :)