Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzamsie543534535

Czy jestem bardzo gruba?

Polecane posty

Gość Monique222
te rozmiarówki to ściema , wg nich powinnam nosić D , a D mi spada noszę C

Gość taka sobie jedna dziewucha
i rowniez pzrychylam sie do stwierdzenia zbeys ogolnie zainwestowaa w bielizne i zaczela wygladac jak kobieta :):) o roziarze biustonosz ajuz nie pisze bo wiele osob wspomnialo

Gość Monique222
ale fakt stanik masz za maly

Gość Miss TIRowek
jakbys podala maila to Ci wysle troche cwiczen, bo mam w Wordzie skopiowane :)

Gość Monique222
no i to wcięcie w talii... popracuj nad tym w necie są ćwiczenia. i nad brzuchem popracuj no i ogólnie powinnaś schudnąć zdecydowanie

Monique222 ja tam nie narzekam nosilam 70 D albo 75 C bo nic innego w sklepach nie bylo zreszta tak kazda paniw sklepie radzila przez co piersi mi opadaly i rozjazdzaly sie na boki a z biusciastych wyszlo 60 E i nosze ale 65 E i pasuje idealnie a 65 bo na zebrach prawie nie mam tluszczyku zeby go scisnac ciasniejszym biustonoszem

Gość pieniądze nie spadają z nieba
powiem co widzę :) nie obraź się, bo to dla twojego dobra :) za mały stanik i okropne majtki :) 7-8 kg wystarczy

Gość do autorki....
z ciekawosci ile wazysz i ile masz wzrostu? wygladasz OK, troche opalenizny i bedzie git:)

mam 160cm wzrostu i ważę 58kg

Gość truskawencjaaaa$
UWAZAM ZE MASZ TROSZKE ZA DUZY BRZUCH I UDA RESZTA WPORZADKU:)

Tak was podczytuje, bo mam podobna figure. Tzn w udach i ramionach jestem szczuplejsza, moja zmora jest za to brzuch... Jestem po porodzie i on nie tyle co jest tlusty co taki odrobine sflaczaly... I cholera przeraza mnie wizja wystapienia w bikini na plazy :O Chociaz wszyscy dookola powtarzja mi, ze tragedii nie ma. Ale szlu tez nie-i ja dobrze o tym wiem.

No tyle waże. Przed chwilą zeszłam z wagi

odchudzamsie543534535 powaznie 58 kg na 160 cm ?? strasznie grubo wygladasz jak na taka wage do wzrostu jak ja wazylam chwilowo 58 kg na 152 to wygladalam tak jak ty naprawde powiem ci za nawet jak mam Twoje obecne Bmi to wygladam szczuplo no moze na 2 kg za duzo

miła jak zawsze -> ale mogłaś mieć większe mięśnie a tkanka mięśniowa jest cięższa niż tłuszczowa ;p

,,miła jak zawsze -> ale mogłaś mieć większe mięśnie a tkanka mięśniowa jest cięższa niż tłuszczowa ;p'' no ja jestem bardziej jakby to powiedzieć...zbita??:D

zmierz się pod biustem i kupuj stanik 10 cm mniejszy w obwodzie. jak masz 70 pod biustem to stanik musisz mieć 60 i miseczkę też musisz mieć wiekszą.

Gość nie wygladasz na tyld
Nie jest zle, ale wygladasz na wiecej.

Gość Miss TIRowek
ja mam 162 i waze 60kg i wygladam lepiej od Ciebie, ale mam umiesnione cialo i to pewnie dlatego :)

Gość Miss TIRowek
i chce zgubic jeszcze 5kg, bo 6kg juz poszlo precz :D

Gość Lejdi GuGu
Mam taki sam wzrost i wage oraz podobna sylwetke - mocniejsze wciecie w talii od Ciebie i odrobine wiekszy biust. Uwazam, ze wygladasz bardzo dobrze i powinnas sie nie tyle odchudzic, co wymodelowac cialo cwiczeniami. O staniku dziewczyny juz pisaly - zajrzyj na Lobby Biusciastych, Stanikomanie, Balkonetke itp.

Gość kwiatek666999
58 kilo? chyba 68... mam podobny wzrost i waze 52,tylko 6 kilo mniej a brzuch mam plaski (jak siedze jedynie robia mi sie faldka) i mniejszy tylek. W zime zawsze "przybywa" mi prae kilo, nawet dobijam do 58,ale tak jak Ty napewno nie wygladam. mniej niz 65 na bank nie wazysz

Lejdi GuGu nie not u sie kompletnie nie zgodze zeby dobrze wygladac musi zrzucic 5 kg a potem modelowac waga jedno a niestety wygladana troche za duza