Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszkanka

Jak szybko i dobrze sprzedać mieszkanie??

Polecane posty

Gość mieszkanie podobno
"sprzedaje" się kuchnia i łazienką :P więc może zwróć uwagę na te miejsca. choc teraz nie jest łatwo - my próbujemy sprzedać mieszkanie babci mojego męża - bo jest dla niej za duże i lipa- a też super lokalizacja i 1 piętro...

Gość Mieszkanka
jak na Piaskową Górę nie jest cena wysoka.

Gość jak na ten metraż i wałbrzych
widocznie taki sa tam ceny. ja jestem z pomorza, wpisałam w wyszukiwarke nieruchomosci wałbrzych i wyskoczyło

Gość mieszkanie podobno
teraz ciężko kredyt dostać :( my juz mieliśmy wielu chętnych ale zawsze kończy się na odmowie kredytowania i lipa - ludzie rezygnują...

Gość Mieszkanka
akurat łazienka jest "odpicowana", kuchnia też niczego sobie. ale oglądających mało, a i tak chcieliby najlepiej za darmo ):

o to chodzi - chętni sa -ale co z tego kiedy kredytu nie mogą dostać ?

Gość Mieszkanka
od nowego roku o kredyt będzie jeszcze ciężej :(

Gość mieszkanie podobno
moze pokaż to na zdjęciach jak najdokładniej... ,ój znajomy robił też takie panoramki - czyli kilka fotek połączonych tak jakbyś sie rozglądała wokoło ps moim zdaniem ze remont nikt ci nie zwróci - ludzie patrzą zawsze na najniższą cenę za dany metraż i porównują - inna sprawa że zazwyczaj na tym tracą- ale to juz inna bajka...

Gość Mieszkanka
(:

Gość jak na ten metraż i wałbrzych
pokaz to mieszkanie zobaczymy co z nim nie tak

kiedyś był program w tefałce o agentach nieruchomości i opowiadali o przeróżnych trikach m in zapach, ze fajnie np jak pachnie ciastem czy jakoś tak przytulnie i że w tym celu korzystali z podgrzanych olejków waniliowych, sama tego kiedyś prónowałam ale ciężko mi powiedzieć czy faktycznie dzięki temu mieszkanie poszło;)

nie zrozumcie mnie zle, mnie nawet na te najtansze na chwilę obecną nie stac, tylko powiedzialam, ze tanie bo przeciez bylo wielkie cenowe BUM a tu widze ludzie za 50 metrów chca 80 tys., no jak na mieszkanie to bardzo malo

a roznosiłaś info po dalszych i bliższych znajomych, że chcesz je sprzedać? mi się tym sposobem udało.

Gość Mieszkanka
:)

Gość M.W.M
Rok temu kupiłam mieszkanie więc moge Ci powiedzieć na co ja zwróciłam uwagę. Przede wszystkim człowiek, który ogląda to mieszkanie musi poczuć, że chce w nim zamieszkać tzn. pierwsze wrażenie najważniejsze. U Ciebie widzę przesyt kolorów za duzo tego rózowego itp. Co z tego ze po kapitalnym remoncie skoro kolory do sprzedaży powinny być stonowane, aczkolwiek ciepłe odcienie. Kolejny błąd to jak widzę robienie zdjęć np. łazienki "w pełnym rynsztunku" na czas oględzin rzeczy osobiste typu kosz na pranie, czy szampon powinno się schować ponieważ optycznie zmiejszają one powierzchnię.

Gość mieszkanie podobno
nie wiem jakie ceny są w Wałbrzychu.... więc się nie wypowiem ten remont to bez przesady że taki generalny.... dla mnie taki standard - ale oczywiście kwestia gustu... co do zdjęć- to moim zdaniem za dużo na nich szczegółów - wiem że tam mieszkacie ale ja do zdjęć mieszkanie dokładnie sprzątałam i chowałam wszystko co zbędne - wystarczy przestawić poza zasięg obiektywu :P -wtedy po prostu mieszkanie wydaje się większe :) aha i oprócz ofert w necie - dawałam tez zwykłe ogłoszenia w lokalnej prasie i rozwieszałam wydrukowane na słupach ogłoszeniowych - pamiętaj ze np, starsze osoby nie korzystają z internetu - a je częściej stać niż młodych....

Gość Mieszkanka
dzięki za radę

Gość Mieszkanka
.

Było trochę programów na temat tego jak szybko i skutecznie sprzedać mieszkanie i faktycznie mówili coś o unoszącym się zapachu wanilii :D gorzej jak ktoś nie lubi tego zapachu heh Często proponowali przemalowanie wnętrz na neutralne, jasne kolory które optycznie powiększają przestrzeń poza tym "odgracali" pomieszczenia w podobnym celu. Czyli wszystkie bibeloty należy pochować podobnie z walającymi się ciuchami, zabawkami itd żeby jak najlepiej wyeksponować wnętrza

Gość Mieszkanka
:)