Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawicowy

podczas sexu, gdy kobieta ma orgazm...

Polecane posty

A bohaterem ktorej ksiazki jestem? ;) Takie uroki internetu, dlatego staram sie tutaj bywac sporadycznie, oraz udzielac tylko okazyjnie. Aczkolwiek wiem w jaki sposob funkcjonuja ludzie :) No i dokladnie wiem w jaki sposob sam funkcjonuje ... eh ... jakze bym chcial zyc w niewiedzy ;) A Ty akceptujesz kazde swoje zachowanie?

Gość .Sratata
A której byś chciał być? :p Nie bohatera książki mi przypominasz, a pewną osobę z kafeterii. Ale nie zdradzę którą :) Powiedziałabym tak. Akceptuję wszystkie swoje zachowania, mając jednocześnie świadomość, że mogą one kogoś krzywdzić i mam świadomość ich konsekwencji i jestem gotowa je ponieść.

Gość o ja piżżżuuuuuuuuuuuu
jeśli jesteś prawiczkiem to żadna dziewczyna nie dojdzie z tobą jeszcze przez długi czas, bo jeszcze nie zaczniesz a już skończysz. Odpowiadam na twoje pytanie- ja np, gdy mam orgazm to lubię jak ruchy są wolniejsze ale zdecydowanie bardziej głębokie. uwieeeelbiam to!! chyba się dziś przejadę do raju na moim narzeczonym! A jej jak zrobisz tak będzie bo kobiety w większości udają więc i tak ci powie że było za*ebiście. Najważniejsze żebyś się nie stresował.

Gość o ja piżżżuuuuuuuuuuuu
ja nikomu nigdy grzyba!!

nie jest znieczulona jak już przerywamy a pózniej zaczynamy odnowa ,od nowa

Gość .Sratata
Nie znam się na grzybach :P Gdybym chciała kogoś ukatrupić wynajęłabym zawodowca. Ale aż taka zła jeszcze nie jestem :p ;)

Gość .Sratata
Ja nie jestem znieczulona, nie przerywam, ja sobie odrobinę odpoczywam i przeżywam, a facet odrobinę zwalnia, ale tylko na chwilę, bo zaraz wracamy do akcji na całego.