Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PGR

Pytanie do kobiet.W jakim wieku facet jest najbardziej atrakcyjny?

Polecane posty

W jakim wieku facet najbardziej was przyciąga i jest dla was najbardziej atrakcyjny?Bardziej podobają wam się panowie powyżej 20 czy 30 lat?

Gość smutnooooooooooooo..
33=36

wydaje mi się, że to zależy od wieku kobiety :classic_cool: wiadome, że 20-latka nie marzy o 37-latku...... :p

i jeszcze jedno - jeśli facet jest atrakcyjny to podoba się kobietom ze swej grupy odniesienia niezależnie od wieku :D

Gość v thr
trzydziestki, och cudni sa

Gość Bell Ukochana
to zależy...atrakcyjny facet w każdym wieku jest atrakcyjny:) A jak ma fajny charakter, to jest to jeszcze bardziej widoczne:)) moj kapitan😢...:)

No tak,ale czy są faceci którzy np w wieku są mało atrakcyjni ale jak przekraczają 30 to już są dużo bardzie atrakcyjni fizycznie,czyli takie późne dochodzenie do urody

Gość niezapominajka.
W odpowiednim dla mnie wieku. Teraz ja mam 37 lat a mój facet 41 i mi to pasi

Gość Bell Ukochana
tak..są ludzie którzy są atrakcyjni dopiero w wieku po 30..po 40..a jak mieli 20 lat to byli normalni:) Kobiet tez to czasem się tyczy;)

myślisz, że jeszcze wypiękniejesz? :classic_cool: też na to liczyłam :p czasami zdarza się, że pryszczaty, nieciekawy nastolatek zmienia styl i staje się niebrzydkim mężczyzną :D

niezapominajka. ale jak oglądasz jego fotki kiedy miał 20 lat i jak skąńczył 30 lat,to w którym wieku bardziej ci się podoba?

nieznana black-Nie,po prostu chce określić kiedy będzie najlepszy czas na szukanie żony;),wiadomo że jak facet jest najbardziej atrakcyjny to ma największe szanse na duży wybór kandydatek;),chociaż jak ja przynajmniej jedną będę miał to będzie dobrze:(

Gość niezapominajka.
Jak miałam 20 lat to podobali mi się dwudziestolatkowie. Ale jak bym Jego wtedy znała, raczej nie zwócilabym na niego uwagi. Miał wtedy taki image, który nie jest w moim guście (np. nosił wąsy). Za to teraz on mi się podoba (już nie nosi wąsów ani innego zarostu).

a pod tym kątem... no to pewnie 24-28 :D nie pytaj czemu ;)

Bo ja to tak plonowałem zacząć myśleć o zonie gdzieś po 35 rokiem życia,tylko że nie chciał bym musieć brać to co pozostało:(,no i żeby nie miała więcej niż 30 lat bo wiadomo że wtedy to już desperatka i bierze wszystko co jest na ziemi i na drzewo nie ucieka.;)

Gość 25 - 30 lat

dla mnie najbardziej byli i są atrakcyjni faceci w przedziale wiekowym 29-36 lat :D są też tacy, którzy są młodsi bądź starsi i też są atrakcyjni ;)

Gość Bell Ukochana
wtedy kiedy jest zdolny do produkcji dzieci:)) sa ludzie co wiekiem pięknieją..może od miłosci;)? kto wie:)

cassablanca pocieszyłaś mnie swoja odpowiedzą bo to oznacza że najlepsze lata przedemną ;),skoro takim laską jak ty podobają się faceci po 30 to znaczy że jest bardzo dobrze dla mnie;):)

po 30 też ok - ale kobiety, którym mógłbyś się spodobać w większości pozajmowane :D a chyba nie chcesz żenić się z nastolatką? :p

Gość deelllaaaa
facet jest atrakcyjny niezaleznie od wieku bywaja atrakcyjni 20 ,30 40 latkowie nie ma reguly;)

nieznana black nie zamierzam ale czy taka 17-18 to jeszcze nastolatka?:-o Dzisaj 13 latki wyglądają jak 18-stki a 16-latki jak by miały 25 lat,świat schodzi na psy:-

Gość Bell Ukochana
sean conerry...On fajnie wyglądal..i na starosc. Niech się chowa clooney gogus. facet musi byc męski:)

Gość do 25 lat
ale ja mloda jestem, po 30stce pewnie bede szukac panow w swoim wieku...

27-25 chyba wtedy sa najprzystojniesi przyklad Brad Pitt jak dla mnie, za młodu był zbyt laleczkowaty a z wiekiem prwdziwe ciacho

tak jakoś w okolicach mojego wieku, ale nie mniej, i nie za dużo więcej :p a mam 21 lat.