Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1333

zachowałam się jak idiotka?

Polecane posty

Gość olenkazlotko8509
nie trzeba walczyc, facet i tak widzi, gwarantuje wam ze widzi, a tak to to ze powiesz ze Ci zalezy niczego nie zmieni, a tylko poczujesz sie ze sie osmieszylas, upokorzylas, narzucilas itd...

Gość olenkazlotko8509
wcale sie nie osmieszyla, i wcale facet nie mowi spi****j - i napewno nie ma tego na mysli. Moze zachowala sie troche impulsywnie i napisala pochopnie pare smsow ale to w istocie nic nie zmienia w uczuciach jego do niej, jesli takie sie w ogóle pojawiły. Wdg mnie naprawde nie zalamuj sie, wiele osob w ten sposob postepuje kiedy czuje ze "coś"umyka im przez palce, chwyta sie kazdego potencjalnego ratunku, najczęstszym narzedziem sa wlasnie słowa - wyrzuty np. W efekcie nie wiele to daje, jesli drugiej stronie nie zalezalo, bądź mało zalezało. napewno kazdy kto czyta ten topik zna ten stan ktory przezywa teraz autorka, bo kazda z nas postapila tak w swoim zyciu nie raz. Naprawde wszytsko bedzie dobrze, jak nie z tym facetem, to z innym, i bardzo dobrze ze sie tak stalo, bo nie popelnisz juz tych samych bledow w przyszlosci, albo popelnisz mniejsze. Moje zdanie - na 90 % jest ktoś trzeci... czas pokaże. Poki co postaraj sie nie pisać do niego. wiem ze niełatwo, ale chociaz postaraj się... No i ten projekt raczej wyślij, ale nic nie dopisuj, nic w stylu wiesz myslalam ze jestes inny, itp.., pozdr

Chciałam dopisac raczej coś w stylu : "Mam nadzieję , że u Ciebie w porządku. Trzymam kciuki. ostatnio chyba napisałam za dużo". Pozdrawiam Wy chyba troszeczkę źle mnie zrozumieliście... No bo ja nie napisałam mu smsa z wyrzutami, nie zażądałam żeby powiedział mi o co chodzi. Wrecz przeciwnie. Napisalam ze rozumiem , ze nie moze tego zrobic. W tych ostatnich dwoch smsach, ktorych wyslania żałuję było tylko coś w stylu "Mam nadzieje ze nie napiszesz mi czegos nieprzyjemnego tylko ze wzgledu na projekt" . :( Bardzo Wam dziekuje za cieple słowa

Gość niewiadomkaaaaaa
ok. przeprosiłaś. spoko. i teraz daj mu jakąś szansę żeby się wykazał (lub nie). postaw się w jego sytuacji. Gdybym ja dostawała cały czas smsy (a powiedzmy, że faktycznie ma jakieś problemy) zraziłabym się do tej osoby. Przeprosiny-przeprosinami- reszta należy do niego.

Ja już nie zamierzam pisac.. Mam swoj honor. projekt chce wyslac zeby dotrzymac slowa.. dla siebie samej. Chodzi tylko o to czy wyslac go bez slowa czy dopisac cos z powyzszego... za kilka, kilkanaście dni. Tu nawet nie chodzi o to ze mi beznadziejnie na nim zalezy.. nie :) Byl dla mnie fajnym kumplem. Po prostu w momencie kiedy o niego poprosił coś się we mnie zagotowało. Poczułam sie oszukana. Npisałam co napisałam a teraz żałuję. Nie chce zeby miał mnie za histeryczkę, dlatego szczerze mowiac chcialabym cos dopisac.. i się zastanawiam. Na pewno nie dziś..nie jutro..

Gość w goreeeeee
jak skonczyla sie historia?