Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_mysza

straciłam wszystkich znajomych... teraz jestem sama

Polecane posty

Gość załamana_mysza

zawsze miałam wielu znajomych, jednak bardzo mocno zaprzyjazniłam sie z jednym kolega, zostalismy przyjaciółmi, zaczeliśmy wychodzić tylko sami i olałam swoich dawnych znajomych, 2 lata spotykaliśmy sie tylko we dwoje i było nam dobrze, jednak teraz cos sie popsuło... doszło do tego że nie mam juz z kim wychodzic i spedzam sama całe dnie i wieczory, codziennie jest mi zajebiście smutno, bo nie mam co z soba zrobić. Z przyjacielem popsuło sie jak zaczeliśmy sie całować przytulac itp. on nieraz mi mówi że jestem jego najlepsza i jedyna kolezanka czasami nawet uzywa słowa kochanka. Jednak ja zostaje wieczorami sama a on wychodzi z dawnymi znajomymi nie dajac mi znac o tym ,jest mi bardzo przykro cały czas sie o to kłocimy, jednak znowu godzimy itp i tak kolo sie zamyka. On wychodzi bawi sie dobrze a ja jestem sama, chyba jestem naiwna bo on cały czas mnie przeprasza mowi ze potrzebuje a jednak cały czas mnie rani swoim zachowaniem, ja jestem mu potrzebna wtedy jak nie ma z kims wyjsc i co ze soba zrobic, jednak kiedy juz ma towarzystwo to ja ide na bok. Coś jest chyba z tym nie halo. Nie wiem co mam z tym zrobic, jest mi bardzo przykro... :( co o tym myslec? doradzcie

chcesz aby tak wygladalo cale twoje zycie? nie? to znjdz innego faceta ktory zawsze bedzie z toba i dla ciebie a nie tylko wtedy kiedy mu wygodnie

Gość ale z ciebie kolezanka..
jak glupia dupa bujnelas sie z nim a teraz zostaniesz sama , teraz oczywiscie chcialabys swoich znajomych ale olalas ich wczesniej wiec oni ciebie maja prawdopodobnie gdzies, masz nauczke:o

Gość baskov1
poszukać grona znajomych mogę byc pierwszym Też w domu sam. Praca dom do znjomych odzywam się telefonicznie zeby sie spotkac tez jakos wszyscy zabiegani

Facet który raz skłamię będzie zawsze kłamał , wyjdź do ludzi znajdź nowych znajomych i jakoś Ci się ułoży życie towarzyskie a przede wszystkim o nim zapomnij jak będzie czegoś chciał to niech spada .

Gość tytykqq
on wie ze jestes od niego uzalezniona w sensie ze masz tylko jego , ale on oprocz ciebie ma innych znajomych , pokaz mu ze potrafisz sie bawic bez niego , poznaj jakis ludzi , moze odezwij sie do starej przyjaciolki ? co tam slychac itp ? moze zaproponuje spotkanie ? znam takie typy jak on, on potrzebuje przestrzeni, nie lubi byc niczyja wlasnoscia, nie mozesz go "osaczać" czyli non stop tylko z nim i z nim, pokaz mu ze masz inne zycie i z innymi tez sie dobrze bawisz. pzoa tym tak sie fatalnie dzieje wlasnie jak spisz ze swoim przyjacielem , dlatego nigdy przenigdy nie popelnie tego bledu co ty:( nie wiem czemu on cie przeprasza? przeciez nie jestescie w jako takim zwiazku ale ty widać traktujesz ta relacje bardziej powaznie niz on. rozejrzyj sie za nowymi znajomymi , nie mozesz byc zalezna od niego, a z drugiej strony on tez powinien miec czas dla swoich znajomych tylko cos mi sie wydaje ze ty sie za bardzo w to wszystko wkrecilas:P

hmm dziwna sytuacja ale on przecież nie jedyny na tym świecie sama zacznij wychodzić i poznawać nowych znajomych a jego olej