Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieszy mnie to

Mój szwagier bije moją "siostre" i "rodziców"!

Polecane posty

Gość cieszy mnie to

W końcu moje modlitwy zostały wysłuchane, moja "siostra" jest bita przez swojego męża, oprócz tego ten cham bije również moich rodziców. A mnie to cieszy, siostra przez całe życie mną poniewierała na przemian z rodzicami, siostra dostała od rodziców wszystko(dom, działki na wsi, domek w górach, oraz firme), ja nie dostałam nic. Moja siostra tego nie szanowała, wyzywała rodziców, ubliżała im a oni wyżywali się na mnie. W końcu nadeszły dni zapłaty za wszystkie moje krzywdy.

Gość baskov1
NiechCie nie cieszy współczuć rzeba

Gość cieszy mnie to
Oni traktowali mnie jak szmate, raz jak spotkałam męża siostry to powiedziałam sama mu żeby ich lał do upadłego, i niech się nie przejmuje. Ci ludzie za bardzo mnie skrzywdzili bym mogła im współczuć, teraz widzą jak to miło.

Gość masz racje też bym była
zadowolona.

Gość cieszy mnie to
Kilka dni temu dzwoniła do mnie siostre, zapraszała mnie do siebie na kawe, do domu który przepisali jej rodzice. Powiedziałam jej że nie chce do niej iść i że mam lepsze towarzystwo do picia kawy. Jeszcze usłyszała ode mnie że jej nienawidze.

Gość ewald
wspolczuje ci, nigdy nie bedziesz szczesliwa osoba.

Gość cieszy mnie to
Teraz widze że jest sprawiedliwość na świecie, rodzice upokarzali mnie na każdym kroku a siostre chwalili. Później siostre źle się do mnie odnosiła, ona się chciała mi żalić że ją mąż bije, że bije naszych a właściwie jej rodziców. Powiedziałam jej że bardzo dobrze im tak, każdy ma to na co zasługuje.

Gość wilczyca Oli
i Ciebie to cieszy????

Gość cieszy mnie to
Tak, cieszy mnie to że do mojej rodziny dołączył ktoś kto jest ich godzien, z resztą moja siostra i rodzice mają mordy od ucha do ucha, wcale nie dziwi mi to że dostają oni od tego człowieka wpierdol, należy im się. Ja cierpiałam bardziej od nich.

Gość widocznie zło wróciło do tych
którzy ciebie krzywdzili. tak to już jest że kara każdego spotka.