Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia667781

MAM STRAAASZNIE MAŁO WŁOSÓW! macie jakieś sposoby?

Polecane posty

Gość gosia667781

Moje włosy sięgają ramion i mam ich trzy na krzyż. Nie piszę tego wyolbrzymiając. Moja kitka to DOSŁOWNIE tyle włosów, co moje koleżanki mają w samej grzywce, lub po prostu w jednym pasemku. Jak byłam mała to długo siedziałam przed lusterkiem, żeby uczesać się tak, aby jakoś wyglądać. Teraz niszczę włosy prostownicą, ale to nie jest powód mojego problemu. Kiedyś nie używałam prostownic, lokówek i było to samo. Po prostu genetyka. Łykam skrzyp, masuję skórę głowy codziennie przez 10min, używam maseczek. Rozpuszczone włosy wyglądają fatalnie, bo jest ich za mało. Kitka wygląda jeszcze gorzej bo w niej można policzyć wlosy jakby się uprzeć, koka nie zrobię, nbo chyba że takiego o wielkości zakrętki od napoju. Nie chcę przedłużać.

Gość 9888----
trwała ondulacja

Gość gosia667781
i nie piszcie, żebym obcięła włosy, bo próbowałam już wiele cięć i wyglądam fatalnie. Mam okrągłą buzię i w ogóle mi krótkie włosy nie pasują

mam to samo, zdecydowałam się ściąć, a tak mi się marzyły długie...

mam to samo, zdecydowałam się ściąć, a tak mi się marzyły długie...

Gość gosia667781
właśnie policzyłam mam 21 włosów na głowie :( boje sie spać

Gość gosia667781
to strasznie niszczy włosy, a moję są tak cienkie i kruche, że na pewno by nie wytrzymaly tej substancji chemicznej. Mam straszny push up, takie piórka, przypomina to trochę pajęczynę i kiedyś chcialam chemicznie je wyprostować, to fryzjerka powiedziała, że nie gwarantuję mi, czy to się uda i czy nie wylecą mi włosy;/

Gość gosia667781
ale podszyw:/ żenujące... Egg77, a ja kochana mam taką pulchną twarz, mimo że jestem szczupła i wyglądam naprawdę strasznie jak mam krótkie włosy i nawet nie wyglądają one na grubsze

Gość ewald
21?????? chyba zartujesz, to bys lysa byla. kup sobieszampon radical i pianke wellaflex 2dniowa objetosc.

Gość gosia667781
te 21 to był podszyw wcierałam już mnóstwo kremów i używałam chyba wszystkich szamponów świata.... po prostu mam tak mało cebulek, nie wiem...

Gość gosia667781
?

Gość AgataW.19999999
mówie CI!!! RADICAL!!! mi wychodziły wlosły NIEMIŁOSIERNIE.... ;/ zostało mi ich pewnie tyle co Tobie. Ale zaczęłam używać RADICAL i po miesiącu stosowania opróćz tego, że włosy przestały wyoadać miałam mnóstwo całkiem NOWYCH MALUTKICH WŁOSKÓW.... :) o waxie też czytałam ale nie stosowałam. Radical uratował mnie przed wyłysieniem ;) włosy są coraz GĘSTSZE :) (swoją drogą zapraszam na mój topic ''jak nie dać sobą pomaiatać'' bo mam mały problem a ludzie sie nie kwapią do odpowiadania mi i pomocy...??

Gość gosia667781
byłam, dowiedziałam się, że taka moja uroda

Gość AgataW.19999999
a Radical nie krem tylko AMPUŁKI :) polecam z CAAAAAAŁŁŁŁŁĘEEEEGOOO SERRRDDDUUUCCCHHHAAA :)

Gość loxon, najlepiej 5 % ale ten
jest na receptę. Sama możesz kupić 2%

Łykaj skrzyp polny, jednak efekty zobaczysz dopiero po 2 miesiacach. Ja kiedys mialam gowno na glowie, od roku mam zajebiste wlosy :P

Gość nie pomaga wiele
ale zawsze troche, przynajmniej mi... Co drugi dzien smaruje w glowe dwa zóltka od jajka i daje 5 kropel cytryny. Troche pomaga. Podobno jakies ziola aolesowe sa dobre.

Gość gosia667781
CarrieBradshaw widać Twoje włosy nie były takie najgorsze, jeżeli Ci on pomógł:) bo ja łykam skrzyp już dobry rok i zero poprawy, włosy mi nie wypadają, ale nadal jest ich mało

Gość gość
Po umyciu wlosow susz je na szczotke okragla zeby sie odbily mocno wtedy sie bedzie wydawalo ze jest ich wiecej, zaczynajac od czubka glowy i odbijajac kazda partie na szwystkie strony. Bo suszenie glowy biorac ja do dolu duzo nie daje a nie zasze ladnie sie uloza, jak chcesz zeby byly proste to staraj sie nie uzywac prostownicy po modelowaniu bo bedzie wydawalo sie ich mniej, wiec próbuj je prostowac odrazu przy modelowaniu po calosci juz szczotka okragla. I ewentulnie prostownica same koncowki pod grzebien wyprostuj. Ja tez mam malo wlosow i efekt jest lepszy niz gdybym tak poprostu je wszysuszyla. I jeszcze stosuj olejki do wlosow przed suszeniem na wilgotne wlisy rozprowadz po dlugosci i koncach. Nie beda takie pszesuszobe czyli nie beda sie tak puszyc. ;)

Gość KatarzCHRZASZ
Najlepszy sposob grzebien laserowy moze nie najtansza metoda ale za to skuteczna- preperaty nawet po 200zl chowaj sie przy tym. poczytaj sobie ktory najlepszy, koszt ok 1000zl.

Gość Kornelienana
Ja polecam volume hair plus taki spray do cienkich i rzadkich włosów, ostatnio kupilam i jestem bardzo zadowolona, masz linka tutaj kupisz najtaniej : http://volumehair.pl super opcja do stylizacji na jakąś impreze czy wyjscie i do długich włosów sie sprawdza bo tez mam takie jak piszesz @gosia667781 ;)

Gość gość
zdychaj

Gość gość
nie, ty zdychaj