Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietolerujetak

faceci to hipokryci

Polecane posty

Gość nietolerujetak

najpierw się cieszą, ze zaliczą. jest im taaak dobrze i mają ten seks, ktory tak lubią, a potem wyzywają takie dziewczyny od kurew i dziwek. ciekawe czy bylibyscie tacy zadowoleni jakby kazda porządna byla i dawala dopiero po slubie.

Gość cbcfbfg
każdy jest hipokrytą. kobiety marzą o księciu z bajki a lecą na tych co je biją.

Gość cbcfbfg
"ciekawe czy bylibyscie tacy zadowoleni jakby kazda porządna byla i dawala dopiero po slubie" to by było przyzwyczajenie i uznawane za normę, więc nikt by nie narzekał bo by nie pojął, że może być inaczej

Gość nietolerujetak
a z drugiej strony obrazajac je obrazacie siebie. bo co to za chluba przeleciec.. i w ogole dotykać "najgorszej sciery"

Co to za określenie, "najgorsza ściera"? :D Ściery też są potrzebne. :classic_cool:

niestety takich facetów co nie myślą fiutem jest coraz mniej :/ czuje się jak gatunek na wymarciu :D

Levi... bo jesteś głupi, tak jak ja. Co z tego mam że nim nie myślę? 7 lat samotności.. ;)

Gość blekotek
E tam, już nie przesadzajmy! To, że faceci myślą "główką" wiadomo od dawien dawna. Rola nas kobiet to umieć wypośrodkować pomiędzy ich głową i tą bardziej znaczącą "główką" :)

Gość nietolerujetak
no wlasnie, ja sciera myje podlogi.. nie wyobrazam sobie jej calowac. a faceci to robią. idą do lozka z taką "kurwą" i jest im straaasznie dobrze, a potem taka zwyzywają.. oczywiscie dopiero pozniej za plecami, bo w twarz juz jej tego nie powiedzą. tchorze. powinniscie byc wdzieczni, ze niektore laski takie wlasnie są i macie z kim ten seks uprawiac.

Gość nietolerujetak
blekotek - sie chyba nie na temat wypowiadasz :o jak sobie pomyslą tą glowką i zrobią sobie dobrze, to niech nie wyzywają ich kurwami i zdzirami tylko sie ciesza i beda wdzieczni, ze bylo fajnie.

"s, ktory tak lubią, a potem wyzywają takie dziewczyny od k**ew i dziwek." to chyba oczywiste czemu bo kulturowo dziwka to niezła obelga i powinna dotykać. proste równie dobrze mógł by powiedzieć, że jesteście głupie i brzydkie :P

Gość nietolerujetak
no a czemu chcesz obrazic kogos z kim bylo ci dobrze? :o

Myrevin -> tylko raczej sam seks nie jest lekarstwem na samotność ;p } Mam kolegę, który dzięki podejściu, przelecieć wszystko co się da, nie jest samotny. Więc nie byłbym taki pewien. Oczywiście ja tak nie potrafię.

Gość oijhhsoijhh
.

"wyzywają takie dziewczyny od k**ew i dziwek." Jedna prawidłowość: przeważnie mężczyna używa takich określeń, gdy dajecie komuś innemu, a nie konkretnie jemu ;)