Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuppuuuppppuuuu

przeciez debil komorowski chce prywatyzacji sluzby zdrowia

Polecane posty

Gość Poczytaj Prawdę czarnula
tam masz dokładne wytyczne jak ograbiac swoich obywateli

Gość Czarnuuuuuula
Komercjalizacja jest tylko etapem, po którym następuje prywatyzacja. Idź się doucz!

fsdfdfdwr http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/409169 ,wykupione_mieszkania_spoldzielcze_z_niewaznymi_aktami_n otarialnymi.html ta gazeta została zmieszana z błotem po wielu lipnych artykułach a ten to tylko najgłośniejszy Pokaż mi taką, która nie została zmieszana z błotem i nie bądź śmieszna. Wszystkie są mieszane z błotem, w zależności od tego, która strona co czyta.

Gość musztarda odpusc sobie
oni walkuja ciagle do samo. Codziennie od nowa :D Do nich nic nie dociera :D

Czarnuuuuuula Komercjalizacja jest tylko etapem, po którym następuje prywatyzacja. Idź się doucz! Weź Czarnula mnie nie rozwalaj, mówisz dokładnie jak Prezes. Takiego sprostowanie się właśnie dzisiaj spodziewam. :D

Gość tak mowil tusekk
a jak ktos napisal bronek to jego kuiełka :D

Gość fsdfdfdwr
tylko o ile wyborcza i fakt mają od zawsze opinię szmatławca to prawna próbowała kreować swój wizerunek jako gazety specjalistycznej.

Gość musztarda odpusc sobie
Ja tez czekam na sprostowanie. W koncu 3 raz sie odwolywac juz nie moze :D

Gość Czarnuuuuuula
Wy sami nie wiecie co piszecie, masakra. Przeczytajcie dokładnie na czym opiera sie liberalizm. Później będziecie płakać, bo naczytacie sie antypolskich gazet i naoglądacie sie tvn-u. Na razie, miłego weekendu

Gość jyjyjy
Kaczor przegral juz 3 razy w sadzie, moherku - bo to jebana medialna propaganda :O PO przekupiło sąd i tyle.

Czarnula, a Ty wiesz? A wiesz, że chodzi o to, żeby przekształcić szpitale państwowe w spółki, bez zmiany właściciela? Tak trudno to pojąć? Też uważasz, że komercjalizacja, czy też jak chcecie prywatyzacja szpitali oznacza odpłatność za świadczone w nich usługi? Skoro Jesteś taka światła i douczona, to wytłumacz swoim kolegom, jak funkcjonują w Polsce prywatne szpitale i przychodnie. Może siła Twojej wiedzy i autorytetu wpłynie na świadomość mas.

Gość oczywiscieeeee
polsko ruska ciemnoto to jest propagandaaaa

>>Później będziecie płakać, bo naczytacie sie antypolskich gazet i naoglądacie sie tvn-u. W Polsce już nie ma innych gazet, wszystkie są w większość praktycznie w rękach niemieckich. Jedna prawdziwie Polska gazeta, to Nasz Dziennik, ale trudno Rydzyka nazwać Polakiem. Pa.

Gość wiwiiii
no wlasnie chodzi o to, ze jak taki dyrektorek będzie miał przed sobą wizje upadlosci szpitala.. to bedzie nia rozsadniej zarzadzal. jak zobacza ze za szybko traci kase.. to dadza kogos rozsadniejszego bo w obecnej sytuacji pieniadze sa tracone i wydawane bez glowy.. bez odpowiedniego planu, bez przemyslen itp.. bo po co? skoro panstwowego szpitala nikt nie zamknie i mozna wziac pozyczke? to sie szasta pieniedzmi na prawo i lewo

Gość a cop Ci teraz po
panstwowej sluzbie zdowie jak na glupia wizyte czekasz tygodniami.w szpitalach lozek nie ma. Jak sprywatyzuja to chociaz dostaniesz do lapy to co dajesz teraz na Pozal sie Boze polska sluzbe zdrowia. Teraz i tak wiekszosc ludzi chodzi prywatnie do lekarza, bo po pierwsza inaczej patrza na pacjenta a dwa wizyta jest juz na drugi dzien. Nie trzeba czekac w kolejkach przychodni od godz 5 bo tyle ludzi a lekarz przyjmuje pierwszych 10 osobo. Ci co mowia nie prywatyzacji dawno w przychodni panstwowej nie byli! Jakbyscie leczyli sie teraz w publicznej placowce wiedzilibyscie co tam sie dzieje. Ja jestem jak najabrdziej za!!! I zadne mohery, ktre tepo i slepo powtarzaja slowa kaczynskiego nie zmienia mojego podejscia.

Gość wiwiiii
swoją drogą jesli prywatyzacja oznaczalaby to co myslicie, to jaki idiota by o tym powiedzial podczas kampanii wyborczej. wystarczy czasami jedynie logicznie pomyslec :o a nawet jesli zlikwidowaliby cos takiego jak NFZ i przestali by mi obcinac skladki, tylko dostawalabym te 800zł do ręki... moglabym się spokojnie leczyć prywatnie.. ba.. po 2 latach to z tych pieniedzy nawet na plastyke by mnie stac było :o

Gość doczytajcie tepi pieniacze
hehheh tez mi autorytet "gazeta polska", stawiam akurat na rowni z jakoscia "nazsego dziennika".

Gość fsdfdfdwr
"Jak sprywatyzuja to chociaz dostaniesz do lapy to co dajesz teraz na Pozal sie Boze polska sluzbe zdrowia. " co dostaniesz do łapy ? :D nawet najjaśniejsza musztarda napisała ,że dalej za leczenie będzie płacił NFZ , czyli dale będą grabić składki z pensji 🖐️

Gość don komorra
Polscy politycy pozostają pod wpływem, może i nawet kontrolą Niemców czy Rosjan. Wydarzenia po tragedii w Smoleńsku dowodzą służalczości polskiego rządu względem Rosji. Dlatego całość owija się w piękne słowo, pro-niemiecki lub pro-rosyjski. A z drugiej strony, jeśli komuś zależy aby tu w Polsce dobrze się działo, to powinno być w końcu pro-polska polityka. Ale nawet jeśli miało by to nastąpić, za w czasu Ruskie czy Szwaby dokonają wojny prewencyjnej, pod pretekstem walki ze światowym terroryzmem. Im bardziej głupi pretekst, tym mniej pytań.

boże jacy niektórzy z was tępi...to ze chcą prywatyzacji to nie znaczy ze będziecie za usługi płacić....najpier się douczcie a potem krzyczcie i zakładajcie durne tematy....

Gość a teraz to za darmo mamy
? płacisz składki i to nie małe :o

no wiadomo ze płacimy składki...a co za darmo chciałbys się leczyc?...tak dobrze niestety nie ma.....ale niektórzy tu myślą ze jak szpitale będę sprywatyzowane to jak pójdziesz na operację to będziesz musiał za nią zapłacić....a to jest bzdura

Gość a teraz to za darmo mamy
a skąd wiesz ,że tak nie będzie ? poza tym skąd się nagle wezmą pieniądze na rozładowanie kolejek na zabiegi ? przecież NFZ nie ma podobno pieniążków ( mimo ,że na zdrowie Polska przeznacza już ponad 65 mld zł ) dla prywatnych się nagle znajdą ?

DZIENNIK odpowiada na najważniejsze pytania w tej sprawie. Dziękujemy dziennikowi. A konkretnie kto? Iwona Dudzik?

Gość ile razu mam to pisac
teraz pieniedzy nie ma, bo nimi szastaja na prawo i lewo. nie wydaja ich z glową i tak jak nalezy.. bo po co skoro panstwowego nie zamkna i mozna wziac zaciagnac dlug?? i przestancie mylic prywatnych klinik ze sprywatyzowanymi szpitalami :o w prywatnych to wlascicielem jest jedna prywatna osoba czy tam grupa osób.. sobie wlasny biznes rozkreciła, a szpitale maja przejsc z wladzy panstwa do wladzy samorządów.

Gość hhhhiiiiii
teraz też płacisz-tylko podwójnie,najpierw na ubezpieczenie,a później na prywatną wizytę,jeśli nie chcesz czekać aż umrzesz.jeśli zmniejszyliby podatki,a sprywatyzowli służbę zdrowia to jestem za.normalne,że jeśli coś jest w prywatnych rękach- to właściciel dba o interes.a już niektórzy zapomnieli,jak rząd Kaczyńskiego rozprawił się z białym miasteczkiem...

wiem że tak nie będzie bo moja mama leżała w sprywatyzowanym szpitalu i nic nie płaciła....a poziom szpitala i obsługi był taki ze nachwalic się nie mogła....