Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaa233

poszłam do łóżka z

Polecane posty

Gość alicjaaaaaaa233

moją koleżanką ! mimo ,że nie jestem lesbijką, ani nawet bi... nie chcialam tego ,ale ona to zainicjowała... nawet jak byłysmy małe bawiłyśmy się w seks ,że np ona jest facetem ja kobieta ,ale bez dotykania się itd myślałam ,że to tylko zabawy ,a może ona ma taką orientacje poprostu? nie wiem co mnie napadło.. może ciekawość bo jak dotąd tylko z facetami się kochałam nawet nie całowam się wczęsniej z dziewczyną , ani żadna mnie nie wdziała nago. najgorsze ,że mam narzeczonego jesteśmy zereczeni ,a ta koleżanka... nie wiem czy się we mnie nie zakochała bo od tego czasu ciagle do mnie dzwoni ,pisze... co mam robić? nie pociągają mnie kobiety wogóle wiem ,że nie chce tego powtórzyć ,a ona jest lesbijką chyba bo ani męża nie ma ,ani nikogo...

Gość zaproponuj facetowi
trojkacik jak normalny jakis to bedzie na tak ;D

Im bardziej będziesz w to brnąć, tym trudniej będzie się z tego wyplątać. :)

Gość alicjaaaaaaa233
mówiłam jej żeby to potraktowała jako przygodę ,ale ona ciagle wydzwania proponuje mi jakieś wypady za miasto... a wiadomo co by chciała na tych wypadach... nie czuje się jakbym zdradziła narzeczonego bo to w końcu kobieta ,a kobiety mnie nawet nie pociągają więc mu tego nie powiem . zreszta to by pewnie oznaczalo nasz koniec... pewnie zerwę z nią kontakt zupełnie tylko pochodzimy z jednego miasta , mamy tam rodziny i jesteśmy jeszcze sąsiadkami więc to sie tak zupelnie nie uda...

Gość provokejszyn jak nic

powinnaś z nią bardzo szczerze porozmawiać że nie chcesz ranić jej uczuć ....że dla Ciebie była to tylko przygoda ...ciekawość ale dzięki temu przekonałaś się że nie pociągają Cię kobiety i jesteś w 100 % heteroseksualna więc jeśli nie chce żebyś całkowicie zerwała z nią kontakt musi się pogodzić z tą sytuacją

Gość alicjaaaaaaa233
niestety nie prowokejszyn... w sumie nie żałuje ,że to zrobiłam bo jest to jakieś doświadczenie w życiu. najgorsze jak ona mi teraz nie da spokoju..nawet jak kiedys miała chłopaka to byl taki mało męski z wyglądu... ale i tak byli razem krotko. więc pewnie jest lesbijką...

Gość gość
To bardzo trudne, ale powinnas Jej powiedzie co czujesz, powinnas wyznac prawde. Doskonale Cie rozumiem, ale Ja chyba jednak bylabym na miejscu tej dziewczyny... i raczej dla Niej tez nie jest to latwe. Rozmowa naprawde duzo daje. :)

Gość gościuuuu
Zamelduj to koniowi na najbliższym marszu szmat.