Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzystaVodkaCalyStolWOgorkach

wkurwia mnie to, ze dla kazdej kobiety jestem jedynie chwilową zabawką na sex

Polecane posty

zadna kobieta nie traktuje mnie powaznie na przyszlosc.. praktycznie z kazda z ktora spalem i sie spotykalem traktowała mnie jako chwilowa zabawke do sexu a potem zostawiały... rani mnie to, mysle, ze nigdy nie bede mial na stałe kobiety

toba przynajmniej sie interesuja kobiety w taki sposob czy inny a mna wogole sie nie interesuja

co racja to racja.. lepsze to niz poszczenie sexualne ale mnie to osobiscie juz dołuje, ze zadna kobieta nie trakutje mnie powaznie jako partnera tylko jako chilowa zabawke

Gość CzystaVodkaCalyStolWOgorka
pewnie dlatego, ze nie mam wiekszych perspektyw na przyszlosc w postaci dobrej pracy.. i laski z miejsca nie chce ze mna sie wiazac, bo po co im facet ktory bedzie zarabial 1500zł np?

Gość czwartek ::)18
moze porostu trafiasz na singielki egoistki ... widocznie zaraz po zaponianiu sex ....nic nie wiesz o niej , normalna rozmwoa o wszytkim i niczym moze mniej wiecej okreslic czy jest watra, itp ...ale faceci mysla tylko jak najszybciej ..przele..ć chociaz kobiet to tez sie tyczy ...a Ty jesli myslisz o czym powaznym to rozmowa , poznanie musi na 1miejscu

Gość Majętna z domu Nowak
ja się nie dziwie z pensja 1500 startujesz do laski? A mieszkanie i samochód masz chęci i ambicje masz?

samochód to akurat mam.. oczywiscie szału on nie robi ale co ja poradze? wydaje mi sie , ze jestem fjanym gosciem (co swiadczy o tym, ze laski mimo wszystko sie ze mna spotykaja, sypiaja itp) ale nie traktuja powaznie wlasnie ze wzgledu na slabe perspektywy na przyszlosc.. czyli mało kasy , materialistki jebnane i tyle :)

a te laski mają samochód i mieszkanie? I ile zarabiają? Ludzie nie dajmy się zwariować, jest równouprawnienie przecież. Co taka laska daje od siebie, co może zaoferować?

Gość masz głupie myslenie
tak jak faceci wykorzystuja fizycznie kobiety tak i my to robimy, proste, a co do wymagań finansowych to gówno prawda,chyba że masz w sobie cos takiego że wybierasz same pustaki, mój facet nie ma nic, nie ma pracy,auta,mieszkania, ja mam wszystko lącznie z dobra posadką a do tego jestem wykształcona i bardzo ładna,wianuszek adoratorów otacza mnie non stpo, jesli jest jakies uczucie to takie rzeczy nie mają znaczenia, oczywiscie są ważne ale nie są piorytetem, dzisiaj jest tak a za kilka lat może sie odmienic ty możesz mieć extra pracę,dobra kasę a laseczka będzie na lodzie, zmien swoje myslenie bo nie masz racji i wydaje mi się że masz jakieś niskie poczucie wartosci i szukasza wytłumaczenia w swojej sytuacji materialnej, poprostu nie trafiłes na swoja i tyle,nic na siłę

sęk w tym ze nie trafialem na puste laski.. zazwyczaj byly to już panie MGR. ale przynajmniej w trakcie studiow, z dobra kasa, madre i w ogole

Gość ubrane fakty
widocznie nadajesz się tylko do tego.Tacy jak ty także są potrzebni.

Gość taaaakiiii jeden
odlotek a jak zlapac te panny podswiadomie :-Dwyjasnij,bo to mnie zaciekawilo dzieki🖐️

Seksem przyciagasz na chwile, taka jest prawda. Jesli nie masz im nic do dania, chodzi o ciekawe rozmowy, zainteresowania, o ktorych moglbys porozmawiac, nie mozna przy Tobie sie czuc swobodnie, nie proponujesz im intrygujacych zajec...etc., to jesteś nudnym, przewidywalnym facetem, ktory zawsze bedzie sam, z marzeniami o tym, zeby stworzyc z kobieta wspolny, cieply dom. Pomysl o tym 🖐️

Gość a ty je traktujesz jak
tylko do saksu ?? byc moze to, ze tak sie kończy to wynik twojego zachowania i podajscia do kobiety po twoi do nich stosunku czuja to i traktuja cie tak samo wyszedles choc raz z inicjatywa ?? propozycja zwiazku ?? uwazasz , ze to one maja sie starac o ciebie ? daj jakos tej kobiecie odczuc, ze ty myslisz o niej powaznie , ze chcialbys cos wiecej niz seks

Gość samira chandra
to coś nowego - zazwyczaj to kobiety są tak traktowane przez facetów

Gość papuszka miranda
to musisz byc nie zle CIACHO!:D:P

Gość papuszka miranda
no i co? dziwisz sie..po skonsumowanie ciasteczka mozna jedynie popic kawusia....i Juz.:P

Gość Emiliaaaa
Jak sie umawiasz tylko na seks, to nie wiem o co masz pretensje

Gość twojapaskudka
takie do siebie przyciągasz bo chyba najlepiej ci z własną mamusią :P

Gość albo jestes kiepski w lozku