Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlyyyyy

kobieta zmienna jest...

Polecane posty

Gość zlyyyyy

Czy to mozliwe ze przestalem sie podobac nagle dziewczynie? Spotykalismy sie przez jakis miesiac, nie okazawyla tego ,ze jej sie podobam jednak jak mi powiedziala w czasie naszej ostatniej rozmowy ,ze byl okres w ktorym strasznie jej sie spodobalem. Jakis tydzien temu wyjasnila mi ,ze jednak nie bedziemy sie spotykac, nie potrafila podac powodu dlaczego, ale powiedziala ze doszla po prostu do takiego wniosku. Bylo to dla mnie strasznym zaskoczeniem bo dwa dni wczesniej bylismy bardzo szczesliwi,a dzien wczesniej nic nie wskazywalo na to, ze bedziemy rozmawiac o tym. Miala mi nie dawac nadziei chociaz nie wykluczyla, ze kiedys sie bedziemy jeszcze spotykac. Nie pisalismy do siebie od czasu rozmowy po czym wczoraj sie mnie zapytala czy ide na impreze do kolegi, zaskoczylo mnie to pytanie bo w sumie co ja to obchodzi. Jak sie zapytalem po co napisala to odpowiedziala ,ze z ciekawosci. Kobiety powiedzcie mi czy moze sie tak wszystko zmienic z dnia na dzien? I czy dobrym pomyslem jest wypytanie o to jej przyjaciolki?

Gość napoczatekdnia
jak jej sie zmienia z dnia na dzien to nie warto sobie nia zawracac glowy. Pewnie ma jeszcze kogos na oku, a Ty tak na wszelki wypadek jakby juz nikt jej niechcial

Gość niewiadomkaaaaaa
no właśnie. kobieta to skomplikowana istota. pewnie chciałaby mieć Cię tylko dla siebie, ale za rogiem już ktos na nią czeka i się dziewcze zdecydować nie może... jeżeli Ci na niej zalezy to powiedz jasno- tak albo siak. a jak nie... to baw się i szukaj tej odpowiedniej, a nie takiej co ma pięćdziesiąt myśli na minutę!

Gość alicjazkrainymarów
kobiety nie są zmienne to tylko faceci nie dostrzegają ich stałości :)

Gość zlyyyyy
cos w tym jest bo jak sie zapytalem czy jej sie ktos podoba to powiedziala ze jeden chlopak ale on ma juz dziewczyne... Najgorsze jest to ze sie cholernie w niej zakochalem i nie moge przestac myslec dlaczego tak sie stalo;/ Ona wie ze mi na niej strasznie zalezy tyle ze kazda moja "zaczepke" olewa... A nie wiem czemu tak sie stalo skoro jeszcze 1,5 tygodnia temu strasznie chciala sie ze mna spotykac

Gość napoczatekdnia
to chyba twoja pierwsza milosna porazka. Ucz sie, ucz jak sie szybko odkochac. Kieruj sie rozumem i tyle.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
bawi sie tobą przypomia sobie o tobie jak żaden inny jej aktualnie nie chce

Gość zlyyyyy
tak to jest moja pierwsza milosna porazka, moze dlatego z tym trudno sie pogodzic. Mam jakies szanse ze jeszcze bedziemy sie spotykac? Jak sie zapytalem co bedzie jesli za pol roku zadzwonie zeby sie spotkac, odpowiedziala ze jesli nie bedzie miala chlopaka to raczej tak. Poza tym na poczatku nie chciala tego zdania dokonczyc ale nie wiem czemu powiedziala mi , ze jesli cos sie zmieni to da mi znac.

Gość napoczatekdnia
Daj sobie z nia spokoj. Stac Cie na lepsza dziewczyne.

Gość zlyyyyy
-> jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bawi sie tobą przypomia sobie o tobie jak żaden inny jej aktualnie nie chce watpie by tak bylo bo ona od pazdziernika nie miala chlopaka, a co sadzicie aby sie wypytac o to jej przyjaciolke?

Kobieta odmowila, i prosze, gorycz rozpaczy ;) Przyzwyczaj sie, ze nie zawsze bedziesz od razu akceptowany. To naturalne. Zreszta, jak widac, z tego, co tu napisales, ta konkretna kobieta bawi sie z Toba i byc moze cos z tego bedzie. Miej jednak na uwadze fakt, ze to dwie osoby winny czegos naprawde "chciec", a nie tylko jedna. 🖐️

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Olej ją! jak możesz mieć jedną to i drugą będziesz miał . . . i tak takie panienki kończą same na koniec albo zapłodnione i porzucone z alimentami albo i bez nich!

Gość zlyyyyy
moze i stac na lepsza, tylko ze ja sie boje zagadac do dziewczyny;/ Poza tym nie umiem z nimi rozmwawiac... Ja znalem od 3 lat i strasznie mi zalezalo zeby cos z tego wyszlo, bo miala wszystkie cechy jakie podobaja mi sie u kobiety;) ja rozumiem ze nie bede od razu zaakceptowany, ale jak jest super i nagle cos sie wali to chyba normalne ze czlowiek bedzie przybity i bedzie sie doszukiwal dlaczego tak sie stalo;/

Gość napoczatekdnia
Nie kazda czeka na rozgadanego, pewnego siebie typka

Gość zlyyyyy
no tak tylko ta dziewczyne trzeba jakos poznac:) Cos co mnie utwierdzilo w przekonaniu ze bylo dobrze miedzy nami bylo to ,ze jak sie upila na plazy to strasznie sie do mnie kleila, pytalem sie wielu ludzi i powiedzieli ze po pijaku jest sie z reguly szczerym... Niestety na pytanie czemu sie tak do mnie tulila, nie znala odpowiedzi... Jesli ktoras chcialaby pogadac to zapraszam na gg 24503053 ;p

Gość no wlasnie zlyyy
napoczatekdnia ..🖐️..zlyyy.i nie zapominaj,ze kobieta ma przeciez "sporo" z faceta,chociaz to jedybie żebro:D pozdro!

Gość no wlasnie zlyyy
jedynie:P..i az za duzo,zeby byla normalna..:D

Gość truskawki z Radomia
raczej wystarczajaco duzo zeby byla az tak zmienna.. a tak na marginesie ..zlyyy, tego kwiatka jest pol swiatka..nic sie nie martw:)

Gość zlyyyyy
wiem QRWA wiem:P!!!

Gość no wlasnie zlyyy
wybacz za wtargnięcie...wydawalo mi sie, ze to Ona,że ,że chce ze mna kontaktu, ze mnie potrzebuje,że tęskni.. bo moja milosc zostawila w sercu na zawsze slad... . Teraz wszedzie na nia czekam...wybacz...:(

Gość zlyyyyy
niby co? nie ma sprawy. Spotkam sie z nią w sobote,nie wiem co znowu wymysli.Ne trace nadziei, bo chyba jednak jej sie podobam.

Gość na serio zlyyyyy
w sumie teraz do mnie doszlo to, ze moglo chodzic o innego chlopaka... Ale trzeba miec nadzieje, moze cos sie jeszcze zmieni:) dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Gość Bell Ukochana
Ja znalem od 3 lat i strasznie mi zalezalo zeby cos z tego wyszlo, bo miala wszystkie cechy jakie podobaja mi sie u kobiety ja rozumiem ze nie bede od razu zaakceptowany, ale jak jest super i nagle cos sie wali to chyba normalne ze czlowiek bedzie przybity i bedzie sie doszukiwal dlaczego tak sie stalo;/ ---------------- Ojej złyyyy..a jakie to zaczpeki ona olewa?? Ty jej nie zaczepuj..tylko spotkaj sie z Nią:) Jak sie ludzie poważnie traktują to się umawiają na konretne spotkanie o konkretnej godzinie. :) dobrze radzę:)

Gość Bell Ukochana
konkretnym miejscu nie na ulicy:) To z moich doświadczen:) A ponadto jak bedziesz miec żonę.i wrócisz z delegacji i ona otworzy ci drzwi bez uśmiechu...to powiedz ze cie nie kocha?:) Przecież to nonsens. To samo z minami na ulicy. Po co tyle nieporozumien, bo się uśmiechnęła..nie widziała..itp..:) najlepiej konkrety:) panowie. Konkrety. Powodzenia złyy na konkretnym spotkaniu:)

Gość zlyyyyy
ona powiedziala ze wiecej sie ze mna sam na sam nie spotka, jedynie na spotkaniach klasowych. Jednak jak sie zapytalem czy jak bede przejezdzal obok niej to czy moge wpasc powiedziala ze spoko, o ile to beda spotkania przyjacielskie. zaczepki to np: spotkalismy sie z kolegami i napisalem ze brakuje dziewczyn w szczegolnosci jej, na reszte smsa odpisala,a te czesci o niej zawsze olewa...

Gość Bell Ukochana
spotkania klasowe..hmm... dzisiaj był koniec roku więc juz spotkania klasowe odpadają..chyba, że poza szkołą:) Pisanie sms...jak mozna spotykac się osobiscie jest trochę..nie ok:) Bo pisząc możecie sobie wiele nmieszac. jedno tak coś zrozumie inne tak itp. Nie ma to jak rozmowa face to face:)pa

Gość zlyyyyy
my maturzystami jestesmy wiec sie spotykamy co jakis czas klasa. Ja wolalem zawsze sie spotkac w cztery oczy ale teraz pozostalo mi pisanie raz na jakis czas sms-ow. Jedynie jak odbiore prawko to bede mogl do niej podjechac ale to i tak tylko raz na jakis czas bo nie chce byc nachalny.