Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka brzydula

Jestem tak brzydka że aż inni mi to wypominają

Polecane posty

Gość smerfetka już 25
Z ciekawości naturalne czy farbowane?

Gość treteeaaaaaa
czym się martwisz gosialicious też jest przeciętna a swoich fotek się pokazać nie wstydzi.

Gość Anulka_22_
Oj uwierz ze chcialabym wygladac tak jak ona...

tez zapisuje sie do klubu... moze jeszcze moja twarz jakos ujdzie ale jestem tak chuda ze aaz wstyd do ludzi wyjsc :(

Gość Nastiiiiiiiiiiiiiii
Powiem Wam tez byłam kiedyś brzydka, tzn bez makijażu to nadal jestem :D Odpowiednia fryzura tzn cięcie, kolor włosów i makijaż potrafią zdziałać cuda :D Aż nie mogę wyjść z podziwu, że to ja gdy zrobię makijaż hahaha. Nie walę tony pudru, bo nie mam problemów z cerą ale chodzi o podkreślenie oprawy oczu, ust... Poza tym wybieliłam zęby najmocniejszymi paskami dostępnymi na Allegro i czasem noszę też kolorowe szkła kontaktowe. Mam powodzenie a kiedyś mnie wyzywano i śmiano z mojego braku urody...

Gość stopka kropka
Ze mnie tez sie kiedys smiali, na studiach konkretnie mi sie wypieknialo i tym samym smiejacym sie kolegom szczeny poopadaly, jeden to do dzisiaj za mna lata :D Bycie nastolatka to ciezka sprawa, czlowiek zwykle beznadziejnie sie wtedy ubiera, za duzo uwagi skupia na tym, co pomysla inni... Mam wiele "brzydkich" niegdys kolezanek, ktore przeszly metamorfoze, ktora zaczela sie w ich glowach, a dopiero potem przeniosla na reszte. Mam tez kilka takich, ktore do dzisiaj kryja sie po katach przekonane o swej nieuleczalnej brzydocie. To tylko od Ciebie zalezy, w ktora strone pojdziesz, jesli mozesz decydowac sama za siebie.

Gość Nastiiiiiiiiiiiiiii
Czemu gosialicious jest przeciętna? Moim zdaniem należy do tych ładnych. Jak ona jest przeciętna to kto jest ładny? Wyfotoszopowane laski z okładek magazynów i modelki, tak? :D Jako dziecko też miałam takie ideały piękna :)

Nastiiiiiiiiiiii - jestem tutaj juz 3-4 dzien i zauwazylam, ze pomaranczowi hobaterowie obrazaja WSZYSTKICH. Sa najlepsi, najmadrzejsi, najladniejsi, co to nie oni :D Pozdrawiam i dziekuje :).

Gość Anulka_22_
Nastiiiiiiiiiiiiiii zgadzam sie z toba. gosialicious moim zdaniem jest bardzo ladna i nie moge sobie wyobrazic jakie kobiety sa piekne dla tych, dla ktorych ona jest przecietna...

Gość woman like me
Gosia - jesteś ładna, szczególnie na tej ostatniej focie :)

Gość ewuskuuum
Autorko jak nie chce pokazać zdjęcia to może porównaj się do jakiejś "gwiazdy"/znanej osoby to chociaż sobie wyobrazimy Ciebie. Nie przejmujcie się dzieczyny - najbrzydsza we wszechświecie jest Jolanta Rutowicz :D:D:D

Gość Anulka_22_
Kochane ja tu jestem nowa mozecie podpowiedziec jak wrzucic fotke??

Gość Anulka_22_
Dziekuje:) mam nadzieje ze kiedys sie odwaze wrzucic jakas fotke: )

Gość gość
Ja też jestem mega brzydka.. mój tata nie jest zbyt piękny ale mama wręcz przeciwnie.. Za to ja nie moge pogodzic się ze swoim wyglądem .. boje się popatrzec rano do lustra a gdy widze ładna i szczęśliwą dziewczyne to chce mi się beczeć i zazdroszczę jej bardzo a przez to wydaje mi się że mam paskudny charakter. Próbuję zobaczyć w sobie cos pozytywnego ale nie mogę!!! Dlaczego ja?! A w dodatku mój brat jest przystojny. Ciągle porównuję się do niego i do innych koleżanek wiem że nie powinnam ale tak juz jest i jeśli ktoś mi powie żebym tego nie robiła to są poprostu pierdoły. Po wakacjach ide do liceum i bardzo się boję najbardziej wyśmiania i nie chce byc ta najbrzydszą!!! Mam mega doła........ :C