Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka brzydula

Jestem tak brzydka że aż inni mi to wypominają

Polecane posty

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Ajnszatjn piękny akurat był! Może rodzice Cię po pijaku robili albo po prostu nie dbasz o siebie, sportu nie uprawiasz czy nie karmili Cię warzywkami lub owocami? Urodę samemu trzeba wypracować!

Gość Monique2222
brzydka czyli jaka? masz małe oczy , brzydki kształt twarzy , wysokie czoło , duży lub lkrzywy nos, wąskie usta? może nie umiesz się umalować umiejętnie? ale jesli inni Ci to wypominają to cos w tym musi być skoro jesteś jak uważasz zadbana. a kto dokladnie Ci to wypomina?

Gość Monique2222
a i pocieszę Cie ,że jeśli masz mniej niż 16 lat Twoja twarz może sie jeszcze zmienic nie do poznania

brzydka brzydula -wiesz trudno mi Cię ocenić czy rzeczywiście jesteś brzydka nie wiem jak wyglądasz Może masz zaburzony obraz samej siebie No nie wiem już Na pewno nie jest źle skoro piszesz że dbasz o siebie

Gość brzydka brzydula
nie uprawiam sportu ale wydaje mi się że pogorszyłby on jeszcze bardziej sytuację, jestem bardzo chuda.

pijak, kłamca, złodziej i drań - jak można takie bzdury pisać o jej rodzicach nie ładnie

Gość Monique2222
no wysokie czoło to jest wada . za ładne uważa się niskie ,ale wiadomo nie jak u neandertalczyka

"Są brzydkie kobiety" Otóz nie. Są po prostu ludzie szczególnie wrażliwi na to, co mówią o nich inni. Ktoś kiedyś walnął głupi tekst, o którym sam już pewnie nie pamieta, a wy będziecie to rozpamietywać, analizować i rozkładać na czynniki pierwsze do końca swego żywota. Wasz typ już tak ma. Opamietajcie się dziewczyny. Świat to wybieg dla modelek. :p

Gość Monique2222
dlatego czesto przy wysokim czole zapuszcza sie grzywkę

Gość alicjazkrainymarów
to sie chyba zakorzeniło w twoim umyśle jak komuś od dzieciństwa się powtarza że do niczego się nie nadaje to nigdy w siebie nie uwierzy tak samo można komuś utrwalić wiarę w to że jest brzydki zapytaj o zdanie kogoś obiektywnego kto oceni twój wygląd na zimno :)

Gość brzydka brzydula
praktycznie wszystko jest we mnie nie tak Chociaż tak czy inaczej zdjęcia bym nie dodała, przypomniało mi się że ja zdjęć prawie w ogóle nie mam, nikt mi nie chce ich robić

Gość Monique2222
skoro uważasz ,że jest z Toba tak źle , dbasz o siebie ,a ludzie wypominają to na każdym kroku to może idź do chirurga plastycznego? czasem jedna rzecz np nos potrafi zmienić calkiem twarz

Gość Monique2222
ale kto dokladnie Ci to wypomina? rówieśnicy , rodzina, obcy ludzie? bo to jest bardzo ważne, bo jesli np tylko rowieśnicy z klasy to może Cie nie lubia poprostu i chca Ci dokuczyć? i ile masz lat to jest bardzo ważne. może nie dbasz o siebie tak jak powinnaś?

Gość Monique2222
tak ,ale czesto robi się grzywkę ze względu na wysokie czoło ,a na pewno nie jest to zaleta. wysokie czoło bez grzywki nie wygląda dobrze bo zakłócają się wtedy proporcje twarzy

Gość Monique2222
bo jak wcześniej pisałam jesli jesteś nastolatką to twoje rysy na pewno się zmienią . nie wiem czy na lepsze czy na gorsze, ale zmienią się

Gość brzydka brzydula
raczej ludzie z klasy i inni znajomi, rodzina pewnie nie chce mnie jeszcze bardziej zamartwiać. "wypominają" mi to w sposób pośredni, na przykład patrząc na mnie z politowaniem czy chichocząc.

Gość Monique2222
możliwe ,że wybrali sobie Ciebie na kozla ofiarnego i Ci dokuczają bo wyczuli ,że jesteś slaba i wrażliwa. powiem Ci coś zresztą. w mojej klasie też byla dziewczyna uważana za brzydką ,ktorej dokuczali , która pod koniec gimnazjum zaczęła dbac o siebie i tak sie zmieniła ,że wszyscy to zauważali. widzialam ją niedawno teraz jest jeszcze ladniejsza. i nie pisze tego żeby Cię pocieszyć ,ale zdarzają się takie brzydkie kaczątka ,ktore sa brzydkie ,a potem ładnieją

Gość Monique2222
a teraz wygląda tak http://www.joannabrodzik.pl/ jest róznica no nie? a Anna Kalata? wydawaloby się ,że nic nie da się nią zrobić i jak się zmieniła?

tak uwazam rowniez ze urode trzeba samemu sobie wypracowac...i powiem jeszcze jedno bardzo duzo robi fryzura...ale nie u bylejakiego fryzjera...tylko cos jak stylista

Gość Monique2222
mogę wymienic jeszcze Martę żmudę trzebiatowską bo kiedyś też piekna nie była... i jeszcze znalazły by się inne przykłady

Gość do autorki co ma problem
nie słuchaj, ze nie ma brzydkich kobiet bo oczywiście są. Ci co mówią inaczej chcą Cię pocieszyć. Przykład z Joanną Brodzik nie jest najlepszy bo ona nie była brzydka tylko mocno niezadbana (spora nadwaga, wąsik, krzaki zamiast brwi itd.). Jak sie przyjrzeć temu zdjęciu to od razu widać, że ładna dziewczyna tylko zapuszczona (proporcjonalne rysy twarzy, ładny uśmiech, ładne oczy).Znam osobiście kobiety ktore są brzydkie jak noc bezgwiezdna i choć sie starają (makijaż, fryzjer, fajne ciuchy) to i tak zawsze są postrzegane jako brzydkie ale zadbane... stare przysłowie mówi że ładnemu ładnie nawet w worku po kartoflach i to jest prawda. Ładna buzi zawsze się obroni, gorzej ze szpetną...ale to nie Twoja wina, nie zadręczaj się. odłoż trochę kasy, idź do fryzjera-stylisty, może do wizażystki która pomoże Ci wydobyć atutu a ukryć defekty. Kup fajne ciuch, nawet chudzielec może wyglądac fajnie;) spróbuj w tę stronę i zobaczymy co z tego wyjdzie

Nie przejmuj sie tym co mowia inni. Uwierz w siebie. Tak jak radza Ci inni : idz do fryzjera, kosmetyczki. Do jakies drogerii gdzie wyspecjalizowana osoba zrobi Ci makijaz, ktory podkresli to co ladne i zatuszuje to co mniej ladne. Ostatnia rzecza jaka powinnas zrobic jest placz.

Gość Anulka_22_
gosialicious masz śliczne włosy marzę żeby moje kiedyś tak wyglądały... Dziewczyny nie łamcie sie jestem z wami czuje sie tak jak wy... nieatrakcyjna...:(