Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka17

Oceńcie moje piersi

Polecane posty

Gość Kafe Zbok
Cycki zapisane...jeszcze jakiś miesiąc i wystawi się ogólnodostępny link do pokazywanych na kafe tzytzów :classic_cool:

Gość masz dwa podbródki

Gość clarrysa
bardzo ładne

Gość swinka :)
Sliczne sa, sama takie mialam w wieku 17 lat, moze troche wieksze. Niestety ten rozmiar jest ladny tylko przez pare lat, eh zycie... :) Takze ciesz sie nimi poki mozesz, bo pozniej zostana tylko wspomnienia :)

Gość onka17
Tak mam 17 lat, no prawie 18 już :) Głupie to może, ale ja mam kompleksy na ich punkcie, uważam że są za duże i że mam za duże sutki. Jeszcze żaden chłopak ich na żywo nie widział.

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Do ssania wyśmienite! jakbym Cię zapłodnił to jednego cyca by ssał mój dzieciak, a drugiego ja!

Gość clarrysa
są dosć duże, ale zgrabne Nie trac czasu na głupie kompleksy, bo jak za 20 lat zobaczysz te foty, to bedziesz płakać, ze taka głupia byłaś. Masz super cycki i masz byc z nich dumna

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Będziesz namiętnie r00chana i macana - o to się nie bój! Zadnych kompleksów nie trzeba mieć! ja juz sobie walę konia przy tym zdjęciu!

Gość prawdziwy man hahaah
pijak, kłamca, złodziej i drań ale z ciebie agent usmialem się jak nigdy

Gość onka17
OK. Dzięki za pocieszenie :)

Gość mmmmammmmaaa
córcia co ty do cholery zdjęcia nagie wklejasz w internecie? Poznałam łazienke! Skasuj to!

tak patrząc na twoje cycki to wyjdziesz za mnie? :p oczywiście żart bo się nie znamy ;) ale może to sprawi że pozbędziesz się kompleksów :p sutki masz duże ale to przynajmniej dla mnie jest bez znaczenia przy takich piersiach :)

Gość Producent biustonoszów
Widać że jesteś jeszcze jałówka i to mało używana bo inaczej piersi byłyby już rozwalcowane a la Klapaczki chyba że dajesz od tyłu, no to inna sprawa!

mmmmammmmaaa córcia co ty do cholery zdjęcia nagie wklejasz w internecie ? Poznałam łazienke! Skasuj to! ===== mam podobne płytki na ścianie, tylko trochę wyżej się kończą. bez przesady. ;)

Ja też jestem kobietą, sama mam mniejsze, duże mi się nie podobają, ale te są wyjątkowo ładne :)