Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak właśnie jest

Duża większość mężczyzn woli u kobiet intelekt niż urodę

Polecane posty

Gość Tak właśnie jest

Nawet jeśli mówią że uroda jest dla nich taka ważna to potem wiążą się a następnie żenią z kobietami z intelektem i brzydkimi. Czyli tak im sie tylko wydawało, że uroda ma duże znaczenie. Widzę że nie jedna brzydula z intelektem ma fajnego faceta który potem zostaje jej mężem i dobrze jest w tych małżeństwach. A te ładne bez intelektu to albo nie mają wartościowych facetów bo oni je nie chcą albo są z nimi tylko przez krótki czas. Wychodzą za mąż za niewartoścowych i zdarza się, ze sie z nimi rozwodzą albo źle jest w tych małżeństwach. Te kobiety które mają intelekt a są brzydkie wychodzą lepiej od tamtych drugich. Najlepiej to mają zazwyczaj te ładne kobiety co mają intelekt. Takich jednak nie jest wiele.

Gość jak ma 170 cm
nie martw się, nawet taką nieinteligentną paskudę jak Ty ktoś przygarnie

Gość jaaasne
a te ładne z intelektem mają facetów, pieniądze i szczęście :)

Gość Tak właśnie jest
Nie jestem paskudą tylko przeciętniaczką i mam faceta.

Gość takie jest zycie heh
zgadzam się, z ładnej miski się nie najesz, a posiadanie w domu pustaka, który nie ma o niczym pojęcia i sie tylko głupio smieje, może być męczące ale wybieram furtkę numer 3 czyli ładna i inteligentna:)

Gość zapewne nalezysz
do tych brzydkich ale inteligentnych?? niestety rozczaruje cie ale z wyglad dla facetow ma znaczenie i to nie male

Gość jak ma 170 cm
gdyby należała do inteligentnych, nie założyłaby takiego tematu :P

Gość Tak właśnie jest
Jeśli nie czytałaś wyżej to przypomnę ze jestem przeciętna i mam faceta a wygląd ma znaczenie u facetów ale intelekt jeszcze bardziej. Nie ma szans u fajnego faceta kobieta ładna i bez intelektu.

Gość jak ma 170 cm
dobrze, więc wiemy, że jesteś przeciętna i nieinteligentna, jak więc widzisz swoją przyszłość?

Gość jaaasne
wygląd ma znaczenie i koniec. A jak masz pieniądze to z paszteta da się zrobić ładną kobietę (patrz Kalata). Tylko mimo tej niby wiedzy w głowie trzeba jeszcze umieć korzystać. kalata wykorzystala i dlatego dziś jest w tym miejscu, w którym jest.

Gość Tak właśnie jest
Dla mojego faceta i dla wielu jestem inteligentna. Za niedługo się pobieramy.

Gość pitolicie sobie
Naprawdę inteligentne kobiety mają raczej problem ze znalezieniem równie inteligentnych mężczyzn :P Piszesz o zwykłym pospólstwie, średnim IQ i przeciętnej urodzie. Nie myl pojęć.

Gość Tak właśnie jest
Wygląd ma znaczenie ale nie pomoże kobiecie która jest ładna a nie ma dobrego intelektu.

Gość jaaasne
znam takiego faceta, który łapie laski na intelekt :) opowiada jakie są inteligentne, przelatuje a na drugi dzień nie zna :) yntelygentky

Gość jak ma 170 cm
Kiepską masz logikę, temat i poziom refleksji, jak i znajomość języka polskiego - jak na inteligenta :)

Gość bo ja wiem tymi glupszymi
kobietami latwiej manipulowac wiec wole ladno a glupia :)

Gość Tak właśnie jest
To według Ciebie estem nie inteligentan ale według wielu osób tak.

jeśli facet patrzy tylko na wygląd, to prawdopodobnie chce tylko seksu. wygląd i intelekt do związku, małżeństwa. po co mi piękna, lecz niezbyt rozgarnięta kobieta? typowa "blondi" z dowcipu, która klęczy przed drzwiami sklepowymi, bo jest na nich karteczka "ciągnij"? po co mi taka kobieta? z kobietą też chcę rozmawiać, nie chcę się nudzić. co można robić z piękną, ale niezbyt bystrą? tylko seks i gra karciana "kuku". jeśli kobieta nie straszy wyglądem, a ma intelekt to dlaczego mam się oglądać za jakąś modelką? żeby słuchać jaki wspaniały zawód wykonuje. kogo ostatnio poznała na bankiecie? o tym że Heidi źle nogi ogoliła? ;)

Gość jaaasne
agent - często modelki ze światowych wybiegów są mądrzejsze niż panie prezeski ;) ale najpierw trzeba się otrzeć o ten świat, żeby to wiedzieć :)

Gość Tak właśnie jest
Fakt można ładną i głupią manipulować ale z taką też jest nudno a facet potrzebuje pogadać sobie fajnie z kobietą. Dlatego właśnie fajni faceci wolą intelekt niz urodę.

Gość Ty tam na górze
Nie kozacz tak, bo gdyby znała Heidi, to by Cię w d...e kopnęła na starcie. Gdyby była inteligentna miała by jeszcze większy problem, jak Cię dyskretnie spławić.

Gość pogadac to ja sobie moge z
kolego a kobieta jest od sexu prania gotowania itd

Gość naiwne pelikany jkdjkd
ktoś mi wytłumaczy stwierdzenie autroki że brzydka kobieta jest inteliwntna a ładna nie? Sama nie jestem jakąś pięknością ale wiem że taka zależność jaką napisała utorka nie istnieje. Jak ktoś ma dobre geny to jest ładny i mądry.. i w drugą stronę. Tu żadnej zalezności nie ma

Gość jaaasne
kobieta ma byc ATRAKCYJNA moi mili pańśtwo. Ma pociągać umysłem, wyglądem, sposobem bycia, wszystkim! Skoro koieta jest niby mądra - to chyba wie, jak zadbać o siebie? Bo chyba wasz intelekt nie sprowadza się do znajomości Dziadów, albo recytowania Pana Tadeusza. Wiedza, umiejętności... dotyczące całego życia, nie tylko liczyć, czytać, pisać, ale ogarnąć się, umieć zachować, ubrać, BYĆ.

Gość teraz ja coś powiem teraz
Inteligentna i brzydka lepsza od ładnej i pustej, ale ładna i inteligentna lepsza od inteligentjej i brzydkiej.... autorko, ameryki to ty nie odkrylaś!!!

Gość jaaasne
dlatego tak łatwo ywrwać przeciętną kobietę na jej inteligencję. Bo każda chce taka być, a te prawdziwie atrakcyjne potrzebują lepszej przynęty ;) im nie trzeba udowadniać ich inteligencji, bo one o tym dobrze wiedzą :)

Gość takie jest zycie heh
Ma pociągać umysłem, wyglądem, sposobem bycia, wszystkim! to jest niemożliwe hahaha, ale zgadzam sie atrakcyjna musi być aby pałka drygnęła

Gość jijio
Bzdura. Gdyby liczyl sie glownei intelekt, to wiekszosc szarych myszek i przecietnar bylaby rozchwytywana, a te super atrakcyjne i puste(nie twierdze, ze kazda atrakcyjna to pusta lala, ale bardzo czesto tak jest) mialyby problem ze znalezniem partnera. Zobaczcie jak wygladaja drugie zony bogatych facetow:D

jaaasne agent - często modelki ze światowych wybiegów są mądrzejsze niż panie prezeski ale najpierw trzeba się otrzeć o ten świat, żeby to wiedzieć === to był taki bardzo jaskrawy przykład. nie mam nic do modelek. poza tym, że niektóre są za chude IMO. a na kate moss patrzeć nie mogę. żartowałem sobie. dystans i ironia. :) nie chciałem urazić żadnej modelki.