Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiemsiezachować

dobre wychowanie a stare baby

Polecane posty

Gość umiemsiezachować

wkurzyła mnie dzisiaj taka babka koło 60-tki wychodziłam sobie z klatki z bloku a ona stała przed drzwiami wyszłam bo przecież tak łatwiej niż gdyby ona najpierw weszła i byśmy się motały w tej ciasnej klatce a ta do mnie z mordą, że pierwszy raz widzi takie chamstwo no co za żal.pl........... najpierw wychodzący potem wchodzący...

Gość umiemsiezachować
z pewnością;D

Gość Bellesima20
A ja bym na Twoim miejscu chlasnęła jej tymi drzwiami:) nie ma co, teraz staruchy strasznie się rozchamiły. Ostatnio widziałam incydent z ciężarną w busie, baba ją zwyzywała że nie ustąpiła jej miejsce, i ta biedna wstała z brzuszkiem, żeby babsztyl mógł usiąść

Dostrzegam podobieństwo sytuacji, to byłam chyba ja. Powiem Ci, że następnym razem sprzedam Ci kopa w gratisie. Jak mnie wkurzają takie gówniary, no normalnie żal.pl.

Gość ccccccccccccccccccccccccccc
miała ją wpuścić się przepychać w ciasnym korytarzu bo starucha nie mogła sekundy zaczekać?

No właśnie, takie pokolenie nam wyrosło. Współczuć rodzicom, czasu widać nie mieli. Starucha? A Twoja Matka, Babka, to kto? Stare pudła, czasem im drzwi nie przytrzymaj, nie przepuść w drzwiach, siatki nie zanieś pod drzwi. Bądź konsekwentna.

Gość umiemsiezachować
musztarda zdaje się, że nie jarzysz sytuacji

Jarzę. I nie mów mi, że masz pierwszeństwo, bo wychodzisz. Widzisz starszą osobę, to ustępujesz, przytrzymujesz jeszcze drzwi, a nie kłapiesz dziobem. U mnie też takie gówniary chodzą, czekam tylko na okazję, jak sprzedam kopa, to się w locie zesra, niewychowana gówniara jedna z drugą.

Gość ygfhujiolp.[
musztarda a do autobusu też najpierw wsiadasz, a potem czekasz aż tłum się z niego wyleje? NAJPIERW SIĘ WYCHODZI/WYSIADA, a dopiero potem wchodzi kretynko :|

Gość ygfhujiolp.[
musztarda a do autobusu też najpierw wsiadasz, a potem czekasz aż tłum się z niego wyleje? NAJPIERW SIĘ WYCHODZI/WYSIADA, a dopiero potem wchodzi kretynko :|

ygfhujiolp.[ musztarda a do autobusu też najpierw wsiadasz, a potem czekasz aż tłum się z niego wyleje? NAJPIERW SIĘ WYCHODZI/WYSIADA, a dopiero potem wchodzi kretynko :| Nie debilu, jak widzę starszą osobę, to ją wpuszczam, sama zdążę wysiąść bo jestem sprawna. Umysłowo też. A Wy macie zamiast mózgu papkę. Niewychowana masa gie.

Gość 888888888
no dokładnie, wdarła się nam na topik i pieprzy 3 po 3, Jestem na 5 roku medycyny, jak skończę to niech mi tylko jakiś babsztyl podskoczy to zjadę równo z glebą. Wiecie muszę przyznać że starsi mężczyźni to zupełnie inny świat, i dla nich mam szacunek

Gość punkty payback
no ale wlasnie ty mialas prawo pierwszenstwa skoro WYCHODZILAS, bo najpierw sie wychodzi a potem wchodzi Oo

tak własnie, kobiety są wrednę a jak strasze to w ogóle mausztarda ludzie mają rację, nawet jak starsza pani wsiada a w autobusie ścisk to jak oni mają wyjśc??tym bardziej ze i tak nie będzie miałą gdzie usiąść póki ludzie nie wyjdą... najbardziej mnie wkurzją ludzie którzy pchają się zanim wyjdę...no przezcież im bus nie odjedzie!!!!

Gość umiemsiezachować
zasady dotyczą każdego po to ktoś je wymyślił żeby wszystkim się łatwiej żyło a babka miała koło 60 i była sprawna pod każdym względem

Gość ygfhujiolp.[

Gość ygfhujiolp.[
musztarda tępoto jak jesteś nieobyta i żyjesz w jakimś ciemnogrodzie, w którym z racji wieku i rozjechanego dupska wszystko się należy, to żyj dalej w tej swojej utopii, ale nei właź i nie pier.dol głupot, bo tylko dajesz dowody na poziom swojego debilizmu 🖐️

Gość mnie np irytuje
zachowanie babc u lekarza jest kolejka wszyscy czakaja a te sie wpi** za przeproszeniem ja tu musze zrywac sie z pracy czekac po kilka h a te przychodza i pchaja sie na chama

ygfhujiolp.[ musztarda tępoto jak jesteś nieobyta i żyjesz w jakimś ciemnogrodzie, w którym z racji wieku i rozjechanego dupska wszystko się należy, to żyj dalej w tej swojej utopii, ale nei właź i nie pier.dol głupot, bo tylko dajesz dowody na poziom swojego debilizmu Żyję w kulturalnym środowisku, do którego szambiaro nie masz wstępu. Przestrzegajcie tych zasad zawsze w takim razie. Wchodzi taka gówniara do autobusu, zasiada, wyjmuje telefon i napierdala całą drogę komuś nad uchem, o tipsach i innych pierdołach. Wymiotować się chce. Przykłady można mnożyć.

jest wolność słowa, autobus , miejsce publiczne, ona swoim gadaniem nikogo nie obraża, nic nie możesz zrobić, matko czy WAM już wszytsko przeszkadza?? niech sobie pogada

Gość umiemsiezachować
no właśnie a jakas miła starsza pani po 3 godzinach napierdalania z sąsiadką przed blokiem chce sobie usiąść i nie może....przecież zmęczyła się plotami na stojąco

Gość ygfhujiolp.[
w kulturalnym? patrz, a nie widać :D a co ma piernik do wiatraka? jak nie pasuje życie w grupie- do domu spokojnej starości i tam "nauczać".

Gość Krystyna Warsz
Musztardo na kazdym topiku ci sie obrywa, zastanawialam sie dlaczego.. Teraz juz wiem:D nie masz za grosz kultury a sila domagasz jej jej od innych. Nie dziw sie ze ci mlodsze osoby ,jak to mowisz "gowniary" nie ustapuja, bo widocznie nie jest im szkoda roszczeniowego babska- skoro ma sile sie rzucac to ma tez sile stac w autobusie:D

furgonetka jest wolność słowa, autobus , miejsce publiczne, ona swoim gadaniem nikogo nie obraża, nic nie możesz zrobić, matko czy WAM już wszytsko przeszkadza?? niech sobie pogada To nie chodzi o obrażanie, tylko nie musi pół autobusu słuchać rozmowy. Kulturalny człowiek odbiera telefon i mówi, że oddzwoni, bo jest w autobusie pełnym ludzi. Tym bardziej, nie zaczyna z własnej inicjatywy rozmowy. Ale nie zrozumiecie tego, braki w wychowaniu. Cóż. Współczuć.

Gość ygfhujiolp.[
Przestrzegajcie tych zasad zawsze w takim razie. Wchodzi taka gówniara do autobusu, zasiada, wyjmuje telefon i napie**ala całą drogę komuś nad uchem, o tipsach i innych pierdołach. A nie, przeprasza, pewnie powinna wsiąść (pod warunkiem, że ty i banda twoich koleżanek umościłyście już szanowne dupska wygodnie), stanąć obok was i cichutkim głosikiem zapytać "przepraszam, czy podać coś szanownym paniom do picia?", a gdyby ją zapytać o najmodniejsze nakrycie głowy na lato, powinna bez wahania odpowiedzieć "słomkowy kapelusz z moherową aplikacją". ja cię błagam kobito, nie upadlaj się.

Krystyna Warsz Musztardo na kazdym topiku ci sie obrywa, zastanawialam sie dlaczego.. Teraz juz wiem nie masz za grosz kultury a sila domagasz jej jej od innych. Nie dziw sie ze ci mlodsze osoby ,jak to mowisz "gowniary" nie ustapuja, bo widocznie nie jest im szkoda roszczeniowego babska- skoro ma sile sie rzucac to ma tez sile stac w autobusie Krysiu... możesz mnie pocałować centralnie, serio mówię. Szkoda, że chowa Was ulica.

Gość umiemsiezachować
ja z wielką chęcią ustępuję starszym ludziom, babkom z dziećmi albo w ciąży ale to NIE JEST MÓJ OBOWIĄZEK. Robię to bo tak uważam a wkurza mnie taka postawa, że ktoś wchodzi i jemu się należy a wszyscy wokoło niewychowani i chamscy