Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z obsesja...

jestem chorobliwie zazdrosna o jego byla..

Polecane posty

Gość ta z obsesja...

nie umiem sobie z tym poradzic. robie sceny zazdrosci jak tylko on dostaje od niej smsa. a jak dowiaduje sie ze ona chce isc z nim na piwo to wpadam w furie. ufam mu ale nie umiem sobie poradzic z ta zazdroscia... itp nie wiem juz co robic czasem mi glupio po tych scenach;/

Gość demotywatorkaaa
to on z nią ma kontakt??? Ty chyba glupia jestes ze masz wurzuty sumienia ze sie o to czepiasz! a on jest glupi ze utrzymuje kontakt z byla laska i jeszcze lazi z nia na piwo... jezu dziewczyno nie pozwalaj na to!!

Gość ta z obsesja...
mowi ze to tylko jego kolezanka.. i ze to skonczona historia... nie wierze w to. rozstalismy sie z tego powodu juz kilka razy ;/ bo ja mialam dosc ale jednak wrocilismy. a ona zawsze odzywa sie wtedy jak miedzy nami jest najlepiej...

Gość aswenatka
to nie z toba jest problem tylko z nim zacznij mówic ze idziesz sie spotkac z byłym a np idz z kolezanka to zobaczysz jak zeraguje

dobrze dziewczyny mówią, nie ma problemu z Tobą tylko z nim. Ja tez byłam zazdrosna o była mojego męża ale ja nie miałam podstaw - to ze mną był problem. Ale ty masz podstawy do tego aby być zazdrosną. Kochający facet nie umawia się z innymi.

Gość niewiadomkaaaaaa
zgadzam się! nawet anioł by się wściekł! Jeżeli uważa ją za przyjaciółkę i chce z nią pogadać o pierdołach, to spotkajcie się we trójkę- ręczę, że laska nigdy nie napisze smsa...;p