Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie plastik

dlaczego faceci wybieraja plastiki??

Polecane posty

Gość nie plastik

Dlaczego facetom podobaja sie sztuczne laski tzn. farbowane jasne blondynki lub szatynki, z tipsami i po solarium, w skapym ubraniu. Co w nich jest takiego ładnego? Nie lepsze sa dziewczyny naturalne?

Gość a nie pomyślałaś
a co Ci to przeszkadza? z resztą, o jakich facetach mówisz? karkach z siłowni? :D

Gość nie plastik
Nie zebym była zazdrosna, ale jak maja takie "branie" to moze tez zaczne chodzic na solarium :D :P

Gość Lech Roch Pawlak
Hehehehe kazda brzydka dowartosciowuje sie tym ze nikt jej niechce gdyz faceci wola "plastiki" za to ona "inteligentna" lecz nie plastikowa kobieta nie moze sobie znalezc mezczyzny...

Gość nie plastik
nie probuje sie w zaden sposob dowartosciowac po prostu zadałam pytanie do panow co was pociaga w takiej kobiecie? z ciekawosci. Nie kazdy plastik jest glupi, jest wiele tak wygladajacych madrych dziewczyn.

Jeśli chodzi o solarium, to faceci lubią naturalną opaleniznę, a nie naturalną biel:o Chociaż niektórym totalnie to wisi, czy opalona czy blada, byle ładna... Więc zależy w jakim gronie szukasz faceta. Jeśli w gronie chłopaczków z dyskoteki...to oczywiste jest, że polecą na spaloną i plastikową: /

Gość Lech Roch Pawlak
Tylko ze wy teraz myslicie o stereotypowej blondynie z solary ktora uczeszcza na nia 4 razy w tyg i ma tipsy dlugosci 5 cm... a takich jest malo...Jesli dziewczyna z umiarem korzysta z solarium by nadac swojej skorze troche brazu to co w tym zlego??

Gość nie plastik
Nie szukam faceta, juz jestemw zwiazku. zadałam to pytanie, poniewaz mieszkam na obczyznie i tutaj sie smieja z tak wygladajacych dziewczyn. Ja sama nie widze w tym nic złego, zastanawia mnie tylko dlaczego tyle dziewczyn w polsce probuja tak wygladac a za granica to cos nienaturalnego brzydkiego.

Gość Lech Roch Pawlak
I odrazu takie myslenie ze jezeli dziewczyna jest ladna to musi byc glupia za to ta brzydka to bystra madra i oczytana. Tak to sobie tlumaczcie

Gość dusiunia878888
bo widocznie takie im sie podobaja bardziej ;)

Gość /.........
Hmm ja chodze na solarium, mam tipsy i wlosy ufarbowane na platyne i wcale nie uwazam, sie za plastik, stac mnie na to i nie mam zamiaru sobie tego odmawiac tylko dlatego ze dziadówą to nie pasuje. Mam stalego partnera, dziecko w drodze i wcale nikomu niechce sie podobac poza soba i swoim partnerem. Tak sie czuje dobrze. Najlepiej chodzic w tlustych wlosach, brud za paznokciami, ubranie jak fleja i narzekac, ze takie blondyny maja powodzenie

moj facet mowi ze na taką Krysię miło popatrzec..i...tyle. to zalezy od typu facetów..dlaczego zwracaz uwage na tych ktorzy wolą lale?..jezeli Ci na których zwracasz uwagę nnie lubi kobiet mądrzjeszych od siebie lub min.równych inteligencją :zmien preferencje.

Gość martynka :):):)
ja tam mam tipsy i jasne bląd włosy.. nie narzekam na brak zainteresowania.. ale kiedy bylam brunetka bez tipsów tez nie narzekalam.. a co najwazniejsze nie wszystkie blad lale to pustaki!!

Gość Zuza

Blond Martynko