Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Trochę inna sukienka ?

Polecane posty

Gość poczekaj na inne...
Niby nie powiedziałaś ceny, ale po rabacie można było wywnioskować że sukienka jest droga. A to żadne cudo, zwykła. Nie wiem skąd ta cena, niektórym projektantom to się w głowie przewraca. Suknia warta 4000 a każą sobie płacić jeszcze 10 więcej.

Gość W ogole tego nie rozumiem :(
Zia i jeszcze takie pytanie ty masz w zyciu jakies pasje zainteresowania ambicje prace czy tylko zyjesz tylko tym slubem i pierdolkami z nimi zwiazanymi ??

Czytam czytam czytam, tak motyw motyli dalej aktualny. :) Chce właśnie coś niesztampowego a z drugiej strony nie chce przesadzić. Ewewe skoro widziałaś moje zdjęcia to wiesz jaką mam figurę. Nie mam aż takiego małego biustu jak ta modelka. I własnie ta sukienka dodawała mi w biuście. Kotka Mruczurotka, na drugim zdjęciu ta sukienka jest bardziej wieczorowa ta którą wczoraj przymierzałam miała bardziej okrągły dół w sensie nie była prosta a bardziej właśnie taka napuszona na dole, jak sukienki ślubne. W ogole tego nie rozumiem :(, ja wiem, że sukienka mi się podoba. :) Nawet bardzo. Jednak jak sama widzisz jest kontrowersyjna i po prostu chciałabym poznać opinie różnych ludzi bo jak każda PM chce wyglądać ładnie na weselu. A tutaj widać jak się układa w ruchu. http://www.plejada.pl/17,34250,wideo,,180359,sekrety-sukni-bachledy-curus,artykul.html

Poczekaj na inne, wiesz ja już około 60 sukienek przymierzyłam i podobały mi się do tej pory 3. :) Jeszcze czekam na nowego Peiro i nową kolekcje w Madonnie. W ogole tego nie rozumiem :(, ja uwielbiam przemysł ślubny, mam zamiar po ślubie zostać wedding planerką. Także można powiedzieć, że jest to moja pasja i nie dotyczy tylko mojego ślubu. :) Ale oprócz tego normalnie studiuje i mam inne zainteresowania. Aha żeby nie było, nie miałam pojęcia, że w tej sukni pani Alicja wystąpiła na festiwalu w Gdyni ani nawet nie wiedziałam, że to nowa kolekcja. Dopiero dzisiaj jak zaczęłam szukać zdjęć tej sukienki to natrafiłam na te materiały.

Gość O rany....
Naśladowczyni bachledy curuś...? Najpierw forumowy szał a'la kożuchowska a teraz następny się rodzi... Nie masz pomysłu na siebie tylko kopiowanie kogoś? A taka miała być oryginalna....

O rany, właśnie specjalnie to napisałam bo wiedziałam, że takie zarzuty się pojawią.Nie miałam pojęcia jaka to kiecka kiedy ją wczoraj mierzyłam. Po prostu weszłam wczoraj do butiku ona była na manekinie, powiedziałam do pani, że jak ostatnim razem byłam to jej chyba nie było i że jest bardzo ładna i chce ją zmierzyć. Jak przymierzyłam to stwierdziłam, że jest bardziej niż ładna i bardzo dobrze mi w niej poza tym świetnie się czuje. Po czym dzisiaj zaczęłam szukać zdjęć tej sukienki i znalazłam z pokazu a ktoś potem wkleił do mojego wątku na innym forum linka ze zdjęciami Alicji w tej sukni. Także jak mówiłam nie miałam pojęcia że ktoś w tej sukience występował gdzieś. Prawdę mówiąc byłam przekonana, że to sukienka tylko ślubna i nie występuje w wersji wieczorowej w kolorze innym niż biały.

Gość ewewe
W ogole tego nie rozumiem :( Nie przesadzaj kobieto! Kazdego kto zaklada tu temat z prosba o rade uwazasz za niedojrzala dziewczynke? To, ze Zia pyta o sukienke nie znaczy, ze nie umie samodzielnie zyc... A co za roznica czy o rade pyta siostre czy obca babke? Pierwsze jest ok a drugie niedojrzale? Jakies lupoty wypisujesz

ewewe wiesz co zia to juz mam obsesje od 2 lat planuje swpj slub co chwile z kazda pierdola tu lata na roznych potralach wypisuje o tym swoim slubie rozstarsa sie nad tortami zaproszneiami upominkami z wieczoru panienskiego widzialas jeszcze inna taka tutaj na forum bo ja nie no moze jeszcze koktajlowa

zia ty moze studiujesz prawo ?? tak pytam bo ja ez studiuje a o kancelarii pisalas

Zia nawet sie nie chwalilas ze jestes z Jaworzna no prosz emoze nawte widzialysmy sie podazajac na zajecia

Tak prawo studiuje. :) Jejku co w tym złego, że chce się poradzić? A planuje od roku nie od dwóch i mam nadzieje i właśnie dlatego mogę się was radzić bo przez ten rok mnie już trochę poznałyście. :) Ale znowu zbaczamy z tematu, sukienka dziewczyny, tak czy nie i dlaczego? ;)

Nie nie i jeszcze raz nie. nie wygląda to na ślubną a raczej na jakieś ekstrawaganckie "hamerykańskie" przyjęcie , może raczej coś klasycznego, skromniejszego a zarazem ładnego? i czy koniecznie musi to być aż takie drogie? nie samymi pieniędzmi ludzie żyją

wiesz zia rozczarowalas mnie Myslalam ze robisz prawo na normalnej uczelni a nie na KWS no to teraz sie nie dziwie ze masz tyle czasu na bzdety :(:( jednak doszlas do wniosku ze politologia to bezsensowny kierunek ??

Gość ewewe
Piwo... bedziesz dziewczynie mowic ile ma na sukienke wydac? Co Cie to obchodzi?? Tak sie rzucacie na ta dziewczyne a przeciez Ona nie pisze tu co dzien. Raz kiedys zadaje pytanie. Miarki, Koktajlowej i Piwa... sie nikt nie czepia a one wypowiadaja sie tu prawie w kazdym temacie i to jest dobre. I co zlego, ze dziwczyna pyta o porade? Po to jest forum. Troche jej sie nie dziwie. Chce zrobic cos innego dlatego pytam zwyklych ludzi, tacy jak my czy nam sie cos tam podoba. Dzieki temu ma wieksze pojecie jak zareaguja jej goscie. A od Ameryki sie odczepcie. Jaka by nie byla jest potega na prawie kazdym polu

Gość ewewe
W ogole tego nie rozumiem :( Widze, ze zbierasz informacje na ttemat Zia. Co cie obchodzi gdzie studiuje i co studiuje a czego studiowac nie chciala?? Wiekszosc PM planuje slub przez 2 lata i co w tym zlego? Sukienka slubna to nie bzdet. Zadna rzecz zwiazana ze slubem i weselem to nie bzdet. Nie rozumiesz ze robiac przyjecie na ok 100 osob trzeba wszystko miec dopiete na ostatni guzik? Nie wszyscy robia wszystko na odwal sie. Poza tym tak jak juz mowilam, Zia wypowiada sie tu srednio czesto. Czemu innych nie atakujesz? Mnostwo tu pytan czy sukienka ok, czy buty czy to czy tamto. Nawet pytania o bielizne i seks w noc poslubna widzialam i co? Kazdy moze pytac o co chce

o przepraszam KSW mialo byc *

Dziewczyny to nie o tym temat. :) Piwo uważasz, że sukienka jest zbyt ekstrawagancka? Właśnie tego się trochę boje. Co do pieniędzy to cena jest nieistotna, przymierzyłam ją zanim poznałam cenę.

Gość ewewe
Zia Wiem, ze nie na temat ale wkurzaja mnie takie wypowiedzi. Pytasz o kiecke a tu Ci juz ktos zaglada do portfela, komentuje i wymysla ile czasu poswiecasz na zorganizowanie slubu albo komentuje twoja uczelnie. Co to kogo obchodzi? Mi sie osobiscie nie wszystkie pomysly Twoje podobaja ale rob jak chcesz. To Wy macie byc zadowoleni i mysle, ze wystrojem sali i sukienka gosci nie nieuszczesliwicie. W bedziecie miec po swojemu a goscie jedzenie, zimna wodke i fajny zespol i bedzie git ;). A sukienka mi sie osobiscie nie podoba, ale na Tobie moze wygladac zjawiskowo ;). Moze jakies zdjecie w sukience?

ewewe dziewcze wiesz co wklep sobie zia to zoabzcacysz czym sie ta dziewczyna zjamuje jaka jest czestotliwosc jej obecnosci na kafe na innych portalach o czym pisze oprocz sukni wiesz co tak sie jej przyjrzalam wlasnie dlatego ze sama studiuje prawo i wiem ze nie ma czasu na takie akcej jak zia wymysla i co sie okazuje no panna ma ambicje kancelaria sie marzyla bog wie co a tu taki klops jakies KSW o ktorym sie mowi Kip Sobie Wyksztalcenie ja pikole zbey isc na prawo na prywatna uczelnie no nie moge to juz nawet poziom zaocznych na panstwowej za wysoki tylko jeszcze nawet na prywatne trzeba uciekac ty nie widzisz ze laska sra wyzej niz dupe ma gdyby nie pieniakzi bylaby nikim i zdaje sie ze te pieniazki na to wszystko sa od meza dlatego dziewcze tak sie tym podnieca claymi dniami zajmuje oprawa wesela i tu nie chodzi o zawisc ze zia ma a ja nie tylko o charakter dziewczyny Gdyby zarobila to swoja ciezka praca nie byloby tych wszysktich tematow zachowalaby to dla siebie i zapewne do takiego rodzaju rzeczy zatrudnilaby specjalistek ta dziewczyna to nawet kiedys zdjecie sowje i narzeczonego wstawiala wszyskto na widok publicznu zero prywatnosci a po co zbey wszyscy wiedzieli jaka jest pania bo ma pieniadze ona musi sie pokazac o to chodzi zytalas kiedys o jej narzeczonym o ytym jak go kocha jaki to czlowiek o tym jak przezywa sam slub czy tylko a suknia taka a tort taki a to tyle pieniedyz a to tyle tutaj nie chodzi o milosc o faceta tylko o te pieniadze pokazanie sie i wydawanie

ewewe gdyby nie pieniadze bylaby nikim nawet prawo prywatnie musi robi i ona zdaje sobie z tego sprawe dokonlane dlatego tak jej duzo wszedzie dlatego tak publicznie organiuje to wesele co jest jej glownym zajeciem zyciowym niewiele mozesz osiagnac nie masz poczucia wartosic to pokazuj sie jak najwiecej pokazuj ile masz tak zdobadz uznannie niech o tobie mowia znam ludzi bogatych ktorzy ciekz na to pracowlai i tak sie nie zachowuja ale znam takich ludzi jak Zia i takich ludzi nie szanuje zreszta

Gość ewewe
Po co ma opowiadac tu o tym, ze kocha narzeczonego? To chyba logiczne nie? Zadaje pytania o slub tak jak kazda. Co w tym zlego? Nie czytalas ze chce zostac wedding plannerka? Widac, ze to jej pasja wiec niech sie tym podnieca ile chce ;) Nie wiesz skad ma pieniadze wiec nie komentuj. Co z tego, ze sama ich pewnie nie zarobila? Kto jest milionerem w wieku 23 lat? Ma rzucic Narzeczonego, wyzec sie Rodziny bo ktos z nich jest bogaty? Nie boj sie, ktos na to ptacuje. Wydaje mi sie, ze jestes zazdrosna bo Zia godzi slub ze szkola i do tego ma kase za ktora moze miec slub marzen. Co wiecej chciec? Tak ci przeszkadza, ze jest bogata i chciana? Tylko gratulowac i zazdroscic. Niech jej sie uklada. A Ty super studentko gdzie studiujesz to swoje prawo? Obecnie to gdzie studiowales az tak sie nie liczy. Liczy sie wiedza, umiejetnosci, szczescie no i tez znajomosci. Skup sie na swoim facecie, swoim portfelu i swoich studiach

W ogóle tego nie rozumiem, to naprawdę nie temat i nie czas na psychoanalizę. Jeśli chcesz porozmawiać zapraszam na priv, zwłaszcza, że trochę mieszasz fakty.

ewewe nie o to chodzi ze ma rzucic narzeczonego i ze ma pieniadze chodiz o jej podejscie o to ze nie ta milosc tu jest wazna tylko forma te pieniadze zero skromnosic prywatnosci jak juz pisalam pokazac sie nic wiecej a ja moja droga studiuje dziennie na panstwowej uczelni i slub w przyszyl roku jak jeszcze bede studiowac takze jak widzisz pudlo nie musze zazdroscic jej godzenia zycia prywatneog ze studiami a tego ze zamierza organizowac sluby nie widzialam widzialam na innym portalu wypowiedz o zmianie czy laczeniu nazwiska i o tym jak to bedzie wygladalo kiedy juz bedzie miala sowja kancelarie czy cos w tym stylu szukac teraz nie bed enie chce mi sie i pieniedyz tez nie zazdroszcze mozliwosci sa ale dla mnie nie liczy sie forma a tresc i slub marzen to dla mnie skromna intymna uroczystosc i organizowanie tego w zaciuszu rodzinnym a nie wywnetrznnianie tego na pokaz wszysktim i robienie cyrku ze slubu

Gość ewewe
Zia Tez tego nie rozumiem. Najwidoczniej tak zachowuja sie ludzie, ktorzy Ci zazdroszcza

ewewe ale wiesz spodziewalam sie zarzutu o zazdrosci jednak ludzie sa przewidywalni nawet nie przyszlo ci nic innego do glowy a moze pomysl troche nie zauwazylas ze ja caly czas pisze o braku skromnosci i pokory o pokazywaniu sie i charakterze zia a nie tym ze ma pieniadze tylko widzisz bogatych tez sie dzieli na tych z klasa ktorym woda sodowa do glowy nie udarza i na takich jak zia a teraz dobranoc bo juz mnie znudzila ta cala zia

Gość ewewe
A ja uwazam, ze cena sukienki, wyglad sali, liczba gosci, nazwisko po slubie itp nie sa miara milosci a raczej oznaczaja mozliwosci finansowe. Wybacz, ale to ze bedziesz miala tansza sukienke niz Zia nie oznacza wcale, ze bardziej kochasz swojego faceta :P Zazdroscisz Jej bo ma ambicje i mysli o posiadaniu wlasnej kancelarii w przyszlosci? No i dobrze. Niech ma. Poza tym ja sie nie znam ale chyba po Waszym kierunu musicie zdawac jakis panstwowy egzamin czy cos? Egzamin jest taki sam dla wszystkich i on potwierdzi wasza wiedze a nie szkola. Poza tym, gdzie ty masz ambicje? Na studiach i slub bierzesz? Ciekawe skad masz na niego kase bo watpie, ze jako studentka prawa masz czas pracowac (jak sama pisalas, dziwilas sie, ze zia na takim kierunku ma czas zeby slub planowac i pisac na forum, a to znacznie krocej trwa niz praca prawda? :P) Zajmij sie soba i swoim slubem moja droga ;) Co do prywatnosci i intymnosci slubu to sorry ale to calkiem publiczna sprawa. Kazdy moze wejsc do kosciola :P

W ogóle tego nie rozumiem, odpowiem ostatni raz bo wszystkie tego typu zarzuty i odpowiedzi na nie można przeczytać w innych tematach. :) Każdy ma swoje marzenia dotyczące ślubu, ty masz takie my mamy inne ja twoje szanuje więc czemu ty moich nie? Tutaj nie chodzi o pokazywanie się, pieniądze czy cokolwiek innego, tylko prośbę o opinie normalnych ludzi żeby wiedzieć mniej więcej jak mogą zareagować nasi goście. :) Każdy tutaj pyta o opinie dotyczących sukienki i nie ma w tym nic złego. Co do narzeczonego, to jak wielokrotnie podkreślałam jest to forum o technicznej stronie ślubu i wesela. A narzeczonego kocham bardzo, jest moim księciem z bajki, drugą połówką jabłka i dlatego właśnie chcemy wziąć ślub. Z wielkiej szalonej miłości która jest między nami. :) A nasz status majątkowy jest podobny także nie trafiłaś z tym.

Gość einszweidrei
Bachleda ma sukienkę od Zienia. Chcesz nam powiedzieć, że ty też kupujesz sukienkę Zienia??

Gdybym miała wydać tyle kasy na suknie na pewno bym wolała autorski pomysł a nie suknię którą już pokazała Bachleda-Curuś na festiwalu w Gdyni. Wygadała wg mnie obłędnie. Ale ona ma inny typ urody niż Zia. W jej sytuacji zamówiłam projekt u Zienia ale coś stworzone specjalnie dla niej, po jej typ urody i osobowości.

Einszweidrei, nie kupuje a rozważam kupno. :) Miarka musisz mi uwierzyć na słowo(bo niestety nie mam zdjęcia), że ja też wyglądałam bardzo dobrze w tej sukni inaczej zresztą bym jej nie rozważała niezależnie od tego jak piękna by była. ;) Co do projektu to nie stać mnie na projekt autorski, to są kosmiczne pieniądze. A tak jak mówiłam ja nie miałam pojęcia, że jest to suknia z festiwalu z Gdyniu, poza tym to nie dokładnie ta suknia bo tamta jest wieczorowa a ta co przymierzałam jest bardziej ślubna. Poza tym naprawdę nie sądzę żeby ktoś pamiętał o tej sukni za rok.