Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelo in bianco e nero

czy obrażanie na forum to piedestał?

Polecane posty

Już byłem i zapytałem .Na razie jest nieobecna ta osoba.Poczekamy.Nie umieram jeszcze:)

Gość uknkxdfsxererfvh
CZY TO FORUM POETYCZNE ? NIE!!!!!!!!!!!! TU SIĘ GADA PROZĄ!!!!!!!!!!!!!!! I HUJ :classic_cool: NIKT NIKOGO NIE OBRAŻA ROZUMIECIE DEBILE ? OBRAŻANIE CZYJEGOŚ NICKU TO NIE OBRAZA

Gość tratatratata
uknkxdfsxererfvh--idioto jeśli ktoś się utożsamia ze swoim nickiem to czuje się obrażony i szuka odwetu. :P

Gość badanie kwasowości gleby
Niestety mylne pojęcia macie chlopczyki i dziewczynki.Zasada najważniejsza NIGDY NIE PATRZ NA NICK

Gość ^ Dupnięty i pieprznięty^
Uważacie ,ze nie jest mi do twarzy.Nie sądzę i nie utożsamiam sie z nim:D

przeżywalam ,przejmowalam się jak cholera tym co piszą o mnie,teraz wiem jakie topiki unikać i jakie nicki . a teraz się nie przejmujesz :) i z tego właśnie powodu na pewne topiki nie chodzisz i pewnych nicków unikasz?:)

Gość ubrane fakty
a teraz się nie przejmujesz i z tego właśnie powodu na pewne topiki nie chodzisz i pewnych nicków unikasz? to może inaczej,nie szukam guza więc go nie znajduje.

Gość uknkxdfsxererfvh
badanie kwasowości gleby Niestety mylne pojęcia macie chlopczyki i dziewczynki.Zasada najważniejsza NIGDY NIE PATRZ NA NICK wiesz co chłopczyku czy dziewczynko ? HWD tobie :classic_cool:

to może inaczej,nie szukam guza więc go nie znajduje. wiem wiem:) ty szukasz love:)

Gość ubrane fakty
hehe czego ja szukam to moja sprawa pozdr

Gość czarny flamaster
''dlaczego małostkowe osoby zamiast odpowiadać na posty obrażają innych lub autora? '' bo tu są anonimowi i czują, że mogą bezkarnie obrażać. Nikt im nic nie zrobi, bo są schowani w domu, za monitorem.