Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelo in bianco e nero

czy obrażanie na forum to piedestał?

Polecane posty

starsi wariują bo widocznie mają te same frustracje co nastolatki

_old_enough_girl_--------> nie raz byłem zaskoczony jak 37-latek zachowuje sie jak gówniarz.Na oranz maja po 20--25 lat,tutaj i teraz.Znam ich po stylu pisania.Są z najgorszej EKIPY na cafe.Nie wymieniam 3 ksywek poniewaz byłaby totalna wojna.I są obecni.Mają czarne ksywki.

powinna dzielić przepaść , no jasne , ale Ty także wiesz co być powinno , a wiesz co jest , priorytety mogą się pokrywać skoro piszą w ten sam sposób

czyli wychodzi na to, ze ich zachowanie jest wynikiem zwyczajnej nudy. Braku zainteresowań i byc moze dość niskiej samooceny. czuja sie lepiej, gdy innych krytyjują? wychodzi na to, ze tak.

Gość fsdafsa
o kurwa ale masz problem.. autorko tematu zal mi cie, jestes jakas popierdolona, ze w ogole rozkminiasz takie glupoty net musi byc twoim calym zyciem skoro cie obchodzi czy ktos cie sfluga na takim kurwa forum ja jebeee zal mi niektorych ludzi jebana kurwa!! :)

Dlatego pisze, ze "powinna" ich dzielić przepasc a najwidoczniej jej brak. Tak jak pisze Porąbaniec.. maja czarne nicki i posługując sie nimi sa mozna powiedziec bardziej "sobą". Gdy sa na pomaranczowo...te same osoby, ich zachowanie zmienia się diametralnie... jak to wytłumaczyc.?

Gość sxdcdacfg
dlaczego małostkowe osoby zamiast odpowiadać na posty obrażają innych lub autora? czy brak kultury pisanej jest oznaką wielkości wśród --nie obrażając nikogo --" małych , zakompleksionych ludzi" , czym jedynie chcą zwrócić na siebie uwagę? wulgaryzm i obsceniczność aż wylewa się bokiem i w efekcie dostajecie to samo w swoją stronę masz problemy. przekleństwa też słowa jak każde inne, obrażać twój nick każdy może bo czego nie ? kompleksy ? ty masz urojenia a nie my kompleksy. ktoś gada jak debil więc jest wyzywany od debili :classic_cool:

niedojrzałość emocjonalna to się nazywa ,potem paranoja lub schizofrenia , jeśli się tym dławią na dłuzej

Mam temat pod inną ksywką,załozyłem ja na oranż.Prześladowcy dopadli mnie po miesiącu.Dlaczego wykasowano ich wredne i chamskie wpisy bez mojego zezwolenia??Przebywało kilkanaście osób.Ciągłe najazdy i wojny doprowadziło do ucieczki osób tam przebywających.Zostało nas troje.Co uczyniono aby temu zapobiec????Powiem wam zbanowano mnie 8 mio krotnie a ci do tej pory sie śmieja w kulak.

brak rozgraniczenia i kontroli nad wymiotami , jak co poniektórzy już w tym temacie

Porąbaniec nie z tej ziemi dlatego lepiej mieć własne forum

te publiczne to często jak wysypisko śmieci

Gość sxdcdacfg
angelo in bianco e nero niedojrzałość emocjonalna to się nazywa ,potem paranoja lub schizofrenia , jeśli się tym dławią na dłuzej nie odpowiada ci to spierdalaj z forum

Porąbaniec...wypowiadasz sie bardzo ogólnikowo i cięzko jest wysnuc z tego jakiś wniosek.. Co ma do tego psycholog? Nie rozumiem toku Twojego myslenia...ale moze to dlatego, ze nie mozesz napisac wszystkiego wprost.

porąbaniec inwigilacja to efekt każdego systemu kontroli masy

psychologowie , heh , próbują "pomagać" innym nie potrafiąc pomóc sobie i taka jest o nich prawda

Gość ubrane fakty
ale macie problemik skoro Palikot za swoje słowa na temat J,K nie został ukarany to znaczy że wszystko wolno słowa już dawno straciły na wartości

Gość to tu jest jakiś psycholog
kafeteryjny???? To chyba żarty

uogólniam bo jak wiadomo nie znamy 100% i wszystkim tego nie przypisuje

^Porąbaniec nie z tej ziemi^----> tęksywkę nosiłem bez górnych oznaczników.Jak osobie brakło argumentów poszła na redakcję i zablokowano mi ją nie powiadasmiając mnie o tym.Nie używam w realu jak i tutaj inwektyw. Co oznacza ksywka obecna? Desztnik po czesku PARASOL Więc pytam tych cwaniaków do czego służy PARASOL

Gość to tu jest jakiś psycholog
na kafe jest -samo życie -Polska anno domini 2010, ze swoimi plusami i minusami, szkoda nerwów na próbe zmiany tego stanu, można jedynie zakładać fora i tam gromadzić ludzi sobie podobnych, jak wykasują-zakładać nowe

Gość ubrane fakty
desztnik ty nie używasz inwektywów,ale oczerniasz glosząc swoje prawdy na temat jakiegoś nicka.Orędownik prawdy,zresztą nie ty jeden tak masz. Dziecinada.

słowa tracą na wartości , zgadzam się , operowanie nimi powoli schodzi do stylu "kurwa albo chuj" bo to przecież normalne słowa używane na co dzień w domach i na ulicach oraz "rozpowszechnianymi w książkach" - parodia

Na tej ksywce byłem ok.roku i nigdy nie wchodziłem na pomarańczowo.Po wojnie z dyrekcją przez tych cwaniaków powiedziałbym ostrzej Bandytów Umysłowych zacząlem się ukrywać pod wieloma ksywkami i miałem spokój.:classic_cool: