Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelo in bianco e nero

czy obrażanie na forum to piedestał?

Polecane posty

ubrane fakty-------> ty jestes wzór idealny i mógłbym ci powiedzieć kim jesteś.Boisz się opini cafeteryjnej?

Gość ubrane fakty
słowa tracą na wartości a druga rzecz nie bierzemy odpowiedzialności za swoje słowa. Osoba która za bardzo otwiera się na forum nie może mieć pretensji ze została oceniona i zwyzywana przez osoby ''na luzie'' i w drugą stronę,osoba które ciągle kogoś krytykują niech nie wymagają od innych ze zostaną odczytane tak jakby tego chcialy. W necie rządzą emocje a nie uczucia. ubrane fakty-------> ty jestes wzór idealny i mógłbym ci powiedzieć kim jesteś.Boisz się opini cafeteryjnej? można się bać bardziej od ciebie?wątpię.

Gość desztnik taki stary
a taki głupi

Gość to tu jest jakiś psycholog
Kiedyś też przeżywałam to,co tu się dzieje i sama czasem wpadałam w skrajności i absurdalne konflikty. Obecnie,znając już nieco kafe uważam,że nie warto wchodzić na forum w jakiekolwiek emocjonalne układy,rozgrywki,czy stawać frontem po jakiejś stronie,ewentualnie zbytnio"przyjaźnić" się z osobami z kafe, jedynym wyjściem jest,pisanie na topickach,które interesują,omijać te ,które denerwują

rządzą emocje , ale te emocje to zwykłe frustracje okazywane jako ordynarne kalectwa

ci "na luzie" to są właśnie najbardziej "spięci" - to chyba jasne

Coś w zyciu się nie układa komuś to trzeba odreagować i tak mocno aby długo bolało.Taka społeczność.Zresztą minister w Kaliforni bardzo dobitnie określił. Dzika Polska.

Zauwazyłam, ze ktoś tu prowadzi własne rozgrywki... Moglibyście to dawno zakonczyc. Odrobina dobrej woli... z dwóch stron... i może coś by z tego było.

Gość ubrane fakty
ci "na luzie" okazują dystans zachowując się ''za bardzo'' zresztą podpisuje się pod tym co napisała to tu jest jakiś psycholog przeżywalam ,przejmowalam się jak cholera tym co piszą o mnie,teraz wiem jakie topiki unikać i jakie nicki . teraz Mam św spokój na forum. Kafeteria jest taka jaka jest bo taką ją stworzyliśmy. pozdr.

angelo in bianco e nero -jak jest na kafe,sama widzisz Jak dla mnie dywagowanie nic tu nie zmieni, podobnie jak nie można zmienić nurtu rzeki patykiem. Można zmienić siebie i modyfikować własne wpisy.Każdy jest odpowiedzialny za siebie.Wolę wpadać tu na luzie i brać z forum to,co fajne. Wyboje omijam lub traktuję z ironią.

Jako naród jesteśmy w świecie postrzegani tak jak w/w. W kanadzie mam znajomego mieszka 25 lat ale polonia to tylko na papierze.Natomiast bardzo silne nacje inne są i to z byłego obozu socjalistycznego.Więc jaki wniosek?? Prosty Polacy nigdy nie bedą sie wzajemnie szanować.Przykre ale prawdziwe.

desztnik a jaka ty tworzysz kafeterię, rozwalając chamsko topiki Kucharza i Szukania??? Co oni dwaj tobie zrobili??? Jaką tworzyłeś kafeterie wczoraj zakładając swoje upierdliwe, obraźliwe topiki???

Moderacja to też ludzie,nie znam ich i nie wiem nawet na czym ich praca polega.Tak na marginesie-moderator pracuje tu za darmo ,czy za opłatą? Zapewne dyrekcja wie,co się dziej na kafe,ale widać jakiś interes w tym jest.

z tego co wiem, to moderztorzy uprawiaja czysty wolontariat. ---ojej,to nie wiem czy im zazdrościć,czy wspólczuć :)

Prosty Polacy nigdy nie bedą sie wzajemnie szanować. --nigdy nie mówi się nigdy.Czarnowidz z Ciebie. Świat ewoluuje to i prosty Polak także może się ,kiedyś tam, zmienić.

iftar-------. głupoty wygadujesz ,zastanów sie kobieto co mówisz? ręce opadaja na takie podejście.Bez odbioru.Dojrzyj w końcu i nie chodzi o wiek.

Tak własnie wyglada twoje tworzenie kafeterii desztnik. Umiesz tylko przeklinać i obrażać. Wszystkich dookoła. Od rana do rana. Przez całe doby. Powinni cię na stałe zablokować po IP.

to tu jest jakiś psycholog--------->przeciez ta ewolucja trwa 26 lat dokładnie.W 2004 r byłem i widziałem jak Rosjanie ,Węgrzy i Chińczycy sie asymiluja wzajemnie.Kolega jest sam w tej społeczności.Jak długo ma to trwać,przeciez już są wymieszane pokolenia.Nie ma "czystych" pochodzących dzieci z Polski.Sa mieszane małżestwa.

Napisałeś "bez odbioru". Szanuj przynajmniej siebie samego i nie rób z gęby cholewy. Bez odbioru.

desztnik a jaka ty tworzysz kafeterię, rozwalając chamsko topiki Kucharza i Szukania??? ---iftar,mocne słowa...a myśłałam,że to kto inny próbował zniszczyć topick Kucharza,ale...nie jestem na bieżąco,może coś mi umknąło

umknęło :)

a kto jest sławnym ...już chyba ex...Rewolucjonistą?

to tu jest jakiś psycholog-----. normalne konfabulacje nie poparte dowodami iftar.Ciekawe ,ze szukanie rozmawiał ze mna i nic w tej materii nie usłyszałem!!!!

Proszę dać mi linka temat kucharza osobiście z nim porozmawiam --ja do tego ręki nie przyłożę...hehehehehe....