Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelo in bianco e nero

czy obrażanie na forum to piedestał?

Polecane posty

dlaczego małostkowe osoby zamiast odpowiadać na posty obrażają innych lub autora? czy brak kultury pisanej jest oznaką wielkości wśród --nie obrażając nikogo --" małych , zakompleksionych ludzi" , czym jedynie chcą zwrócić na siebie uwagę? wulgaryzm i obsceniczność aż wylewa się bokiem i w efekcie dostajecie to samo w swoją stronę

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź, którą przeczytałem przed chwilą i myślę, że tu również pasuje :) "Bo tu można bezkarnie kogoś poniżać bez konsekwencji dostania po pysku (niektórzy się tym lubują, bo w jakiś chory sposób się tym dowartościowują, że zmieszają kogoś z błotem). W realu nie pozwoliliby sobie na coś takiego, a tu mogą przelewać swoje frustracje..." Pokłon dla autora wypowiedzi :)

autorko mnie też to wkurza że nic innego tu nie spotkasz tylko obrażanie...nie można spokojnie popisać bo od razu dostaje się po głowie...

jestem ogólnie zszokowany poziomem w internecie na forach dlatego , że to już nie zwykłe uszczypliwe uwagi tylko chamstwo na całego - a potem te osoby pijąc do lustra dlaczego są takie nieszczęśliwe i spotyka ich ciągłe nieszczęście - jesteś też tym, co kreujesz

angelo in bianco e nero------> niestety jest normą tutaj takie zachowanie.Znamienne,ze od 1999r do 2007r bardzo mało się zdarzaly takie sytuacje,gdyz "starzy cafetarianie" nie dopuszczali do takich sytuacji.Delkwent ,które zachowanie budziło powazne zastrzeżenie byl wyautowany i nie prowadzono, z nim jakąkolwiek polemikę.Niestety ta elita cafeterii odeszła przyszli młodzi i gniewni.Dalszy ciąg nie trzeba opisywać jaki jest koń każdy widzi.Teraz juz posiłkuje sie co do nazw ksywek,przykładowa moja i totalnie obelzywie krytykuje.Nie wazne jaki sens tematu tylko dokopać jak najmocniej aby dlugo bolało.Moderia jest bezsilna nie potrafią czy nie chcą bardziej drastyczne kroki podejmować.Przeciez istnieją programy anonimowe,gdzie mozna skutecznie to omijać.Więc Proxy czy Tora jest regułą.Normalnie tworzy sie kloaka cafeteryjna.Władze milczą na ten temat.

Na piedestale jest: Uzalanie się na swój los Narzekanie na wrednych facetow i kobiety Zadawanie kretynskich pytan Szukanie dookola innych kretynow, ktorzy też tak maja

pozwolę sobie zauważyć , że teraz cenzuruje się głównie "niewygodne fakty" niż rynsztok

Na piedestale jest: Uzalanie się na swój los Narzekanie na wrednych facetow i kobiety Zadawanie kretynskich pytan Szukanie dookola innych kretynow, ktorzy też tak maja Gdyby każdy się rodził z życiową mądrością i znał odpowiedź na wszystkie pytania, sam rozwiązywał swoje problemy - świat z pewnością byłby lepszy:-)

26.06.2010] 10:39 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery Na piedestale jest: Uzalanie się na swój los Narzekanie na wrednych facetow i kobiety Zadawanie kretynskich pytan Szukanie dookola innych kretynow, ktorzy też tak maja-------> masz tutaj przykład.Wyjątkowa hipokryzja.:( ilu jeszcze spotkam takich jak w nicku:D

no przykład wyżej chce być śmieszny a wychodzi tragicznie moderator? nienawidzę cenzury , ograniczania oraz milicji, bo każdy powinien wiedzieć co pisać co uważa , ale wolność wypowiedzi na pewnym poziomie- chamstwo nie powinno mieć tolerancji

angelo in bianco e nero------>ale nie wiesz o tym ,ze istnieją na cafe równi i równiejsi.Czyli niektórzy moderatorzy współpracują z tymi tutaj oranż i ci zamieszanie robią.Są bezkarni.Kazde zgłoszenie do dyrekcji jest inwigilowane i cenzurowane.Dyrekcja albo nie ma zielonego pojęcia albo nie interesuje się tym.Więc jak można bat znależć na tych młodych i gniewnych??? Nie pytaj skad wiem.:classic_cool:

wszystko przez anonimowość - tutaj można "dowalić" komuś nawet jeśli samemu nie jest się lepszym :D taki tryumf dla ubogich ;)

Pierwszy raz trafiłam tu przypadkiem. Akurat znalazłam odpowiednie towarzystwo do rozmowy, i niesłusznie założyłam, ze tak już będzie zawsze. Rozczarowanie oczywiście nastapiło przy nastepnej okazji. Tak i w internecie, jak i w świecie rzeczywistym...zawsze znajda sie tacy, których frustracja musi znaleźć ujście...

Ale wystarczy zrozumieć tych co obrażają, dlaczego to robią, kiwnąć głową z politowaniem i po prostu zignorować :-) być może dla nich to jedyny sposób poradzenia sobie z negatywnymi emocjami i własną bezradnością. Nie odbierajmy im tego:-)

moderatorzy są głównie od tego by kasować tych , którzy im nie pasują , a nie tych , którzy sieją buractwo , ja o tym wiem , bo na większości forach to jest norma

jaki z tego wniosek? wychodzi na to, ze nic już nie mozna zrobic. Moderatorzy współpracuja, ale nie z nami? W takim razie "buractwo", będzie się tu już zawsze panoszyć. tak jak sygeruje Primavera... ignorować........

ale ignorancja "daje pozwolenie" - i tu i w życiu także

czyli z czasem robią się coraz starsi , niedługo będą mieli 40 i będą frustrować na maksa

angelo in bianco e nero-------> kiedyś stosowano bardziej drastyczne kary jak zbanowanie.Była blokada na MAC i wtedy tylko zobaczył brak dostepu z serwera.A jak to ominąłby już jest KK.Więc dlaczego tak łatwo odstąpiono od tego.KTO ZA TYM STOI???

ale to wydaje się też przeżyciami z dzieciństwa a potem z nie całkiem udanej nastoletniości

chyba przyznacie, ze po większości wypowiedzi mozna poznac czy delikwent ma lat 15 czy 30. Smutne jest to, ze starsi znizają się anonimowo to poziomu młodszych kafeteriuszy.