Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę dzisiaj szczęśliwy

Dzisiaj zerwę z dziewczyną

Polecane posty

Gość Error ewolucji
nie mam nika error piszesz własnego doświadczenia? Nie wiem skąd takie nastawienie u ciebie Tak z własnego doświadczenia. Zaliczyłem w życiu tak na oko około prawie 200 kobiet. Robiłem niemal wszystko w seksie i jeździłem po Polsce w celach przygód seksualnych. Prócz sexu oczywiście podróżowałem, ale nie zwiedzając zabytki, tylko wspinając się na skaliste góry, spływając kajakiem po rzekach o silnym nurcie, nurkując i parę razy skacząc na spadochronie. a i jeszcze jeździłem na krechę w alpach po lodowcu :). Mam 38 lat, dziecko w drodze, ustatkowałem się, ale wiem, że żyłem pełnią życia i nie wegetowałem. I na dal nie zamierzam siedzieć nic nie robiąc jak jakiś tatusiek. Jestem lepiej wysportowany od 20 latków, w seksie to nawet nie są dla mnie amatorami. To właśnie jest zasługa doświadczenia i tego, że robiłem w życiu różne rzeczy i wszystkiego próbowałem, a nie wegetowałem z jedną kobietą nic nie robiąc, żeby mi życie przeciekało między palcami. Potem jak koledzy autora bym żałował, że nie spróbowałem wielu rzeczy i nie poznałem smaku świata. To jakby mieć przed nosem bufet szwedzki, a spróbować tylko śledzika :P

nie mam nika nie jest tak samo. do levaitana wolę sprawdzic niż ma mnie to gryźć cały czas, ona na pewno nie jest jedyną taką osobą na świecie.

odpisałem tak leviatanovi "Levviatan dzisiaj kobiety kłamią na potęgę co do liczby partnerów, żadna nie powie Tobie że miała przed Tobą całe stado, ale nie uogólniaj nie wszystkie takie są, poradzę sobie i znajdę taką, która będzie mi odpowiadała" oczywiście że nie wszystkie sa takie, jest dużo kobiet kótre nie miały partnera albo niewielu tylko się kryją i mam nadzieję że trafię na taką jak dorosne do pewnych decyzji

Gość Error ewolucji
nie mam nika Ale gdzie to jest napisane,że każda miała 20 partnerów?? czemu tak uogólniasz. I wkurza mnie na maxa takie głupie gadanie.Wiem jakie są teraz niektóre gimnazjalistki ,jak stuknie im 20-stka to już niezły ranking będą miały.Ale nie wszystkie takie są Wiesz jaką kobietę najłatwiej przelecieć? Tak bez specjalnego starania się? Mężatkę, a na drugim miejscu pijaną dziewczynę na dyskotece - mającą stałego chłopaka. Wiele razy z takimi uprawiałem seks. wbrew pozorom, najtrudniej zaciągnąć szybko do łóżka wolną dziewczynę. Chyba, że nie miała dawno faceta i potrzebuje seksu, wtedy też nie ma problemu. Kobiety łatwo zdradzają i łatwo je namówić na seks.

Levviatan ale tego śledzika można przyrządzić na wiele sposobów ;p zgadzam się ale to ciągle ten sam śledzik:) znasz takie powiedzenie, że jak mężczyzna je przez rok szynkę, to chcę spróbować kaszanki, nie ważne że gorsza ważne że inna:)

i ty śmiesz mówić,że nie był byś z kobietą która miała 20-stu partnerów. Na miejscu twojej zony kazałbym ci się przepadać na wszystkie możliwe choroby. Ale mniejsza z tym. Można być z jedna osobą i robić z nią te rzeczy,które ty robiłeś z wieloma.

nie mam nika ale ja jestem ciekawy jak jest z innymi. Ciebie może nie interesować jak jest ale mnie tak i uszanuj to

error ty i tak jesteś święcie przekonany swego zdania więc nawet nie będę próbowała z tobą dyskutować. A ,że kobiety zdradzają ziarenko prawdy w tym jest.ale nie robią tego wszystkie:P I faceci nie są lepsi

Levviatan miłość polega, między innymi, na tym że mimo okazji się nie spróbuje Mogę zadac pytanie? Ile masz lat? bo według mnie masz mniej niż ja izyjesz jakimiś ideałami, czy to że zrezygnuję teraz z mojego związku przekresla mnie i już nie znajdę innej miłości? mi się wydaje że nie

będę szczęśliwy a ty ile masz wiosenek? I jeśli mogę spytać jak długo byłeś w związku z ta dziewczyną

nie mam nika zgadzam się z Tobą, są wartościowe kobiety, które znają swoja wartość tak samo jak mężczyzni.

nie mam nika napisałem że mam 24 a w związku jestem 3 lata

Levviatan nie liczy się wiek tylko to jak dojrzali jesteśmy po tym tekscie jestem pewien że jesteś młodszy ode mnie, i myślę (tylko myślę) że nie masz dziewczyny

Gość aaaqaa20
wiesz co ja mam 20 lat i jestem w 4 letnim związku :o chociaż wszystko jest między nami ok tez jest mi jakoś smutno że wszystkie najpiękniejsze lata , zabawa , dyskoteki (z chłopakiem to nie to samo) uciekają mi :( a wy tak po nim nie jedzcie bo chłopak ma dużo racji potem będzie na starość żałował że nie wybawił się jak był czas z drugiej strony możesz żałować swojej decyzji ale jeśli chcesz z nią zerwać widocznie to nie była miłość inaczej byś nawet o tym nie pomyślał i tak + dla ciebie że nie chcesz jej zdradzać w związku :)

tak jestem młodszy i nie mam bo nie trafiłem na odpowiednią a przygodnego seksu nie szukam

oczywiście że nie, wydaje mi się że jest idealistą, a wiemy jak w dzisiejszy świat traktuje takich ludzi, nie życzę mu źle, będzie czekał na księżniczkę, która może się nie pojawić i wtedy dopiero będzie dramat, ale czasu już nie odwróci

Gość aaaqaa20
nie znajdzie odpowiedniej dziewczyny :D A czego ma nie znaleźć ?? tyle tego łazi po świecie ..

Gość Error ewolucji
nie mam nika i ty śmiesz mówić,że nie był byś z kobietą która miała 20-stu partnerów. Na miejscu twojej zony kazałbym ci się przepadać na wszystkie możliwe choroby. Ale mniejsza z tym. Można być z jedna osobą i robić z nią te rzeczy,które ty robiłeś z wieloma. Raczej nie można. No i wyglądu nie zmieni :P Małe, duże cycki, przy kości, szczupła, taka i owaka. Niestety, to tylko jeden smak.

Gość Error ewolucji
Levviatan Levviatan@tlen.pl'; miłość polega, między innymi, na tym że mimo okazji się nie spróbuje Leviatan, dorośnij, zacznij się spotykać z kobietami i uprawiać seks, to przestaniesz gadać takie farmazony. Zobaczysz wtedy, że kobietom baaaaaaaardzo daleko do twojego wyidealizowanego obrazu. Myślisz, że powiedzenie "Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle" wzięło się znikąd? Ludowe mądrości są oparte na wieloletnich doświadczeniach.

Gość error, takie pytanie
zdradziłeś kiedyś swoją żonę?

Gość aaaqaa20
hmm no ja z leviantem się zgadzam ja bym w związku nie zdradziła przez sex ....

erroe -> nie szukam ideału szukam takiej która będize wobec mnie, między innymi, uczciwa i jak by chciała spróbować z innym to mi o tym powie

Takie jest życie, jedni szukają tego, z czego inni rezygnują

Gość Error ewolucji
będę dzisiaj szczęśliwy oczywiście że nie, wydaje mi się że jest idealistą Nastolatek z buzującymi hormonami nie może być idealistą. On po prostu nie ma okazji spróbować seksu i wszystkim wmawia, że jeszcze nie spotkał tej co trzeba. Po prostu jest nieśmiały, albo żadna ładna nie chce się z nim umówić. Nie sądzę, żeby miał zaburzenia hormonalne :P