Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę dzisiaj szczęśliwy

Dzisiaj zerwę z dziewczyną

Polecane posty

Levviatan erroe -> nie szukam ideału szukam takiej która będize wobec mnie, między innymi, uczciwa i jak by chciała spróbować z innym to mi o tym powie Leviatan są takie kobiety, nie każda kłamie. Myślę że boisz się zaryzykować, boisz się że nie sprawdzisz. jak nie będziesz próbował to się nie dowiesz. Nikt samych sukcesów nie odnosi czasami nawet trzeba dostac kopa żeby się ogarnąć

będę dzisiaj szczęśliwy -> ja nie boje się zaryzykować tylko że ja nie szukam seksu ale partnerki

Gość Error ewolucji
error, takie pytanie zdradziłeś kiedyś swoją żonę? NIe mam żony. szalałem kiedy nie byłem w stałym związku i zawsze wszystko było jasne, nigdy nie okłamywałem kobiety. Zawsze dwie strony wiedziały po co się spotykają. Jak byłem w stałych związkach, to byłem wierny. A jak mi nie pasowało to zrywałem, ale będąc w związku nie zdradzałem. Jakieś zasady mam, a kobieta w stałym związku to nie dmuchana lala, znałem ją i nawet jeśli nic nie wychodziło, to nie miałem powodu, żeby ją krzywdzić, uprawiając seks za jej plecami. Byłbym nie w porządku. Po prostu jak nie czułem, że kocham, albo to nie to, to się rozstawaliśmy. Tak jak chce to zrobić autor. Mógłby być nie w porządku, być dalej z tą dziewczyną, a sypiać za jej plecami z innymi.

Levatian i robisz coś w tym kierunku? Bo mi sie wydaje że ty się boisz kobiet

Głupota. Przykre doświadczenia macie i tyle. Najeżdżanie na Lewiatana, że młody i seksu nie uprawia, jest śmieszne - ja uprawiam seks od 5 lat z jedną osobą i nie czuję, że się marnuję, a wręcz przeciwnie, uważam, że mam szczęście niespotykane. Jak się kocha, to się o seksie z innymi nie myśli. Autor topiku widocznie nie kocha, więc niech zrywa, dziewczyna nie będzie czasu marnować, a może i on miłość w końcu znajdzie.

będę dzisiaj szczęśliwy -> nie, siedzę na kafe i poznaje różnych ludzi (głównie kobiety) ale nie wiąże na razie z żadną przyszłości (aczkolwiek jest parę bardzo interesujących dziewczyn) ponieważ najpierw muszę sobie znaleźć pracę

czyli poznajesz tutaj laski, nie no stary zajebiście, jetem pełen podziwu. laski poznaje się w realu, tutaj każdy jest anonimowy i kłamie a Ty wierzysz. Jesteś zielony ale jeszcze zmadrzejesz. Nie obrażam Ciebie tylko mówię co myslę. Wydajesz się na spoko gościa.

Gość inne zdanie
Drodzy koledzy :D nie zgadzam się z wami. Ja mam 25 lat i powiem wam tyle mając 15 lat poznałem dziewczynę jestem z nią do tej pory. Nie zdradzałem jej nigdy, jest starsza o rok. zaczęliśmy uprawiać seks po 3 miesiącach związku z ciekawości - szczęście dla nas ze się łączyło nas coś więcej niż zauroczenie. Powiem wam szczerze ani razu nie pomyślałem o zdradzie, jasne patrzyłem się za klientkami ale za moja dziewczyna zawsze patrzyło się więcej kolesi niż na te na które ja zerkałem. wiedziałem i wiem że przez te 10 lat mimo tego ze charaktery nam się pozmieniały dalej się kochamy i mam teraz cudowna kobietę mam zamiar się jej oświadczyć. jestem pewny ze lepszej mieć nie będę nigdy. od 10 lat w łóżku jest cudownie ... czuje się tam jak bym za każdym razem chodził do łózka z inna, jest świetna i czym dłużej jesteśmy tym większa satysfakcja wiem co lubi ona tak samo. wiec dla autora tematu - jak popróbujesz z innymi może więcej doświadczeń zyskasz ale jestem pewny ze nie zamieniłbym 1000 kobiet na ta jedna z która wiesz ze spędzisz cale życie to oddanie i to uczucie kiedy każdy dotyk jest wyjątkowy. zostając z nią też tracisz właśnie to doświadczenia jednak od człowieka zależy co wybierze ja wybrałem jedna i nie żałuje.

będę dzisiaj szczęśliwy -> poznaje ale nie liczę na coś więcej niż znajomość bo to jest różnica. a po drugie nie będę nigdy z taką której przynajmniej raz nie zobaczę w realnym świecie bo nety nie traktuje jako źródło zawierania związków tylko jako źródło poznawania innych osób

Gość Error ewolucji
inne zdanie - może wam się ułoży do starości, może trafiliście na siebie jako tych jedynych. A może po 30-ce się znudzicie i nie będzie już tak słodko. Tylko wtedy będziesz już za stary, żeby łatwo znaleźć inną atrakcyjną. a kobiety po 30ce są raczej już stare. są atrakcyjne trzydziestki, ale zajęte. Nie wiesz co będzie, jak będziecie w średnim wieku. wtedy możesz żałować monotonnego życia. Ale oczywiście popieram Cię. I życzę, abyście się kochali do końca życia. w końcu dużo ludzi zawiera ślub w wieku 20 lat i są wierni sobie do starości i się kochają. Tylko trzeba trafić na tę jedyną. No i ty też musisz być dla niej tym wymarzonym.

Gość dobra a teraz pokażcie Wasze
zdjecia, chce zobaczyć kto co mówi :classic_cool:

Gość mistic
Levviatan mądrze gadasz

Gość inne zdanie
do error ewolucji. mam nadzieje ze nam się ułoży od 2 lat mieszkamy razem, i żadnej monotonni nie ma. połączyły nas sporty ekstremalne ja deska snowboard a ona wspinaczka i przez to właśnie musi być cały czas w dobrej formie wątpię żeby po 30 zrezygnowała z czegoś co kocha. miejmy nadzieje ze nie i niech ma taki sam tyłek cały czas. :D