Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka 23 latka

Szukam tatusia dla mojego synka

Polecane posty

Gość rózyczkaaaa
GABI25GB tobie to juz ta samo korba odbila. nie wiesz o tym,idiotko ze dzieci nie sa tu nic winne ,a to ze dziewczyna jest sama i szuka kogos to cos dziwnego ? WYOBRAZ SOBIE,ZE STATYSTYCZNIE WIECEJ KOBIET Z DZIECMI ZNAJDUJE FACETOW NIZ TE WOLNE NADSTAWIAJACE KAZDEMU !!!

Gość vnm
rozyczka---> dla facetów to jest problem wychowywac nie swoje dziecko...ja tez bym nie chciała faceta z dzieckiem

Gość rózyczkaaaa
My myslimy waszym zdaniem dupami a wy czym ? Kut asem !!! Bo do niczego innego sie nie nadajecie !!!!

Gość rózyczkaaaa
vnm ---> tutaj sie mylisz. aha czyli dla Ciebie ludzie z dziecmi sa przekresleni ?? niezele piszecie tak jakbyscie mieli po 15 lat ...

prawdziwy problem to pokochać obce dziecko - to trudna sztuka; zachowanie, które u własnego dziecka wyda Ci się urocze - u cudzego potrafi irytować i denerwować, tym bardziej, że dzieciaki w pewnym wieku nie są do nowych "wujków" pozytywnie nastawione

Różyczkaaa, czyli uważasz że z litości facet powinien mając dwie identyczne kobiety, z tym że jedną z dzieckiem, wybrać tę z dzieckiem? ;) Razem z autorką jakieś kpiny sobie urządzacie. Pomijając kwestie praktyczne, o których pisał Kaliban, zwrócę uwagę na kwestie uczuciowe skoro Justynka taka uczuciowa jest. Otóż takie dziecko jest uczuciowym wrogiem faceta bo ono zawsze dla jego matki będzie ważniejsze niż ten facet. Czyli w uczuciach kobieta dostaje wszystko a facet dostaje jakieś ochłapy. Poza tym ja np. jestem zainteresowany kobietą odpowiedzialną a wpadka z jakimś niedojrzałym jełopem nie jest przejawem posiadania tej cechy. Pozdrawiam :)

rózyczkaaaa => Dobrze pisze nie pierdol. Tylko tumany bez poczucia własnej wartości zadają się z odzieconymi. I podaj te statystyki na które się powołujesz. Ciekawe, czy wymieniono w nich wykształcenie i zdrowie psychiczne facetów? :D

a lat mam nie 15 lecz 28 (za 4 dni urodziny jakby co :classic_cool:)

Gość rózyczkaaaa
Nie ma takich samych ludzi. Zycze wam wszystkim,zebyscie mieli dzieci zostali z nimi sami i do koonca zycia juz nikogo nie znalezli skoro macie takie podejscia

Gość vnm
rózyczka--> mam 27 lat tak dla twojej informacji....nie chciałabym faceta z dzieckiem bo z jakiej racji miałabym wychowywac jego dziecko :o

Poza tym autorka pisze: "kandydat powinien byc: wysoki przystojny miec dobra prace" więc jakie ma podejście? dokładnie takie samo jak my - dyskryminujący. :p

Gość adamoooo
temat powinien brzmieć: POSZUKUJE MĘŻCZYZNY DLA MOJEGO SYNKA I DALSZYCH MOICH DZIECI- JESTEM ZWARTA I GOTOWA ;-)

Gość spelniajacy wymagania
Witam Justynka! Mam 24 lata, wyższe wykształcenie ;) jestem logistykiem w duzej firmie transportowej, zarabiam nie mało :) chętnie cie poznam! Skąd jesteś? jakieś szczegóły Twojej osoby?

Uwielbiam sex z kobietami które już rodziły bo można je ostrzej posuwać a takie mającym dzieciaki bardziej zależy więc można zrobić z nimi wszystko. Kaliban i Zdecydowany nie znają się na tym co najlepsze :)

nie lubię świeżych cipek. wole te rozepchane z których juz wypadł bobas a potem je szył lekarz. poza tym uwielbiam miez zepsute wakacje przez cudzego bekarta. I co z tego że sa setki innych dziewczyn równie atrakcyjnych, kochających i porządnych. Ja wolę ciebie mój ty kurwiszonku bez szkoły. po co mi w tym wieku normalna panna jak moge utrzymywac cudzego bachorka

:classic_cool:

prymitywny podszyw!!!

Gość lolokkk
wiecie pewnie justynka zaraz odpisze że nie chodzi o sex tylko szuka naiwniaka który będzie ją utrzymywać razem z bagażem ;-)

❤️

piekne serduszko ktos za mnie dodal :D

👄

Atrakcyjna brunetka z dzieckiem z kulturalnej rodziny z dwoma fakultetami pozna pana kochającego sztukę, znającego filozofię Kanta i Nietschego, potrafiącego wykryć nieścisłości w teorii Einsteina. PS. Tylko szybciutko, bo bzykać się chce, aż strach. Się mi skojarzyło :D Dając takie wymagania, to Ty nie szukasz miłości, a sponsora, co Cię dyskredytuje i tyle :)

🌻

jak jestes taka porządna to dlaczego do ślubu nie poczekałas :D

Gość lolokkk
może pękła jej gumka bądź specjalnie zaszła w ciąże

Gość ale pozwól że zapytam
chyba gumka w majtkach przy pośpiesznym zdejmowaniu ;)

Gość wiecie co załosni jestescie
dziewczyna szuka miłosci, a wy tylko potraficie jezdzic po niej