Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionyyyyy

Moja dziewczyna chce isc do lekarza - jak jej to wybić z glowy?

Polecane posty

Gość ja nie mam nic przeciwko
to moze ze znajomymi tez zabron jej sie spotykac bo jeszcze przypadkiem jakis kolega ja dotknie i zacznie plonac z namietnosci do niego.Ona nie jest Twoja wlasnoscia a jej cialo tym bardziej.A chyba lepiej zeby sie przebadala niz oboje macie zlapac jakas chorobe?

Gość NORMAMN\a
ja nigdy nie byam u ginekologa-kobiety, faceci sie lepiej znaja tak mi sie wydaje, ogolnie wizyt tych milo nie wspominam i nie chodzi ze lekarz byl gruby i oblesny, po prostu to jest wizyta u lekarza i jest badanie i strach a nie fantazjowanie jakies durne.

Gość wkurwionyyyyy
to z prostytutka to znow podszyw. to nie jest jej pierwsza wizyta. pisalem, ze wczesniej chodzila do kobiety. w ogole to sie wlasnie z nia znów o to pokłóciłem. ten lekarz to podobno jakis dziadek po 50tce, wiec troche mi ulzyło. tyle, ze powiedziala, ze juz kiedys raz byla u faceta ginekologa, zanim mnie poznała :( ! kurwa, czemu mi wczesniej o tym nie mowila? jak sie poznalismy chodzila do kobiety i myslalem, ze tak bylo od zawsze. a teraz sie takich rzeczy dowiaduje, to jaką ona niby kurwa dziewicą była dla mnie? :(:(:(:(:(

Gość sdfsgtrey
Ale kim ty w ogóle jesteś, że mówisz jej co musi, a co nie? :o o matko, nienawidzę takich zaborczych kretynów :o

Gość Słodziaczek23
18:37 to podszyw! ja jestem jedynym facetem ktory ma prawo ja ogladac nago! moze i jestem poryty, ale tak ciezko zapisac sie do kobiety? raptem w następny poniedzialek mialaby wizyte! uparla sie bo najwidoczniej chce isc sie rozbierac przed innym facetem Chciałabym Cię zobaczyć jak Twoja Królewna zachodzi w ciążę, zaczyna się poród a w szpitalu na dyżurze tylko "pan" doktor... No cóż zawsze możesz sam odebrać poród...

Gość na twoim miejscu bałbym sie
NORMAMN\a ja nigdy nie byam u ginekologa-kobiety, faceci sie lepiej znaja tak mi sie wydaje widzisz wkur.. coś w tym jest

niczego nie wymyslam.nie jestes kobieta i nie wiesz jakie to "przyjemne " byc badana ginekologicznie.A Twoj kolega kiedys jak bedzie za dlugo trzymal jakiejs cycki to dostanie w leb lub zlozy na niego skarge i po praktyce.Bo jak kobieta idzie do lekarza to nie mysli o bzykaniu tylko o tym czy jest zdrowa idioci.W koncu od tych badan zalezy czy bedzie mogla miec dziecko. P.S. pewnie Twoj kolega szczegolnie mocno kocha w ten sposob "piescic" kobiety po 60 roku życia.Niech o takich Ci poopowiada a nie o nastolatkach.

sorry ale z takim zrytym beretem ,powinienes sie w ogole cieszyc ze w ogole jakas dziewczyna cie chce , a jakbys mial pozar w domu i ona bylaby w domu sama to moze zabronilbys jej dzwonic po straz bo tam sami faceci, i zamaist gasic ogien to by sobie orgie urzadzili?? skopalabym dupe takiemu prymitywowi jak ty i posadzilabym bratki;P

Gość wkurwionyyyyy
zaraz to oni piersi tez macaja?? to konieczne?? jak to :( w ogole to cale sie rozbieracie od stop do glow? myslalem, ze tylko dol :( rewelacja, czyli jakis stary pryk bedzie ogladal cala figure mojej dziewczyny. nie mowie juz o tym wczesniejszym co ja w jakis sposob rozdziewiczył :(

ja nie mam nic przeciwko nie denerwuj się ma 32 lata i z tego co opowiada to kręcą go młode, własnie pytałem go co będzie jak taka klienta będzie miała ale? mówi fachowiec ma na wszystko wytłuamczenie

noz kurvvvva!!!!! a jezeli mja raka piersi a sama ich nie bada to ktos chyba musi???????!!!!!!!!!!to tez nalezy do obowiazkow gina ale spokojnie, jezeli facet ma ponad 50 lat to juz dla niego rutyna i zapewne bedzie myslal kiedy juz skonczy prace a nie o zabawie.

daj mi adres tego kolegi to ja mu uswiadomie ze na takiego fachowca sa paragrafy.

Gość assadasdasd
ja pierdziele JAKI KREYTN!!!!!! ILE TY MASZ LAT? debil!!!!!! ja chodzilam do kobiety ale przyszedl taki czas ze musialam isc i poszlam do faceta. czy ty myslisz ze ja to nie krępuje? ze idzie ot tak? wiekoszosc kobiet krepuje sie ginekologow facetow. moze wiec bys byl dla niej troche bardziej wspolczujacy?? mam nadzieje ze to prowo i ze nie ma takich facetow na swiecie. powiem ci ze mam nadzieje ze zrobisz jej mega awanture o tego gina a ona dowie sie jaki z ciebie debil i cie zostawi. zycze ci tego bo jestes debilem i egoista!!!

ja pierdole!!!!! teraz juz wiadomo dlaczego tyle kobiet w polsce umiera na raka piersi!!! bo maja takich facetow idiotow, ktorzy zabraniaja im , by lekarz badal im piersi !!!!!! a ty co myslales ,ze dentysta to robi???????????????????

Gość wkurwionyyyyy
dodam, ze nie rozumiem co moj stroj ma tu do rzeczy? owszem, nosze dresy, takie szeleszczace z paskami po bokach i z gumka w pasie, podciagniete prawie pod mostek a na nogach mam klapki "kubota" i co wam to przeszkadza?

ja nie mam nic przeciwko haha a co cie to interesuje? jak to lubi i krzywdy nie robi to niech bawi się, skargi są? nie ma, czyli sprawy nie ma

Gość tyhghhh
większość ludzi się krępuje iść do jakiegokolwiek lekarza to są nerwy,opowiadać o bólach itd. Jak dla mnie temat ten to durna wymyślona historyjka.

Gość wkurwionyyyyy
nie wytrzymam tego. powiedzialem jej ze wykupie jej prywatna wizyte u kobiety na poniedzialek, a ona sie uparła! powiedziala, ze nie beda wydawane pieniadze na moje widzimisie i ze mam sie przyzwyczajac i ona pojdzie do tego lekarza czy mi sie to podoba czy nie. jakie kurwa widzimi sie? dlaczego nie moze uszanować, ze dla mnie jest to bardzo wazne.. czyz nie na tym polega zwiazek? jak ona chciala miec kwiatki w domu, a dla mnie to byla glupota to poszedlem na to, bo dla nie j to było wazne!!! jestem zalamany. ide po piwo :(

Do autora Szkoda mi twojej dziewczyny że ma za chłopaka idiotę i debila bo inaczej nie można tego nazwać., na początku to poczytaj jak taka wizyta wygląda , i do lekarza to chodzą również dziewczynki ,które są dziewicami (różnica jest w badaniu ich) ,

na twoim miejscu balbymj sie szukam wlasnie ginekologa a skoro Twoj kolega to taki specjalista i tak bardzo lubi przeprowadzac badania to ja chetnie sie do niego zapisze

Gość wkurwionyyyyy
"dodam, ze nie rozumiem co moj stroj ma tu do rzeczy? owszem, nosze dresy, takie szeleszczace z paskami po bokach i z gumka w pasie, podciagniete prawie pod mostek a na nogach mam klapki "kubota" i co wam to przeszkadza?" podszyw :o od razu mowie, ze nie napisze nic przez najblizsze 20-30 min bo wychodze do sklepu

idz, idz, moze za rogiem spotkasz jakis kiboli i przetraca cie troche , to moze ci sie zwoje mozgowe rusza....

Gość wkurwionyyyyy
ide po kulki analne, z tych nerwow musze se ulzyc

ja nie mam nic przeciwko w okolicy na pewno znajdziesz ginekologa:)

zacheciles mnie i CHCE, wrecz NALEGAM na Twojego kolege skoro taki z niego "specjalista"

ja nie mam nic przeciwko nie mogę udzielać takich informacji:)

Gość kdkkdkjdkj
może idzie do kobiety tylko robi tobie na złość

dlaczego?jezeli to lekarz to jest wlasnie po to zeby pomagac.

Gość sdfsgtrey
Gdybym miała takiego palanta za chłopaka też na złość poszłabym do faceta, a zaraz po powrocie bym go rzuciła. Tragedia :o

Gość wkurwionyyyyy
Idę do lokalnego supermarketu nabyć dojrzałą cukinię, którą potem przekrawam na pół i mocuję w oparciu krzesła kuchennego. Następnie kopuluję z wnętrzem cukinii, a po ejakulacji wykrawam łyżeczką miąższ warzywa wraz z nasieniem i miksuję robotem kuchennym na gęstą papkę, którą potem nakładam na twarz czyniąc z niej maseczkę i chodzę tak ok. godziny.