Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionyyyyy

Moja dziewczyna chce isc do lekarza - jak jej to wybić z glowy?

Polecane posty

Gość na twoim miejscu bałbym sie
ja nie mam nic przeciwko na tym forum nie będę nikogo reklamował:) nie wiem dlaczego tak nalegasz:)

Gość Gabbi2525525
A ja tam nie dziwię sie twojej dziewczynie. Sama wolę chodzić do facetów. Kiedyś byłam u baby, to pchała mi USG, a jak jęczałam. to ona "przecież to nie powinno boleć". Teraz chodzę do faceta, który jest baaardzo delikatny. Nawe mówi do mnie "Kotulu" :) "jeszcze tylko troszeczkę Kotulku, zaraz kończę, jeszcze minutkę i będzie po wszystkim" :P Nawet lubię te wizyty :P A piersi oczywiście też mi badał, długo i dokładnie bo mam dość spore. Także wkkkurwiony nie wkuurrwiaj się już tak, jak widzisz, nic takiego się nie dzieje.

Gość wkurwionyyyyy
19:26 to podszyw rozmawiałem z moją kobietą i stwierdziliśmy razem że muszę udać się do psychologa bo coś ze mną nie tak

Gość wkurwionyyyyy
poza tym dodała jeszcze, że pójdzie do kobiety ginekologa, jeśli wyrzucę moje klapki kubota! No jak ona śmiała! jestem do nich emocjonalnie przywiązany, dostałem je od wujka z arizony, mają długą historię rodzinną, a ona chce żebym je wywalił!

Gość Gabbi2525525
No sam widzisz. My kobiety lubimy, jak od czasu do czasu kto inny tam zajrzy ;) Uspokój się, będziesz miał same profity z tego;)

Gość wkurwionyyyyy
poza tym musze się do czegos przyzznać, podnieca mnie Jarosław Kaczyński, 20 czerwca onanizowałem się w kabinie wyborczej :(

Gość Gabbi2525525
Osz Ty świntuchu :P

Gość wkurwionyyyyy
przy Tusku też to robie

Gość Gabbi2525525
a przy Putinie?

Gość wkurwionyyyyy
także

Gość wkurwionyyyyy
ma ktoś może zdjęcia Alika, kota Pana Jarosława? Nad łóżkiem mam zdjęcia wszystkich pierwszych dam RP, do których regularnię się onanizuję, brakuje mi tylko Alika, a mam na niego wielką chrapkę :)

Gość wkurwionyyyyy
marne podszywy oj marne :o z dziewczyna sie poklocilem i choj. najgorsze jest to, ze wczesniej juz byla u faceta ginekologa i nic mi o tym nie powiedziala. wiec mentalnie dziewica juz nie byla spotykajac sie ze mna :(

Gość gerteryery
ale jestes beznadziejny, a czy ty byłeś prawikiem zanim ją spotkales? :o

Gość wkurwionyyyyy
zanim ja poznałem byłem gejem

Gość wkurwionyyyyy
i w zasadzie to spotykalem się z ginekologiem, stąd wiem jakie to zboki i jaki duży może być rozwieracz, do dziś noszę pampersy :(

Gość Gabbi2525525
buhehehe nie mogę z tych podszywów :D Wkurrrwionyy robię sobie z Ciebie jaja (z tym, że tak fajnie i milutko jest u gina) a ty wszystko pięknie łykasz:D

Gość wkurwionyyyyy
no ja wszystko pieknie łykam, zgadza się :D

Gość mam nadzieje
mam nadzieiej ze to podszyw ... oby takich dlebili nie bylo na tym swiecie blagam... czy ty wiesz jak badanie ginekologiczne jest nie przyjemne? czlowieku to jest dla mnie okrop[ne i dla kazdej kobiety uwierz mi. A po za tym co ma dziewictwo dziewczyny do badana ginekologicznego przez ginekologa faceta ;/ a co jesli bylaby to kobieta z kobieta tez dziewictwo mozna stracic ;p jestes strasznie ograniczonym typem na miejscu Twojej dziewczyny zjeb**alabym Cie tak ze by Ci ku***wa w piety poszlo glupi oszolomie. Ja nie chodze do faceta ginekologa bo moj lekarz to kobieta ale uwierz mi ze gdyby jej nie bylo poszla bym do faceta trudno... bardziej krepujace ale lekarz to lekarz i tyle i wiem ze moj facet napewno nie bylby takim debilem jak Ty poje***bany idioto i powiem Ci jedno w takich slycuacjach ja badanie ginekologiczne nie da sie podniecic to nie jest nic milego jak lezysz na dziwnym fotelu z rozkraczonymi nogami i rozszerzaja ci ci*pke dziwnym metalowym urzadzeniem :( kuzwa powiedz mi czy podniecilbys sie gdyby ladna mloda lekarka wklada ci np do penisa rurke? watpie;/

Gość wkurwionyyyyy
nie, nie podniecilbym się ale gdyby to robił Jarosław Kaczyński to wtedy na pewno