Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkaaaa89

mam dosc;(

Polecane posty

Gość amelkaaaa89

wczoraj mi i mojemu facetowi minęło pół roku razem.Z racji tego,że jeszcze nigdy razem się nie kochaliśmy, postanowiłam w taki właśnie sposób uczcić nasze 6 miesięcy.On był już wprawiony,a to miał być mój pierwszy raz.Wszystko było cudownie...najpierw kolacja,wino ,no a później łóżko...Kiedy chciał we mnie wejsć blona dziewicza mu na to nie pozwalała,sytuacja powtarzała się kilkakrotnie.Byłam rozluźniona,bynajmniej tak się czułam.On tracił cierpliwość,po którymś podejściu powiedzial ,ze ma dosc i 'takiego czegos jeszcze nie ruchał '.Zrobiło mi się przykro,chciałam przeciez sprawić mu przyjemnosc,a tu wyszlo jak wyszlo.....;( dzwoniłam dzis do niego,to mnie zbywa....;( co mam zrobic?

Gość amelkaaaa89
chyba zbyt grube rajstopy założyłam , nie mógł się biedaczyna przebić

Gość Kafeterianka20
zostaw go, ale ham! Ani się nie zastanawiaj, rzuć!

Gość amelkaaaa89
to ja wszystko zepsułam. udawałam zakładając rajstopy dziewicę a on się wkurzył o ja głupia

Facet jest naprawdę głupi przecież to nie twoja wina , doradzam tak jak inni zostaw go

Gość amelkaaaa89
podszywajcie się pode mnie,mnie do smiechu nie jest...walczyłam o niego półtora roku,tylko po to,żeby po 6 miesiącach usłyszeć cos takiego;(

Gość Słodziaczek23
W mojej miejscowości są faceci którzy robili zakłady, który pierwszy "zaliczy" konkretną dziewicę. Może ten Twój facet to ten sam materiał... Znajdź faceta który będzie Ciebie wart, bo ten raczej nie jest... Trzymaj się amelkaaaa89 :*

Gość piętybociana
założyłaś rajstopy na lewą stronę i stąd problemy załóż podkolanówki i pójdzie gładko :)

Gość no przeciez blona
jest na wysokosci 5-10 cm od wejscia do pochwy , wiec jak nie mogl w cibie wejsc to wina cisnasnych i nierozciagnietych miesni a nie blony sprawdz ile palcow mozesz wlozyc i na jaka glebokosc

amelkaaaa89 przynajmniej dowiedziałaś się jakim jest świetnym kochankiem i człowiekiem zanim cię rozdziewiczył. A tak na marginesie to wątpię w to jego doświadczenie... Teraz możesz szukać innego.