Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guns n roses

Długie włosy u faceta - ślub

Polecane posty

Gość guns n roses

Hejka mam pytanie, jestem ciekawa opinii innych ludzi :) Mój narzeczony ma długie włosy, w sumie on już dawno by obciął, ale ja mam takie zboczenie/fetysz, że strrrasznie mnie pociągają mężczyźni z długimi włosami. Nie wiem tylko jaki fryz mu doradzić na dzień ślubu. Na codzień nosi je związane, ale zastanawiam się co by było gdyby podciął do ramion i poszedł z rozpuszczonymi :D Coś a'la Janosik: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/124584341737576916.jpg tyle, że w garniturze oczywiscie :P Mi by sie tak strasznie podobal, ale nie wiem tylko jak to zostanie odebrane przez innych, czy nie jako nieestetyczne? Co byscie pomyslaly o takim panu mlodym?

Gość guns n roses
Ale braliscie juz slub? :P

Gość Mnie się to nie podoba
Mój też kiedyś nosił długie włosy i mi się bardzo podobał, ale na ślub sam stwierdził, że długich by nie chciał. Najwazniejsze, żeby On sam czuł się komfortowo i dobrze.

Oj kobitko,kobitko ;) Co się przejmujesz jak inni odbiorą włosy Twojego faceta :D???? Mój przez X lat miał długie,proste ,ładne włosy do pasa. Tydzień przed ślubem z własnej woli,niespodziewanie obciął bo stwierdził ze nie chcą by go za Pannę Młodą ludzie brali ;)

Gość mój też ma długieee
Za 2 miesiące mamy ślub. Mój na pewno nie zetnie, ale pewnie będzie chciał iść w związanych! Ja chcę mu wyprostować i błagać żeby poszedł w rozpuszczonych :)

Gość guns n roses
:D :D Ja też może mojego przekonam żeby chociaz do ołtarza w rozpuszczonych a podczas wesela niech zwiaze jesli mu bedzie wygodniej.