Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsgs

rosyjska piosenka - o czym jest popraszojka(poproszu tebja)

Polecane posty

Gość dgsgs

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co śpiewają w piosence popraszojka(poproszu tebja) http://daniel101a.wrzuta.pl/audio/66H4wj20iJi /popraszojka_poproszu_tebja była ona mi zadedykowana przez pewną osobę ale ja ni w ząb nie rozumiem rosyjskiego.

Gość Miodekminator
Piosenka opowiada jak facet gwalci dziewczyny a potem prosi je o wybaczenie

Gość dgsgs
można coś więcej prosić? Gdyż pewna osoba z którą de facto nie znam się zadedykowała mi to w pewnym internetowym radiu i nie bardzo teraz łapie o co chodzi z tym...

Gość stull
w refrenie jest , że prosi faceta żeby słońce świeciło i żeby ją kochał. Potem była miłość, a potem to już minęło wiele lat i tyle. Pewnie chodzi o tę miłość, żebyś go pokochała :P.

Gość smerfne chity
Virus - Poproshu Tebya Попрошу тебя, чтобы солнце грело Попрошу тебя, чтобы море пело Попрошу о том, о чем не просила Попрошу любить меня сильно Попрошу тебя, чтобы солнце грело Попрошу тебя, чтобы море пело Попрошу о том, о чем не просила Попрошу любить меня сильно Земля по кругу, солнца нет Меняется два раза цвет Лишь мы с тобой сейчас одни И отраженье от луны Над нами шумные мосты С большими буквами щиты В твоей руке моя рука Как будто было так всегда Попрошу тебя, чтобы солнце грело Попрошу тебя, чтобы море пело Попрошу о том, о чем не просила Попрошу любить меня сильно Все не могло так долго быть Сменялся день, смеялась жизнь Сняла последний свой запрет Раскрылись тайны и секрет Потерян был твой интерес И словно день ты в ночь исчез Но капала дождем слеза Светились от любви глаза Попрошу тебя, чтобы солнце грело Попрошу тебя, чтобы море пело Попрошу о том, о чем не просила Попрошу любить меня сильно Попрошу тебя, чтобы солнце грело Попрошу тебя, чтобы море пело Попрошу о том, о чем не просила Попрошу любить меня сильно

Gość korek ze mnie
Nie chce mi się tłumaczyć całej piosenki, tym bardziej, że niektórych rzeczy nie byłabym na pewno dosłownie przetłumaczyć. Poza tym nie widzę nawet potrzebt przetłumaczenia, poniewaz niema tu nic ciekawego. Piosenka pewnie była tobie zadedykowana ze względu na rytmiczność a nie na słowa, które mają mało wartościową treść

Gość stull
Rosyjskiego uczyłam się 100 lat temu (tyle zrozumiałam): Refren. poproszę ciebie żeby słońce grzało poproszę ciebie żeby morze szumiało poproszę ciebie o to, czego nie prosiłam poproszę żebyś kochał mnie mocno. Ziemia krąży, słońca nie ma zmienia się 2 razy kwiat ... z tobą teraz jednością ................................ nad nami .................... z wielkimi literami ........... w twojej ręce moja ręka żeby tak było zawsze. refren ........... Wszystko nie mogło tak długo być zmieniał się dzień , zmieniało życie ....... ostatni swój ...... Odkryliśmy tajemnice i sekrety ..................................... ................................. leciały deszczowe łzy świeciły od miłości oczy.

Gość dgsgs
dzięki serdeczne za przetłumaczenie fragmentów bo ja tak jak mówiłem nie znam w ogóle tego języka... fakt faktem podobny polski i rosyjski ale ciężko zrozumieć czasem o co chodzi.

Gość google translator
Błagam cię, słońce rozgrzewa Proszę was, do morza śpiewał Poproszę o tym, co nie jest wymagane Będę się kochać mnie bardzo Błagam cię, słońce rozgrzewa Proszę was, do morza śpiewał Poproszę o tym, co nie jest wymagane Będę się kochać mnie bardzo Ziemi w kółko, nie ma słońca Mam dwa razy na kolor Tylko my jesteśmy sami I odbicie księżyca Mosty nad nami noisy Dużymi literami tarcze W dłoni jest moja ręka Tak jakby zawsze Błagam cię, słońce rozgrzewa Proszę was, do morza śpiewał Poproszę o tym, co nie jest wymagane Będę się kochać mnie bardzo Wszystkich nie można było tak długo dzień następujący sposób, śmiejąc się życie Wzięła swój ostatni zakaz Odkryć tajemnice i tajne Lost było zainteresowanie A jeśli dzień zniknął w nocy Ale kropel deszczu łez Oczy błyszczały z miłości Błagam cię, słońce rozgrzewa Proszę was, do morza śpiewał Poproszę o tym, co nie jest wymagane Będę się kochać mnie bardzo Błagam cię, słońce rozgrzewa Proszę was, do morza śpiewał Poproszę o tym, co nie jest wymagane Będę się kochać mnie bardzo