Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Przyajciel mnie rzucil, ale powiedzial ze mam mu zrobic loda

Polecane posty

Gość samira chandra
jeśli Cię rzucił to nie był Twoim przyjacielem

zrób mu loda i nie narzekaj, moja koleżanka zrobiła loda swojemu kumplowi i teraz są już 3 miesiące parą :)

Gość ło matko...:O
a nastepnym razem jak cie rzuci i bedziesz chciala zeby nie odchodzil i kaze ci wylizac swoja dupe to tez to zrobisz?

Gość o co tyle hałasu
Jak przyjaciel może rzucić ?

To mam zrobic czy nie? Bo umowilismy sie ze jesli sie zdecyduje to mam napisac dzis. Teraz siedzi na gadu i czeka na mnie.

Gość barabarabab
to jakis zart? jesli nie to moim zdaniem nie powinnas tego robic, bo gdyby kochal nie namawial by cie do takich rzeczy ale jesli chcesz sie ponizac to prosze bardzo

Gość Fafnoście
to znaczyz e wszystkim obciagasz skoro od ciebie tego zazadal:)

On poprostu tego chce. Wczoraj powiedzial ze musimy zerwac kontakt.. Jesli chce to moge czasem do niego napisac, jak bede chciala pogadac..

fafnoscie - nie, nie jestem jedna z nich. On wie ze ja go kocham i zrobilabym dla niego wsyzstko.. Teraz widze ze bylo to tylko zauroczenie;/

Gość barabarabab
ja cie pierd... sorry ale jak widze jak niektore laski sa glupie to nie moge... on nie ma do ciebie szacunku, proponujac ci takie rzeczy. co za skurwiel!

Odpuszcze sobie. Ja zasluguje na kogos oo niebo lepszego. Mial szacunek, jak mial rpoblemy. Nie jestem glupia. Z takim czyms wyskoczyyl wczoraj, o malo sie nie poplakalam.;(

Czy powinnam mu cos na ostatnie slowo powiedziec, co o nim sadze albo cos takiego? On teraz jest na gadu, czeka pewnie na moja decyzje.. Sku** jeb** - teraz to go poprostu nienawidze, i mam ochote urwac mu te jaja;/

to żart, czy jesteś aż tak naiwna ? nic do niego nie pisz, olej i tyle i nie zgadzaj się na takie propozycje. Pewnie interesuje go czysty układ sex i nic więcej. Szanuj się dziewczyno.

Mam nadzieję, że to tylko marna prowokacja To on jeszcze siedzi na gadu i czeka na odpowiedź od ciebie, dziewczyno nawet się nie kompromituj! Kopnij go w dupę i niech ci przez myśl nie przejdzie poniżać się dla takiego kutasa

No i bardzo dobrze:) Dobra decyzja. Wybacz dosadne słowa, ale wkurzyłam się bezczelnością tego kolesia.

Gość ale padalec
hehe, jaki bezczelny. Zero szacunku dla Ciebie i jeszcze ma chęć Cię wykorzystać.