Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbyt wypukły

po co kobiety do zdjęć wydymają usta na zdjęciach , wszędzie

Polecane posty

Gość odbyt wypukły

nie tylko na n-k, na reklamach, dzinsów, kremów, wszędzie wydymają usta , przecież to widać jak mięśnie twarzy sztucznie wypinają , widać że to nie jest naturalne

Gość no coz..............
zeby wygladac seksownie

Gość o co tyle hałasu
Na szczęście nie wszystkie, niestety kobiety to stworzenia które ulegają modzie (a z modą wiadomo jak jest) i tak wydymają usta , noszą leginsy, fioletowe bluzki i inne okropieństwa bo to modne a pasować może jak wół do karety.

Gość erneta nowal
chcą być seksowne, do czego duże usta są seks ? czyli chcą być kojarzone z obciąganiem wątpliwa umiejętność bycia seksi, tym bardziej że robią to już 10 latki po 60 latki

stop stop stop,fioletowe bluzki są ok(uwielbiam fiolet) :-P Co do legginsów to sie zgodzę,okropne są,wszyscy w nich zle wygladają i chude dziewczyny i grube,a w ogóle nie tylko kobiety slepo modzie ulegają,faceci to istoty które tez tak mają ty seksisto :-P :-P :-P

no nie gadajcie wiele razy widziałam dziewczyny w legginasach które ładnie wyglądały :) bardzo ładnie nawet :classic_cool:

Gość o co tyle hałasu
Duże usta wyglądają dobrze jeśli są naturalne , a kolor fioletowy zabija :) już lepszy czarny, Bordo , brudny szary, zgniły zielony, ciemnogranatowy koszmarki które paskudzą kobiecą urodę.

ja ostatnio odkryłam ,że mam ładne duże usta ,które wszystkim się podobają ,ale nie wydymam ich sztucznie bo to wygląda jak grymas srającego kota na pustyni. :D ,a poza tym robią tak tylko puste paniusie które lubią wykrzywiać ryj ,żeby wyglądać gorzej niż to możliwe. ;)

Gość Sean Cody
Oczywiscie teraz same cnotki Ynteligentne