Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się razy dwa

Czy faceci naprawdę lubią sztuczniznę?

Polecane posty

Nic w tym złego! Tylko co innego zrobić makijarz taki, który mygląda subtelnie a nie taki gdzie widać z kilometra gdzie kończy się rzuchwa! Rozumiesz teraz? Mnie cały czas chodzi o to, że makijaż makijażowi nie równy. Co innego walnąć sobie make up kocie oko na imprezę a co innego latem pomalować się tak do pracy! Teraz rozumiesz?

Gość do zastanawiajacej
TYM BARDZIEJ nie rozumiem czmeu sie dziwisz ze jacyś faceci się oglądają :O przecież takich lasek jest multum, co drugą taką można spotkać w autobusie i oglądają się za nimi dresy, robotnicy, faceci w starych bmw - to widać gołym okiem :O przecież żaden normalny facet nie spojrzy na taką laske :O i na pewno oni nie zastanawiają się nad niczym ani nad tym 'jak wyglada rano'

Ja to wszystko rozumiem tylko chce mi się śmać z tego wszystkiego. Co sobie myśli taki facet? O to pytałam. Nie użalam się nad sobą, mam gdzieś czy się za nią ogladają czy nie, boli mnie tylko że większość facetów jest taka płytka jak te panny, które dają dupy za kawałek ciuszka.

Gość do zastanawiajacej
/Otóz pracuję w miejscu gdzie kobiety są rzadkością. Mam koleżankę, która owszem jest ładna, ale... ma długie sztuczne rzęsy, sztuczne paznokcie, tony drogich kosmetyków na twarzy, sporway tyłek, grube uda, tlenione włosy a faceci i tak się za nią oglądają./ no a co mają się nie ogladac? skoro wokół prawie sami faceci, a idzie polnaga blondyna? normalka.. poza tym masz faceta, wiec co cie boli ze inni faceci są płytcy :P jest wielu płytkich ludzi, masa debili na świecie, ale na szczescie ciągnie swój do swego, naturaaa :P

Każda kobieta lubi się podobać i kiedy faceci na ulicy oglądają się za nią.Bez względu na to czy się ma partnera czy nie. autorko może Ci faceci to tzw. szukający przygód, lecą na nią, bo wiedzą że z nią mogą się raz przespać i do widzenia.

:) Autorko, jesteś zabawna, żeby nie powiedzieć - śmieszna :) Koleżanka się podoba, bo się podoba - i tyle, tobie nic do tego. Jakbyś była faktycznie ładna i pewna siebie, to miałabyś w nosie to, ilu fecetów się na nią napala. A ty fałszywie "martwisz się" o stan jej skóry - jak bedzie wyglądać około 30, fałszywie martwisz się o "szok poseksualny" jej amantów - a w sumie co cię to wszystko obchodzi? jakim prawem to cię w ogóle interesuje, jak ona wygląda bez makijażu lub w makijazu i co przeżywają jej faceci? myślę, że jesteś potwornie sfrustrowana, bo wydaje ci się, że jesteś naturalnie bardzo ładna (a nikt tego nie docenia), a ona jest sztuczną barbie (a mezczyzni lecą na plastik). A ja ci powiem - faceci lecą przede wszystkim na fajne, ładne, zadbane i zadowolone życia, pewne siebie dziewczyny. Nikt nie chce marnować życia z zawistną, zakompleksioną frustratką. Daj żyć koleżance jej życiem - tak, jak ona chce, zajmij się swoimi sprawami, uśmiechaj się częściej i bądź milsza, sympatyczniejsza, to może ciebie też zaczną traktować jak atrakcyjną i w końcu docenią twój "naturalny urok" :classic_cool:

Gość obleśnia paczteciara
autorko ty tyfusie naruralny ukaż swoje gębisko, już widzimy to twoj pięknooooo;oh jestes zerem wiec nikt nawet na ciebie nie splunie a zazdrosc przeslonila ci te kocie oczeta

Gość fsdfas
autorka to jaakas blaza i tyle

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Kolejny temat założony przez kobietę z cyklu "wystawię się na odstrzał, czekam na myśliwych", zabawne jest to że w zamierzeniach było udowodnic jaki to facet jest "pusty", a skutek wyszedł odwrotny.

Gość gogle nie gryzie
ciesz się autorko,zapewne jesteś zaliczana di nudnych kobiet z klasą.Trafi ci się typ intelektualisty,a koleżanka mimo ze się podoba facetom trafi na jakiegoś palanta.

Gość fsdsdfgd
A ja myśle że faceci nie zwracają aż takiej uwagi na wygląd.' może i jesteś dużo ładniejsza, ale ona jest pewniejsza siebie.

Gość a dzis kolejny raz wita mnie
skoro faceci na ciebie nie patrza to musisz byc brzydka albo po prostu na maxa przecietna, taka prawda

Gość Zgadzam sie z Bellissima
Z moich obserwacji tez wynika, ze faceci ogladaja sie za pewnymi siebie i radosnymi kobietami. A te obiektywnie ladne kobiety sa same albo narzekaja na brak zainteresowania wlasnie dlatego, ze wydaje im sie, ze sa nie wiadomo jak piekne i patrza z gory na innych facetow, a dla kobiet maja jedynie zazdrosc i zawisc.

Gość fsdsdfgd
"Z moich obserwacji tez wynika, ze faceci ogladaja sie za pewnymi siebie i radosnymi kobietami. A te obiektywnie ladne kobiety sa same albo narzekaja na brak zainteresowania wlasnie dlatego, ze wydaje im sie, ze sa nie wiadomo jak piekne i patrza z gory na innych facetow, a dla kobiet maja jedynie zazdrosc i zawisc" TU JUŻ sie mylisz, tak jakbyś powiedziała że ładne kobiety są głupie. Muszę cię rozczarować, owszem faceci patrzą na te uśmiechnięte ale wiele pięknych kobiet ma jeszcze świetny charakter. Więc nie dowartościowujcie sie teraz kosztem tych ładnych :P

Ale zjechaliście autorkę z góry na dół...:-o Prawda jest taka, że : 1. Dziewucha jest wulgarna w swoich wypowiedziach i wyglądzie, więc tak czy inaczej zwraca uwagę facetów, bo jest po prostu inna... 2. Ty masz stałego faceta, ona - nie (wnioskuję tak z tematu), więc tu masz odpowiedź. Każdy facet traktuje ją jak wór na spermę, a nie jak kandydatke na żonę. Teraz ją zaczepiają bo mają jeszcze nadzieje na jakiej darmoszkowe obciągando, ale żaden chłop wstydziłby się przedstawić mamuśce takiego kurwiszona. Chyba już wszystko wyjaśniłam...?:)

Gość her komendante
nigdy bym na taką nie spojrzał sztuczniarę bardziej niż tylko dla śmiechu i poprawieniu humoru

oj zdziwilibyscie sie jak bardzo makijaz moze zmienic. znam dziewczyne ktora zawsze wymalowana chodzi i bardzo podoba sie facetom, ale tak sie sklada ze ja ja nieraz widzialam bez tapety i niektorzy naprawde by jej nie rozpoznali. a rysy twarzy tez mozna zmienic troche dobrym makijazem i takim oto sposobem z buraka i paszteciary mamy super pięknosc. ale wy zachwycacie sie wytapetowanymi dziuniami w getrach ktore rzucaja miesem na prawo i lewo. obserwuje i widze ze takie to maja ogromne powodzenie,o taak! bedziecie miec piekne zony za dnia ktorych z rana nie rozpoznacie heheh.

Sztuczniznę lubią na jedną noc do zaliczenia, na stałą partnerkę wybierają sobie taką naturalniejszą - z dwóch powodów: - pierwszy wiąże się z tym że sztuczną do zaliczenia miał nie tylko on, a pół miasta i cała dyskoteka, więc razem ze sztuczną musiałby brać wszystkie choroby, które jej poprzedni przywlekli, poza tym musiałby znosić docinki znajomych, że ten ją miał, że tamten ją miał, że jego żona świetna w łóżku i pozwala na wszystko, i że mu 'zazdroszczą' - drugi z tym że doceniają naturalność i naturalnie podkreślone piękno, poza tym naturalniejsza dziewczyna raczej nie była używana jako szmata, jak ta sztuczna ;)

Gość taka prawda
jak zacznie szukac męża przestanie przeklinać i prowokowac

Gość autorko masz kopleks
jestes zazdrosna zal ci dupe sciska to zrob sie tak samo

Gość prawdziwy raperklamca oraz
energetycznyskurwiel --------- tak jest , masz racje