Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się razy dwa

Czy faceci naprawdę lubią sztuczniznę?

Polecane posty

Witam! Tak się ostatnio zastanawiałam nad penwną sprawą. Otóz pracuję w miejscu gdzie kobiety są rzadkością. Mam koleżankę, która owszem jest ładna, ale... ma długie sztuczne rzęsy, sztuczne paznokcie, tony drogich kosmetyków na twarzy, sporway tyłek, grube uda, tlenione włosy a faceci i tak się za nią oglądają. A na mnie, mimo, że mam naturalny makijaż, jestem szczuplutka, mam naturalne blond włosy, jak wszyscy mówią wielkie, kocie oczy NIKT NIE PATRZY! Wszyscy oglądają się za nią. Poza tym klnie jak szewc, ogólnie mówi tylko o kosmetykach, paznokciach, kosmetyczkach itp. Taki blond babo chłop. Nie da się z nią porozmawiać o czymkolkwiek innym! Czy faceci naprawdę lubią taką sztuczniznę? Przecież z góry wiadomo, że 2cm rzęsy się są naturalne! Ja sobie takowych nie założę, bo żal mi własnych, które i tak są w miarę długie a po zdjęciu sztucznych będą połamane i słabe. Ale faceci chyba nie doceniają tego, że kobieta chce być naturalna i nie przestarszą się jak wieczorem zmyję tapetę... Co o tym myślicie? Może powinnam nałożyć sobie tonę szpachli?

Gość zazdrsona jesteś proste

Gość DDF
no taka prawda, facet nie myśli o tym że to sztuczne. on widzi seks bombę :/ zdziwią się w łóżku jak zdejmie makijaż :P:P:P

Mężczyzny lubią prawdziwość. A, jak samosię ci napisało, też nosisz pacykarz, dlategóż ty i ona to ten sam sport. Tedy może i częściej na nią się wlampiają, kiedy to większy dziwoląg. Ja już to kibicować liderowi.

Wiesz co, to pewnie srodowisko jakichs budowlancow lub innych takich tam, bo na pewno intelektualisci to nie sa? Kazda grupa spoleczna ma takie idealy, a kolezanka, powiedzmy, po prostu rzuca sie w oczy od razu i stad jej popularnosc. Ty zachowaj klase, wierz mi, taka moja rada.

Gość prawdziwyraperklamca
o ja pierdole... nastepna kurwa zazdrosna blaza zrozum to jebana blazo!! faceci lubia atrakcyjne kobiety, nawet jesli ma stuczne rzesy (ktore ladnie akurat wygladaja) czy struczne cycki.. jesli jest sexowna to faceci zawsze beda sie za nia odwracac i chuj kogo obchodzi twoj naturalizm, widocznie jestes naturalnym pasztetem wiec sie nie dziw, ze nikt na ciebie nie patrzy pozostaje ci skoczyc z mostu na dynie, przegralas zycie blazo

Sorry ja napisałam, ze mam naturalny makijarz, maluję tylko rzęsy, bo nie potrzebują za dużo pielegnacji i poza tym z twarzą nie robię NIC! Czyli jestem naturalna! Nie szpachluje się najpierw fluidem, potem sypkicm pudrem, potem różem i brązerem! Ja to się boję co ona będzie miała z twarzy jak będzie mieć 30 lat?! Chyba jedną wielką zmarszczkę!

@ Konwalia_: nie to jest środowisko żołnierzy, może i inteligencją w większości nie grzeszą, ale sam fakt jest zastanawiający. @prawdziwyraperklamca: to ja ci szczerze życze żeby kiedyś podczas sexu wypłynął na ciebie silikon z takich cycków. Zapamiętasz do smierci taką akcję hehe :D

Gość prawdziwyraperklamca
osobiscie nigdy nie znalem kobiety ktora miala stuczne cycki ale nie mam nic do tego.. jak chce to niech sobie ma, do tego jak fajnie to wyglada to ok.. faceci beda sie za nia ogladac - chyba o to ci chodzilo? tak jak mowilem, chuj kogo obchodzi twoj naturalizm, zrozum to... widocznie jestes naturalnym pasztetem i tyle ps. jak silikon moze wyplynac podczas sexu?:O oj czuje tutaj kompleks małych cycków

@ Konwalia_: ja sobie nie strzępię nerwów tylko się zastanawiam. Ja mam faceta, więc innego nie szukam. Tak tylko sobie myślę, czy taki facet chce ja na raz i nie boi się, ze rano zoabczy w łóżku potwora czy ma nadzieję, że naprawdę tak wygląda.

Zastanawiająca się razy dwa => Masz faceta i oczekujesz, że inni się będą za tobą oglądać. Cóż, nie ma to jak lojalność. Przyszły były jeszcze niczego nie zauważył?

@ prawdziwyraperklamca: nie jetem naturalnym pasztetem, mam piękne kocie oczy, które nie potrzebują retuszu, alabastrową cerę, na którą nie trzeba nakładać tony tapety, zeby wyjść na ulicę i ba! mam nawet zawsze sterczące sutki, którymi nie może pochwalić się prawie żadna kobieta! Więc nie trafiłeś! Ja nie użalam się nad sobą, tylko żal mi faceta, który obudzi się przy takiej rozmazanej pannie, jak wszystko z niej spłynie. P.S. Silikon nie może wypłynąć podczas sexu, to była taka METAFORA! Znasz słowo?

Gość do zastanawiajacej
ale GDZIE LEŻY PROBLEM??? Chcesz żeby każdy się za tobą ogladał na ulicy? Widze że chcesz, chcesz wzbudzać podziw, a żeby go wzbudzać trzeba mieć czym....tak tak to dlatego od lat kobiety noszą szpilki, używają szminek, misternie układają fryzury itepe itede :O i nie widzę w tym nic złego... poza tym jest różnica między wytapetowaną blondyną z odrostami która wołą o pomste do nieba swoją zbyt ciemną tapetą...a ładnym choć mocnym makijażem.. Więc jeśli ci zależy- to zrób to i nie czaj się!! Sypki puder czy róż na policzkach, albo mocniejsza szminka na wieczór nikomu nie odbiera godności dziewczyno :O masz cipkę - możesz to robić :O

Gość CoKolwieKtOznAczyy
oj to typowa zazdrosna szmata zazdrosci kolezance, ze ma powodzenie i wkurwia ja to, ze kazdy facet ja olewa jej facet to pewnie jakis lamus, co to tez nie ma zbytniego powodzenia i tyle autorka tematu marzy pewnie o lepszym gosciu, tylko jak go zdobyc skoro jest pasztetem? na sile probuje tutaj wymuszac swoj natualizm, ze to powinno ja stawiac na piedestał itp.. hehe zrozum to kurwa, albo jestes sexowna albo nie.. albo masz w sobie to coś albo nie.. ty widocznie jestes zwyklem przecietnym pasztetem i tyle musisz sie z tym pogodzic i kurwa wyrzuc z siebie ten jad....

@ Kaliban: nie, ja niczego nie oczekuje tylko jak się pracuje w pewnym środowisku zaczyna się obserwować jego reakcje na pewne zachowania i stąd zaczęłam obserwować moją "kosmetyczną" koleżankę.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie lubią zrób eksperyment wyślij zdjęcia sztucznej cycatej kobiety 2,3 facetom i swoje naturalne z uśmiechem zdj ecie. Wybiorą ciebie na 100%

Gość do zastanawiajacej
/mam nawet zawsze sterczące sutki, którymi nie może pochwalić się prawie żadna kobieta!/ :D:D:D sprawdzałaś? skoro tak siebie kochasz, to może pomóż nieuświadomionej koleżance :):)

CoKolwieKtOznAczyy: jaki z ciebie pusty człowiek... Wy kompletnie nie rozumiecie o co mi chodzi. Mam w dupie po co się za nia oglądają, czy chcą poruchać czy zjeść, dziwi mnie tylko, że nie boją się co zobacza rano??? Tak ku zaspokojeniu czyjejś tam ciekawości, mam sterczące sutki, zawsze i jędrny tyłek bez cellulitu. :D

Gość do zastanawiajacej
boli cie poprostu to ze jestes SZARĄ MYSZĄ i nie wiesz co z tym zrobić żeby to zmienić wiec pieprzysz frazesy o naturalności które mają być usprawiedliwieniem dla tego że nie wiesz co ze sobą zrobic i fakt- jeśli laska jest ładna w makijażu to jest ładna i bez :) możesz sobie nawalić centymetr tapety np na pryszcze, przetluszczajaca sie króe itp- ale nic z tego! i tak widać, a moze nawet jeszcze gorzej, poza tym rysów twarzy nie zmienisz.

Gość cokolwiektoznaczy
"Wy kompletnie nie rozumiecie o co mi chodzi. Mam w dupie po co się za nia oglądają, czy chcą poruchać czy zjeść, dziwi mnie tylko, że nie boją się co zobacza rano???" kurwa zrozum idiotko, ze kazdy facet ma oczy i rozum.. sam makijaż sprawy nie załatwia, jesli laska sama w sobie nie jest atrakcyjna to nie ważne jaki makijaż dopierdoli to i tak bedzie chujowa.. łatwo to rozpoznać wiec ty sie kurwa nie bój reakcji facetów kiedy sie obudza rano przy fajnych dupach jasne?? ale jesli juz tak bardzo sie zastanwiasz to ci odpowiem.. zobaczy ją, pocałuje, powie jej ze jest piekna i zaczna sie kochac wiec skoro juz znasz odpowiedz to zrob wszystkim dobrze, zachowaj dla siebie kompleksy chujowej urody i spierdalaj stąd

Tylko jełopy uważają ze takie są lepsze:P.Bo po 1: makijarze i inne świństwa to zwykle sztuczne kosmetyki a sztuczne kosmyetylki to zwykle trucizny:P.A szprycowanie się truciznami prowadzi do kalectwa a ja wolę panienki pełnosprawne więc wniosek z ciągu przyczynowoskutkowego jest oczywisty:classic_cool:.

Zastanawiająca się razy dwa => To poobserwuj zależność wielkości brzucha u szefa, a kursem rupii indyjskiej, a nie to czy koledzy bardziej za tobą się oglądają, czy za koleżankami. Rabelais napisał,że natura nie znosi próżni. Szkoda, że nie mógł zajrzeć na to forum. Zweryfikowałby pewnie zdanie zastanowiwszy się był nad zawartością czaszek poniektórych tutaj.

Gość do zastanawiajacej
a cycki masz? czy tylko ZAWSZE sterczące sutki? :D

Nie nie czaję, bo widziałam ją bez makijażu i szczerzę współczuje blizn po trądziku, przebarwień po opalaniu na siłę. Mnie chodzi tylko o to, czy faceci naprawdę nie dostrzegają tego, że laska robi się na siłe, żeby zkryc mankamenty urody??? Chodzi mi o to! Ja nie mówię, że makijaż jest beee, bo na wieczór na imprezę też się maluję, ale do pracy nie będę nakładać tony tapety bo PO CO??? Poza tym chodzi mi o jej charakter, gdzie co drugie słowo to "kurwa", "chuj"? to też was panowie podnieca?

@ cokolwiektoznaczy: no ja nie mogę, tak to jest jak ktoś nie otrafi czytać... Oprócz tego, ze napisałam, że nakłada tonę tapety to jeszcze klnie jak szewc. W pierwszym poscie to jest napisane!!! Nadal nie rozumiesz? Ja nie mam kompleksów! Zastanawia mnie tylko faceci widzą w takich laskach. Ile wy ludzie macie w sobie jadu... Żal mi was.

Gość do zastanawiajacej
noo naprawdę dziewczyno ktoś tu dobrze napisał, przeanalizuj sobie działanie silnika dwusuwowego jak nie masz nic innego do roboty.. co cie to tak wogóle obchodzi? chwalisz się czy żalisz? opisujesz się jako naturalną, inteligentną i ogólnie tą lepszą a nie potrafisz zrozumieć tak prostych rzeczy, KU*WA :O udowodniłaś tu że w twojej głowie słychać echo wiesz jak ona wygląda wiesz jacy faceci się za nią oglądają ciągnie swój do swego to chyba już wszystko wiesz i rozwiązaliśmy problem? :O Skoro piszesz że jest taka brzydka, no to współćzujemy i cieszymy się twoją urodą 🖐️

Ty za to dokładnie pokazałeś, że jesteś jednym z tych, którzy za taką sztucznizną by się oglądali i slinili. Żal. :D Żal :D Ciągnie swój do swego?

Gość do zastanawiajacej
po pierwsze to jestem dziewczyną :O i jako dziewczyna doskonale wiem i widze- chyba jak i ty- która laska w makijażu jest ładna, a która nie albo jesteś ładna, albo nie, makijaż nic nie pomoże pryszczatym laskom które wolą kłaść podkłąd niż isc do dermatologa a takie coś nie ma nic wspólnego z makijażem dla mnie przyjemnością jest zrobić ładna fryzurę, fajnie się ubrać i umalować CO W TYM ZŁEGO :O

Gość co się z wami dzieje?
nic tylko obrażacie wszystkich wkoło, leczycie kompleksy, atakujecie autorkę. ogarnijcie się ludzie. dziewczyna zaczyna temat, a wy ją jedziecie od zakompleksionch pasztetów :O:O nie dowartościowujcie się w taki sposób :O:O 🖐️