Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........1

pieluszki

Polecane posty

Gość .........1

jakie znacie jeszcze tanie pieluszki jednorazowe??ja używam z biedronki dada albo tesco gaga kupiłam raz pampers ale nie były one dobre....wręcz beznadziejne...piszcie, piszcie

Gość .........1
mojemu dziecku i tak wszystko jedno żeby tylko było sucho ale napiszcie jak coś znacie innego

Gość 111188888888888
z lidla

Gość .........1
jaka jest cena i ile jest tych pieluch??jak się nazywają??

Gość .........1
nikt nic nie zna??????

ja uzywam huggies i moim zdaniem sa tanie biorac pod uwage ich jakosc. JAK DLA MNIE DADA SA DO KITU PO 2 h przeciekaja przez co mialam dodatkowe pranie :P nigdy wiecej.

Ja kupuje jak jest promocja w stokrotce i place za rozmiar 3 po 64 szt w paczce 30 zl bez grosza kupuję wtedy kilka paczek i przeważnie jest sie koncza jest znowu pomocja

Hugisy - twarde, duze , Bella - jeszcze gorzesz od hugisów Pampers - miękkie , delikatne to tak jak podpaski cienka ze skrzydełkami i te starej daty, duże , grube jak książki telefoniczne (kiedys takie były) wczoraj po namowie kolezanki zakupilismy w lidlu pieluszki toujours - miękkością nie dorównują pampersom, ale sa dosc cienkie. Załozyłam corce na próbe, zobaczymy czy się sprawdzą, czy nie bezie uczulenia, etc.

Pampers ja osobiscie nie polecam bo nie dosc ze dziecko tylko raz zrobi siku to od razu skora jest mokra i w dodatku corcia ma uczulenie na nie

Gość miauuuuuuuuu
jak dla mnie tylko z lidla te wszystkie pampersy haggisy itp sie przy nich chowaly na prawde dobre i niedrogie

Te z lidla są do ... tzn nie sa do dupy dziecka.... Nie było warto.Pieluszka jest bardzo mało chłonna, przed wyjścien na spacer zmieniałam pieluszkę, po spacerze (nie dłużej niż 2,5 h) pieluszka byla mokra, dosłownie. W życiu bym jej nie założyła córce na noc;/. Jedna pampersy są najlepsze. A jak komuś przeciekają bokiem np to niech kupi rozmiar mniejsze ;]

Gość hesia mesia
toujours z lidla, babydream z rossmanna i ontex z carrefoura

Gość hesia mesia
u nas toujours bardzo sie sprawdzily i moge polecic!

Gość hsdgwhv
dziękuję za podpowiedzi

Gość trtr
Po prostu nie pojmuję takiej rozbieżności opinii. Jedyne wyjaśnienie to że pieluchy jednej firmy ale różnego rodzaju, i w różnym czasie mogą się zasadniczo różnić. Może to też kwestia miejsca zakupu bo np kupione za granicą są po prostu inne. W każdym razie ja trafiłam na Pampersy wprost tragiczne. Dziecko miało pupę od razu mokrą a po dwóch godzinach odparzoną! Całe opakowanie (jumbo) nie nadawało się do niczego. Za darmo bym tego ścierwa nie wzięła więcej. Co do Huggies, były dobre ale ostatnio mnie rozczarowały. Wilgotniały po jakimś czasie. Zdażało się że absorbujący żel wydostawał się na zewnątrz i miał kontakt z ciałem dziecka. Jedyne którym mogę w pełni zaufać bo nie zmieniają jakości a dziecko może w nich spać nawet kilkanaście godzin bo nie przeciekną i nie odparzą to DADA z Biedronki. I chociaż często wychodzą drożej niż popularnych marek, w przypadku kupowania większych rozmiarów gdzie sztuk pieluch jet mniej w opakowaniu a cena stała, to się ich trzymam. Po prostu są bezpieczne. Ktoś tu więc prędzej się pomylił i kupił inne biedronkowe, a nie DADA , tudzież źle założył, niż jakaś DADA przepuściła wilgoć. Innych już nie szukam bo moje doświadczenie pokazało że to żadna oszczędność jeśli kupię taniej, a potem muszę zużywać co godzinę jak te beznadziejne Pampers.

Gość do trtrtr
chyba PODRÓBY pampersów kupiłaś bo pampers nie jest mokry, zrób test, wlej szklanek wody na pampersa i na dade, zdziwisz się l(

Gość mamachichi
dla nas najlepsze byly pampersy, bez dwoch zdan

Gość mamamamamamamama
dla mnei najlepsze są pampers premium care, duzo lepsze od normalnyh pampersow, nei mowiac o huggies czy innych

ja kupowałam dada fitit ( biedronka) lub tip z reala a i fajne sa w Kauflandzie tez nie lubiłam pampersów śmierdziały nawet jak mały troszke siku zrobił

Gość rewqatrek
córka ma 1,5 roku i osobie która wymyśliła w Pampersie te pieluchy jestem dozgonnie wdzieczna ! Swojego czasu próbowałam wszystkich , ale zadne sie nawet nie umywały do pampersów. Pampersy sa cieniutki i mieciutkie , idelane na noc czy spacer . Ale chyba zacznę kupować jakieś niewygodne , bo córce jest chyba w tym pampersie aż za wygodnie, bo nocnik to jak na razie zło konieczne.