Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteś ładna

Kocham ją ,ale jej nie wybaczę tego

Polecane posty

Gość jesteś ładna

Miałem fantastyczną dziewczynę. Piękna, inteligentna i ,do tańca i do róźańca" i co? przypadkiem ,ale to naprawdę przpadkiem dowiedziałem się, że gdy jeszcze studiowała korzystała ze sponsoringu. Masakra. Na początku sie wypierała i mówiłą ze ześwirowałęm czy coś. Miałem zelazna dowody. Takiej przeszłości nie zaakceptuję niestety!!!!!!!!!!!!!

Gość her komendante
tylko dziwka daje za kasę

Gość ygjdghddgh
jakie to były żelazne dowody?

Gość loklkkpopkpok
To zonaczy ze umawiała sie na randki z duzo starszymi kolesiami a oni jej płacili ? czy chodzi o sex ?

Gość weronika__23
a co powieszo tych sypiacych sie z murzynami, arabami zagranicą??

Gość ygjdghddgh
e tam nie pisz głupot, większość dziewczyn szuka bogatego faceta. niektóre robią to bardziej bespośrednio :) może miała problemy materialne.

Gość dobrze
Herbaciana Różyczka zgadzam sie z twoja wypowiedzia, jezeli ja kochasz to porozmawiaj z nia o tym dlaczego tak bylo, a pozniej zdecyduj czy jej wybaczysz czy nie... jezeli zdecydujesz sie wybaczyc nigdy jej tego nie wypominaj

Gość jesteś ładna
tak sypiała za pieniądze przeważnie ze starszymi. Przpadkiem starszy kolega z firmy nie znając ,,mojej" dziewczyny powiedział ze kilka lat temu sypiałmz nią hahahhaha i jak dodał a teraz sie zbunotwałą nie chce sie spotykać. Zacząłem z nim dyplomatycznie rozmawiać...Zdjęcia sobie robili, nagrywali filmy...

Gość to nie jest milosc
piszesz ze ja kochasz, a nie potrafisz zaakceptowac jej przeszlosci. Wiadomo, ze to nic milego taka informacja, ale ona przeciez nie robila tego na zlosc Tobie bo nie byliscie wtedy razem. Gdybys ja kochal naprawde, to zaakceptowalbys to. Kazdy z nas ma jakas przeszlosc. Jedyne o co mozesz miec pretensje, to ze sie wypierala w obliczu oczywistych dowodow, ale z drugiej strony, trudno sie dziwic ze nie chciala sie przyznac, bo to nic chwalebnego i ona pewnie takze bardzo sie tego wstydzi. Sa takie pary, malzenstwa, gdzie on poznal ja jako prostytutke, korzystajac z jej uslug, zakochali sie i sa teraz szczesliwi. Sa mezczyzni ktorzy potrafia wybaczyc takie rzeczy, bo kochaja kobiete a nie siebie bardziej.

Gość jesteś ładna
Nie ma szans na wybaczenie żadnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!Znajdzie sobie teraz, jakiego bedzie chciała

Pomijając fakt, że sponsoring jest jednoznaczną własną zgodą na układ handlowy: dupa za pieniądze. I nie należy mówić, że białe jest białe, a czarne jest szare. Jeśli osobiście nie potrafisz się z tym pogodzić - daj dziewczynie spokój, bo po czasie ten wewnętrzny opór da o sobie znać. A stąd już tylko krok do wypominania, ze była kurwą. Inna sprawa, ze niestety, ale...

Gość jesteś ładna
To znaczy,że co w imię milości mam jej pozwolić puszczać się z kim popadnie??

Gość edrftgyhtujiytujhjyg
tez bym nie wybaczyla:) ale rownie dobrze mogla miec 30-stu "zwyklych" facetow, tobie powiedziec ze przed Toba miala trzech i i tak bys zyl w nieswiadomosci. wiekszosc kobiet klamie jesli chodzi o liczbe partnerow (jestem kobieta) bo dla faceta liczba powyzej 3 jest nie do przyjecia

Gość dobrze
jak widze twoje nastawieni to masz racje nie wybaczaj po co pozniej za pare lat sie z nia klocic o to co bylo w przeszlosci....

olej ją :classic_cool: chcesz sie z gównem zadawac?? jest pełno fajnych dziewczyn które nie są kurwami wqiec znajdz sobie normalną a tą twoją najlepiej zniszcz psychicznie 🖐️

w dwojga zlego lepiej ze miala stalego sponsora niz jakby co tydzien dupczyla sie w klubach. jedno i drugie bez milosci przeciez. a i ty pewnie nieraz bez milosci pukales jakas panne. jakbys nie mial kasy a laska zaproponowala by ci uklad ze bedzie ci placic za seks nie poszedlbys na to?;);)

Gość to nie jest milosc
nie mowiles ze teraz sie puszcza tylko ze kiedys zajmowala sie sponsoringiem. Jezeli robi to nadal, to jasne ze masz prawo tego nie akceptowac. Ja bym nie mogla z pewnoscia. Ale slyszalam o przypadkach gdzie ludzie nawet bedac w zwiazku robia takie rzeczy za obopolna akceptacja. Ty sam najlepiej powinienes wiedziec czy masz dziewczyne ktora po prostu ma ciagoty do puszczalstwa, czy taka, ktorej zdarzylo sie dawno temu zrobic glupstwo, ktorego teraz zaluje.

zeby nie bylo-nie popieram ani tego ani tego

Gość alejazda:o
to byla przeszlosc matole, jakby kazda kobieta miala brac pod uwage to co kiedys robilem to pewnie nadal bylbym sam i odwrotnie tak samo to dziala

edrftgyhtujiytujhjyg .. czyli z tego co piszesz to kobiety są zwierzetami które nie potrafią sie pilnowac zal mi ciebie i po twojej wypowiedzi najlepiej was zdradzac i miec za gówno 🖐️

ja akurat taka nie jestem. 24 lata, drugi partner, dlugi zwiazek i nigdy w zyciu nie zdradzilam ani nie zrobilam nic czego moglabym sie wstydzic. czego nie moge powiedziec o roznych moich znajomych... stad takie wnioski

glupia ta twoja dziewczyna jak but:O Filmy nagrywac i zdjecia robic? Albo to prowokacja albo jakas nierozgarnietego uloma sobie wziales, a na dodatek jeszcze kurwa:D

Gość jesteś ładna
ten gośc spotykał się z nią długo...coś koło 6 miesiecy. On w ogle zyje sponsoringiem. Naprawde siwetne uczucie ogladac film czy zdjecia,jak ktos pieperzy Twoja dziewczynę. Ciekawe, wszyskie jej bronicie.Ciekawe, jakby to facet był na jej miejscu wtedy byłoby zostaw go zostaw

Gość to nie jest milosc
"czyli z tego co piszesz to kobiety są zwierzetami które nie potrafią sie pilnowac zal mi ciebie i po twojej wypowiedzi najlepiej was zdradzac i miec za gówno" Osoby ktore zabieraja sie za sponsoring, nie robia tego z niepochamowanej potrzeby puszczania sie ani z braku umiejetnosci pilnowania sie, tylko zwykle z potrzeb finansowych. I do tego potrzeba wlasnie ogromnej samokontroli i umiejetnosci opanowania swoich emocji, bo raczej rzadko kobiecie sprawia to przyjemnosc, a czuja wrecz obrzydzenie i walcza z wlasna psychika i zasadami moralnymi, po to zeby sie utzrymac. Ja absolutnie nie popieram takiej formy zarobkowania, ale jestem w stanie zrozumiec, ze sa osoby ktore maja bardzo ciezka sytuacje i jest to dla nich jedyne rozwiazanie zeby sobie poradzic z jakimis powaznymi problemami. A co do tego ze trzeba kobiety zdradzac, to jak zycie pokazuje, faceci zdradzaja swoje kobiety, niezaleznie od tego czy sa notorycznymi cichodajkami, czy najwiernierszymi, najbardziej oddanymi i kochajacymi. Wiec z tym zezwierzeceniem to chyba akurat jest dokladnie na odwrot.

ale boli cie to ze brala za to kase? gdybys zobaczyl film i zdjecia jak pieprzy ją jej byly to tez by cie okrutnie zabolalo. ja je nie bronie, na twoim miejscu tez bym ja zostawila, tylko tak glosno mysle

Gość zycie nie jest bajka
zostaw ją, są fajniejsze i mające szacunek do siebie, mogła mieć trudną sytuację, rozumiem ale wypięcie tyłka to pójście na łatwiznę, zerżnij ją dobrze na odchodne:)

no i lepszy sponsoring, staly partner, spotkania niz praca w domu publicznym czy na ulicy gdzie mialaby dziennie kilku.....