Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteś ładna

Kocham ją ,ale jej nie wybaczę tego

Polecane posty

Gość zycie nie jest bajka
edrftgyhtujiytujhjyg obrońca niewinnych, to jest to samo, dajesz dupy za kasę

Gość to nie jest milosc
a tak wogole, to napisales "mialem dziewczyne", wiec to chyba juz nie jest twoj problem. Ciekawi mnie tylko, skoro tak powszechne jest potepienie dla sponsoringu, to dlaczego tylu facetow szuka dziewczyn na portalach randkowych? Przeciez osoby ktore szukaja w ten sposob partnera, musza czuc wlasnie tak ogromna potrzebe bycia (takze fizycznego) z innym facetem, ze gotowa jest angazowac sie na slepo w relacje z zupelnie przypadkowymi osobami. I czym to sie rozni od zwyklego puszczalstwa? Chyba tylko tym, ze do faktycznego zblizenia dochodzi rzadziej, bo to internet i czasem jest za daleko do tej drugiej osoby, a czasem ta druga osoba, zanim dojdzie do spotkania, zdazy juz na takim portalu poznac i zaliczyc pare innych osob....

Gość dobrze
jezeli facet bylby na jej miejscu nie napisalabym zostaw go, zdaza sie ze w zyyciu popelnia sie bledy czy to plec meska czy tez zenska, pozatym osobiscie nie zrobilabym takiego czegos co robila twoja dziewczyna ale jej nie krytykuje bo nie wiem co ja spotkalo w zyciu

Gość zycie nie jest bajka
to nie jest milosc trzeba być kompletną ciotą żeby szukać połowki na portalach, niektorzy maja takie wymagania ze głowa mala z czasem spadaja jak nie moga znalezc az biorą co popadnie a ja sie tylko smieje ahahahah

Gość jesteś ładna
pochodzi z dobrego domu, rodzice ja wspierali finansowo. Poza tym miała przesłąnki zeby normalnie pracować. To co? nuda?ciekawośc? przygoda??Pojade w delegacje to znowu jej cos odbije, po prostu straciłem zaufanie.

Gość to nie jest milosc
no dobra, ale jestescie razem czy nie?

Gość dobrze
moze masz racje szukala wrazen, ale porozmawiaj z nia o tym zapytaj sie dlaczego.. co do waszego zejscia sie rezem wydaje mi sie, ze nawet jakbys wybaczyl to nie umialbys zyc normalnie przy niej... tak jak piszesz pojedziesz w delegacje i bedziesz myslal o tym czy ona w tym czasie czegos nie robi...

słaby jesteś. ale to twoja sprawa. święty tez chyba nie jesteś, bo nikt nie jest. "co było a nie jest, nie pisze się w rejestr" dzięki tym pieniądzom skończyła chyba te studia. co? masz wykształconą kobietę. jedne robią to za pieniądze, inne aby się dowartościować, wyszaleć. ja miałbym pretensję, że kłamie że nie chce się przyznać. jeśli są naprawdę niepodważalne dowody(film, zdj) ja się bardziej brzydzę tych które zdradzają w związku.

Gość mnie to nie rusza
będziesz jej robił minetę a przed oczami inne kutasy, które tam były, szukała wrazeń i tyle, a co ty myslisz ze laski nie chca zobaczyć jak jest, ze beda cnotliwe dla jednego? muszą sie wyszumieć zanim znajdą jelenia sam taki jestem i ja rozumiem

Gość zebrabezkasy
jak miała problemy z kasą, to mogła pracy poszukać, a nie sponsora. poszła na łatwiznę, nie ma co się oszukiwać. no i nie ma co bronić i mówić, że z pracą ciężko i bla bla bla, bo mam wielu znajomych, którzy ucząc się jednocześnie pracują i to nieprawda, że żadna praca nie hańbi. teraz od ciebie tylko zależy czy ją zaakceptujesz razem z jej przeszłością, czy nie. ale myślę, że jeżeli ją kochasz tak na serio, to wybaczenie nie byłoby dla ciebie problemem.

Wcale Ci się nie dziwię, żaden normalny facet nie będzie chciał kobiety która tyłek za pieniądze w układzie wystawiała do jeżdżenia :) A takie puszczalskie flanele powinny myśleć wcześniej głową, nie dupką i tyle - że normalny facet ich później chciał nie będzie, i zostaną im tylko sami szmaciarze, którzy sami ruchali co popadnie, więc im nie będzie robiło różnicy jaką panna ma przeszłość :)

Gość życie nie jest sprawiedliwe
erudytka czasami ci "szmaciarze" zmieniają się trafiają na wartościowe dziewczyny, o które zabiegali inni iżycie ich nie ukarało. A skąd wiem, bo sam wyszumaiłem się i znalazłem taką kobietę:)

jej tyłek, jej sprawa. dla mnie ważne jest, jaka jest dla mnie. a autor, chyba przestraszył się że ten facet wie, i może powiedzieć jego znajomym co robiła "jego miłość" w czasie studiów. kompromitacja. zwłaszcza, że pracują w jednej firmie. ciekawe czy panie piszące tu, "rozgrzeszyłyby" samotną matkę z dzieckiem, która w ten sposób zarabia na utrzymanie siebie i dziecka?

Gość to nie jest milosc
ja nie wiem, moj facet, zanim zostalismy para, byl strasznym podrywaczem, a ze dosc przystojny, to zwykle dostawal to czego chcial, korzystal takze z uslug agencji towarzyskiej. Ale to bylo dawno temu, i od kiedy jestesmy razem, nie daje mi zadnych powodow do zazdrosci, jest najkochanszym facetem pod sloncem i zadne inne mu w glowie. Gdybym sie miala zadreczac jego przeszloscia, to nigdy bym z nim nie byla. To bylo kiedys, teraz jest teraz. Mowi sie ze ludzie sie nie zmieniaja. Ale zmieniaja sie, pod wplywe okolicznosci, osob ktore spotykaja w zyciu. Jesli ktos znajdzie to czego szukal kiedys, to nie bedzie szukal dalej wrazen.

faktycznie zycie nie jest sprawiedliwe :O ale juz lepiej byc samemu niz z gównem co sie puszczało 🖐️

Gość jestes ładna
życie jest niesprawieliwe to wiemy. Jak spotkałem dziewczyne, któa wydawał mi się ,ze jest tą jedyną, najleposzą tyle lat czekałm na taką dziewczynę to coś musi sie zawsze spieprzyć. Ja postepowalem zawsze fair...nie mozna wybaczyc , sa decyzje, za ktore podejmuje sie odpowiedizaalnosc

Gość i akurat
swiat byl taki maly ze piperzyl ja woj kumpel z pracy?! nie chce mi sie wierzyc

Gość jestes ładna
niestety zycie jest bardzo brutalne

Gość jestes ładna
bez problemu znajdzie sobie nowego zycze jej , jak najlepiej

Gość jesteś ładna
cięzko bez niej;(, ale cóż mam zrobić:(

Gość ją oceniasz a sam nie lepszy
ją oceniasz a sam nie lepszy , ciekawe po co rozmawiales z kolesoiem co na dziwki chodzi i filmyu ogladales, pewnie tez sobie towaru szukales, tylko pech chcial ze to była twoja laska

Gość mam pytanko do autora
czy korzystałeś kiedyś z usług prostytutki? Bo dla mnie facet których płaci za seks to taka sama "szmata" jak prostytutka, a do tego frajer że za darmo nie dostaje :o

Gość małeojanio*ole
...wszystkie kobiety to dziwki......ale moja matka jest święta

Gość Lynch nie reżyser
Nie chcesz, to nie akceptuj. Nikt ci nie każe.

Gość fujara12
Hej jesteś ładna. Żyję sobie paredziesiąt lat na pewno więcej od niejednego postowicza tu. Powiem tak. Facet na poziomie inteligent po studiach z dużą kulturą osobistą podszełby do tematu tak. Mam obiekcje do Twojego stylu jazdy, kłoci się to z moimi zasadami religijnymi, tłumaczę to pani mówiąc - przepraszam pozostańmy w przjażni żoną mioją nie będziesz.Wiem to było przede mną , ale nie chcę Ci dawać jakichkolwiek złudzeń. Cięrpię boli mnie to, ale na pewno przeżyjemy to oboje. Wybacz. powiem tak ona nawet nie musi Ciebie przepraszać bo cię nie zdradziła. A ten facet z firmy to może tak na prawdę każdą laskę traktuje i filmuje, a potem facio taki jak Ty ma doła. Ile jest par które połączyło się mając przed kilka czy naście związków wcześniej. I znowu przekonanie On to MACHO. a Ona to dziwka, Ku..wa suka zaj..na oj ludzie w głowach wam się po..ło. Każdy chce dziewicy tylko jej nie szanuje. A jak to byłą ofiara gwałtu i ten smutas ją w ten sposób ją dalej szantażował to ok to też dziwka. "jesteś ładna" spójż w lustro wcale nie postępujesz ładnie Jeżeli jesteś bez winy, czysty, niepokalany, święty rzućź w Nią kamieniem, zabij wyrwij chwasta.

Gość sawer
A CO TO ZA RÓŻNICA CZY DAWAŁA ZA KASĘ ŻONA TEŻ DAJE MĘŻOWI ZA UTRZYMANIE.

Gość fujara 12 swietnie napisane
nareszcie ktos madry a nie smarkacz.A ty autorze chyba nie kochasz tak jak piszesz,kolega z pracy nie wazne ile ma lat ale zachowuje sie jak gowniarz! Wszystkim urzadza takie seanse filmowe,dowartosciowuje sie?A strawilbys jakas cichodajke dyskotekowa co robila to za darmo ?

Gość fujara12
do jesteś ładna. trafiła ci się dziewczyna naprawdę uczciwa. To wszystko było przed Tobą. A w rzeczywistości to tem sponsor, mógł być tylko jeden. Wiedział, że dziewczyna musi mieć kasę na studia i życie. Trudno chodzić w jednych majtkach. Tylko ten sponsor nie miał innego seksu, tylko za pieniądze. A ona może dażyła go i jakimś uczuciem, no ale jak dawał jeszcze kasę na życie to dla ciebie już dziwka. Czy jak była z tobą też miała sponsora? chyba już nie. A więc to Ciebie kocha. od ciebie nie chce kasy za sex. To TY JESTEŚ dziwką. A może wolisz by się dalej sprzedawała i tobie kasiorę oddawała? no i wtedy nie musisz jej kochać tylko możesz ja pie...ić. I tak sukę masz za darmo. Oj nieładny. nieładnie