Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enencja

jeste z nim już pół roku a on nie zaproponował mi seksu

Polecane posty

Gość enencja

czy ja mu się w ogóle nie podobam czy to może jakaś ciota jest co się maskuje ?

Gość M a r i n a
A może to wartościowy facet, który czeka na Twój znak-sygnał? Dajesz mu sygnały, że Ci się podoba, że potrzebujesz bliskości? Szczera rozmowa powinna sporo wyjaśnić.

Gość zycie to nei bajka
jesli mineło pół roku to go nie podniecasz, jest z tobą aby być, a na boku stuka inne

Gość mcmcmcmcm
a petting, oral itd był?

Gość enencja
straciłam juz serce do niego. moim zdaniem od męzczyzny kobieta ma prawo oczekiwać jakiejś inicjatywy seksualnej.

Gość mcmcmcmcm
Spookojeni, odpowiedz na pytania, z Twojej strony była jakaś inicjatywa? był oral? petting? cokolwiek? widzieliście się nago?

Gość Nie piszcie, ze wartosciowy fa
cet nie chce seksu, bo to jest glupota. To tak jak bym powiedzial, ze desz powoduje depresje, a co jedno z 2 ma wspolnego. Po prostu obawia sie zaproponwacn seksu. Byc moze nie ma doswiadczenia. A moze odczuwa milosc platoniczna :) ?

Gość zenek benek
Z wami to nie wiadomo i ja osobiście bym sie nie zapytał chociaż pol roku to trochę dlugo. Rozmawialiście w ogóle o tym? Czemu Ty nie możesz się zapytać?

Gość _-_-_-_
miłość platoniczną? to do aktorki

Gość klara1234
porozmawiaj z nim, im dłużej ze sobą będziecie bez seksu tym ciężej będzie to wszystko naprostować i wyjaśnić, ja zwlekałam 1,5 roku (!) potem się obudziłam zaczęłam z nim o tym rozmawiać i niby się już wszystko prostowało ale minęło ponad pól roku a tu w łózko wciąż nic 2 lata jestem z facetem i nie uprawiamy seksu, chora nienormalna sytuacja, ja już nawet o tym nie umiem z nim spokojnie rozmawiać tylko krzyczę jak nienormalna

Gość enencja
mcmcmcmcm ty to jakiś zboczony jesteś na mój gust. te pytania wskazują na chorą wyobraźnie delikatnie mówiąc.

miłość platoniczną? to do aktorki Do autorki to powiedzialem :) To milosc bez seksu. Zart oczywiscie. Pisalem, ze prawdopodobnie nie mial wielkich doswiadczen i sie bac moze.

Gość pupupa
a może jest aseksualny i szuka osobę z którą chce być na dobre i na złe a nie tylko żeby się seksić

Gość mcmcmcmc
to jest bycie zboczonym? :D ej dziewczyno. nie dorosłaś ewidentnie do seksu. ja jestem dziewczyną jakbyś chciała wiedzieć ;) i następują pewne etapy przed seksem.

pupupa Bardziej prawdopodobne od impotencji jest to, ze sie boi po prostu :)

Gość mcmcmcmc
o czym Wy mówicie. to nie jest tak że z dnia na dzień sie idzie do łóżka na SEKS... to są etapy, różne natężenie emocji. dziewczyne krępuje nawet mówienie o tym. moim zdaniem powinni zacząć od czegoś baaardzo łagodnego

mcmcmcmc Dziewczyne krepuje to przez negatywne programowanie spoleczne. Uwierz mi zadna nie chce zostac uznana za dziwke, dlatego krok powinien zrobic facet. Wiadomo, ze nie od razu sie idzie do lozka, ale pol roku czekac to jest glupota naprawde.

Gość mcmcmcmc
ja uważam że na pierwszy raz można czekać i dłużej ale tylko wtedy kiedy w między czasie są inne formy aktywności seksualnej, a jeśli nic.... to chyba nic nie iskrzy, bo bez tego się nie da :)

Moze iskrzyc, ale prawdopodobnie u niego zwycieza swiadomy lub podswiadomy strach. Zajmuje sie NLP i wiem, ze tego typu problemy sa zwiazane ze strachem przed czyms nowym. On sie boi, ze cos sknoci.

Gość mcmcmcmc
Paullla - boski wpis na wtopach :D

dzieki:) ale obciach co?? A wracajac do tematu,tez tak mialam z moim facetem,seks byl dopiero po 8 miesiacach,niby bylo cos wczesniej,ale nie wykraczalo nigdy poza jakies calowanie,dotykanie itd. I w koncu ja sama zrobilam pierwszy krok,a potem mi powiedzial,ze tak chcial,zebym byla gotowa,i nie czula sie do niczego zmuszana:)

Gość to chyba była
Prowokacja.

to chyba była Albo facet podpatrzyl jak laska takie rzeczy o nim wypisuje i strzeli ja ;D

Gość to chyba była
hehe całkiem możliwe ;)

Gość niewiadomkaaaaaa
bo Cię szanuje. i tyle,