Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna84

Gdzie sie podzieli inteligentni, mądzi i zarazem przystojni mężczyzni?

Polecane posty

Gość moja droga jak Ci tak tęskno
Jarku co tak ostro :)

Mam pytanie do autorki: Po co Ci inteligentny facet? Bo z tego co widze to raczej nie będzie miał o czym z Tobą gadać.:P

Gość Dziewczyna84
No zapewne, to to wlasnie znaczy :)

Gość Dziewczyna84
Fleszu, oczywiscie zapraszam :) Jak widac :) Jestem malo inteligentna, i mozesz miec problem co do tematu rozmowy :) Ale jesli nadal chcesz :) Zapraszam :)

No dzieki za zaproszenie:/ usmiałam się z tych cudnych obcokrajowców. skoro mieszkasz tez w Uk to tam rozejrzyj sie pewnie znajdziesz swój ideał co to śmierdzi curry i ogląda się za spódniczkami hehjehe

Gość Dziewczyna84
Hmmm no akurat to nie jest moj ideal :) Wiec wypraszam sobie :) Luuu dziekuje za rade, slyszalam juz o tej modlitwie :) Ale ja niestety.... nie potrafie sie modlic tak do konca szczerze... Nie jestem tez praktykująca :( Niestety... Ale pomysle o tym, i byc moze sie sporbuje nawrocic :) Dziekuje

powiem Ci tak nie ma jak Polak. oczywiscie trzeba dobrze trafic. mi sie udalo:) a w Anglii tez mieszkalam i powiem Ci dno totalne jesli chodzi o facetow. Nie raz widzialam jak murzyn bil biala kobiete na ulicy nie jeden hindus do mnie zarywal ale wiadomo takim to tylko jedno w glowie a jesli chodzi o brytyjczykow to po pierwsze w anglii ich jest ok 20% i sa sztywni i bez poczucia humoru

Gość Dziewczyna84
Macie racje... zapewne urazilam WASZą Polską dume... moze faktycznie nie potrzebnie, w koncu i tak... szukam Polaka na partnera... wiec... cos w Was faktycznie musi byc :)

Hej:)...Ja jestem inteligentny. Swiadczy o tym fakt, że przeczytałem wszystkie książki, które oferowała bibliotekka w więzieniu z którego właśnie wyszedłem. Przystojniak ze mnie też jest, przynajmniej wnosząc z liczby współskazanych chcących mi sie dobrać do dupska:classic_cool:...z tą mądrościa to różnie:D ale może o niej świadczyć fakt, że nie dałem sie przecwelić Jak widzisz jestem Twoim ideałem;)...TO co umówimy sie? Pokaże Ci moje tatuaże:P

Gość Dziewczyna84
Hmmma a ja sie nie zgodze :) Uwazam ze Anglicy są fajni :) Pozatym co do przemocy :) to :) tutaj tez niektorzy je biją... i jest ich sporo... WIec to akurat nie zalezy od kraju...

Gość ego chłopa prostego
Jak na razie to nie wiadomo czego chcesz :).

Gość Dziewczyna84
Mam wrazenie, ze nie traktujecie mnie powaznie. Coz moze macie jakies powody :) To juz wasza sprawa. Nie bede odpowiadac na zaczepki :) Szkoda mojego czasu :) Pozdrawiam

KAMECHA bylas kiedys w uk? W londynie 80% to obcokrajowcy a 20% brytyjczycy wiec sie glupio nie smiej. ok zrobilam błąd ze napisalam ze w anglii jest 20% sprostuje to teraz chodzilo mi o Londyn

Gość Dziewczyna84
Aha, tak jestem szmatą. Czy tak twoj tato nazywal Twoja mame? Jesli tak to bardzo mi przykro... bo tym samym skrzywdzil Ciebie, a ty skrzywdzisz swoją kobiete. Wspolczuje

Gość Dziewczyna84
powiem tak: Moj dziedek byl Anglikiem, babcia Greczynka, drugi dziadek Polakiem, a babcia Rosjanka, Wiec, sprobuj sobie sam odpowiedziec na to Pytanie :) Bo ja niestety nie potrafie :)

dziewczyna84 nie przejmuj sie takimi debilami co to od szmat Cie wyzywaja sami widac niepelnosprytni sa

Gość man jest tutaj
ja taki jestem, a że jestem inteligentny to nie żenię się, że jestem przystojny zaliczam was:)

Gość Dziewczyna84
Oczywiscie ze sie nie przejmuje :) Niektorzy maja pewne deficyty rozumu, a ja nie mam zamiaru ich wypelniac :)

Kamecha musisz podnieśc swoja samoocene??? czujesz sie zerem??? Czemu wyzywasz???? na takiego faceta jak ty nigdy nie zwrocilabym uwagi MASAKRA. Myslisz ze imponujesz tu komus tym jak sie wyrazasz????

flesz80 -> nieprzejmuj się nim to frustrat który tak naprawdę w realnym wiecie niewiele ma do powiedzenia ;p

Gość man jest tutaj
jest wulgarny fakt, ale kobiety lubią brac do buzi i połykać więc coś w tym jest

a swoim ejakulatem to pelnie wypelniasz muszle klozetowa bo zadna ci nie daje zreszta nic dziwnego buahahahahaha

Gość Dziewczyna84
Flesz, on sie uczy od Palikota :) Nie zwracaj na takich smieci uwagi :) Nie są tego warci :)

Gość luuuuuu
kamecho zastanaim a sie co kryje sie pod twoja kasliwoscia i wulgaryzmem, nikt pozbawiony kompleksow i ugruntowanego poczucia wlasnej wartosci nie prezentuje takiej postawy . tak wiec wszystko jasne. przychodzis na kafe leczyc swoje smutki i frustracje. i prosze cie chocbys bardzo chcial nie nalezysz niestety do tych przystojnych madrych i inteligentnych. udoqwodniles to juz w pierwszym poscie. bardzo mi przykro...mam nadzieje ze jakos to przezyjesz:):):) hahahah

Faktycznie nie warto z kims takim konwersowac. Jesli chodzi o mij biust to jest idealny a worow pod oczami nie mam. jakbys chcial wiedziec to jestem kosmetologiem i wiem jak o siebie zadbac, do starych tez nie naleze mam 29 lat.

Gość luuuuuu
hahahha....no tak sie sklada ze jestem bardzo atrakcyjna mloda brunetka i jestem bardzo szczesliwa w zwiazku..przeczytaj sobie moj pierwszy post....alez mi ciebie szkoda...az mam ochote cie przytulic i pocieszyc hahaha, ktos taki nie moze byc szczesliwy w zyciu ale zycze ci jak najlepiej

Gość Dziewczyna84
DZIEWCZYNY DAJCIE SPOPOJ Z KOMENTOWANIEM WYPOWIEDZI TEGO SMIECIA. tRZEBA MU JEDYNIE WSPOLCZUC :) a najbardziej trzeba wspolczuc jego otoczeniu...