Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna84

Gdzie sie podzieli inteligentni, mądzi i zarazem przystojni mężczyzni?

Polecane posty

luuuu masz racje 100%. tylko zakompleksieni frustraci i nieudacznicy tak sie zachowuja.

wspolczuje ci kolego !!!! oj bardzo ci wspolczuje!!!! Smieszny jestes strasznie.

i jeszcze jedno od 10 lat jestem w zwiazku malzenskim takim ze kazdemu takiego zycze! jestem szczesliwa i spelniona!!!! samotny jestes ty kolego nawet w necie nikt cie nie lubi zal mi ciebie

Gość poważżżna
kurde jakie PODZIELI?? jakie MĄDZI??

juz masz kompleksy!!!!!! koniec nie gadam z toba bo nie warto znizac sie do twojego poziomu. toniesz w brodziku intelektualnym!!!!!

Tak mi przyszło do głowy autorko: Sypiaj z przystojnymi, przyjaźnij sie z inteligentnymi a ochajtaj sie z madrym:P...Tyle, że wtedy wyjdziesz na sama wiesz kogo. Zresztą co mnie Twoje "problemy" obchodzą:P. Idź i sie zabij...

juz masz kompleksy!!!!!! koniec nie gadam z toba bo nie warto znizac sie do twojego poziomu. toniesz w brodziku intelektualnym!!!!!

Gość Dziewczyna84
nO WIECIE, JEGO STAC TYLKO NA GOWNIARY, I MALOLATY, BO TYLKO TAKIE SA W STANIE ZAAKCEPTOWAC JEGO ''MąDROSć'' WIEC WSZYSTKIE POZOSTALE SA JUZ WIECIE :) DO NICZEGO :) mA INNY WYBOR? oCZYWISCIE ZE NIE :)

dobra to olejmy kameche i pogadajmy o ideałach ja swoj znalazlam a ty dziewczyno 84 kogo szukasz????

Gość luuuuuu
a jakiego masz kota? ja lubie persy

Gość nie ma idealu kawalera po 30st
Zasmucona dwudziestka, faceci po trzydziestce, o ktorych mowisz, tzn o tych wymarzonych, dawno juz sa zajeci... I wiem, co mowie, bo probowalam wiele razy. A Ci, ktorzy nie sa, no coz... raczej uroda i madroscia nie grzesza:P Ogolnie wiekszosc z nich to nieudacznicy zyciowi (mowie o starych kawalerach, mialam takich kilku). Wylaczam z tego oczywiscie facetow po przejsciach - nieudane malzenstwo itp. Bo to oznacza, ze po prostu nie wyszlo, ale kiedys ktos sie nim powaznie zainteresowal. Ja teraz mam faceta po 30stce kolejny raz...ktory nie byl nigdy zonaty, no i coz, ciekawie nie jest. Leniwy, w domu trzeba go milion razy prosic, zeby w czyms pomogl, i najczesciej konczy sie to wrzaskiem, przystojny i inteligentny jest, chociaz to, ale z oszczednoscia i pomyslem, zeby zarobic, jakos krucho... Ja pracuje,zeby nie bylo, ale do tego ucze sie, wiec mam troche ograniczone mozliwosci znalezenia pracy, na pelen etat nigdzie mnie nie chca. I mam spore wydatki. Plakac mi sie chce, ze nigdzie nigdy nie mozna wyjsc, nic zrobic, bo wiecznie nie ma pieniedzy. I nie chodzi mi tu wcale o bogactwo, tylko jakies w miare normalne zycie na poziomie. A my tego nie mamy i to za granica. Zarabia wiecej ode mnie, ale czesc pieniedzy 'ginie' bezpowrotnie, nie wiem,jak i gdzie,bo mam sie w to NIE WPIE*DALAC. ale dlugo juz tak nie pociagne, on jest coraz starszy, zanim ja sie dorobie i skoncze studia troche minie... Takze slabo to widze.

aha, do czego chcialam dojsc - jezeli jestescie po 20stce, bierzcie lepiej facetow mniej wiecej w swoim wieku... bo wsrod tych 30stek i po 30stce baaaaaaaaaaardzo ciezko znalezc kogos fajnego i normalnego... albo ku*wiarz, albo przyglup, albo roztrwania kase.

Gość luuuuuu
tez moze byc

Gość Dziewczyna84
Ja szukam mezczyzny odpowiedzialnego, dojrzalego, inteligentnego, takiego przy ktorym bede do konca bezpieczna... a jednoczesnie :) bede czula motylki w brzuchu :) Takiego przy ktorym bede sie budzic codziennie, i obok ktorego bede zasypiac co noc :) Oraz takiego... dla ktorego wartosc rodziny bylaby wartoscia podstawową i najwazniejsza, takiego, ktory kochalby dzieci, i szanowalby ludzi, w w szczegolnosci konobiety :) Moglabym wymieniac a wymieniac :) Ale :) moze narazie tyle :)

ehh, tez takiego szukalam:P ale nie ma rzeczy niemozliwych, trzeba tylko doooooobrze szukac. Powodzenia :)

Gość luuuuuu
ja nie mam takich doswiadczen....moj ma 34 i jest zajebisty. nie moglabym prosic o wiecej idealy nie istnieja ale przysiegam ze jak szukam czegos co mogloby temu zaprzeczyc to nie moge...jest naprawde perfect. jego koledzy tez po 30tce i tez sa pok. ja w ogole zawsze mialam facetow starszych o 7 10 lat. z o 2 3 lub nawet 4 lata starszymi czulam sie jkbym byla z debilami nie mowiac juz o rownolatkach.

Gość luuuuuu
Boze...dziewczyny sory nieskromne bedzie to co powiem ale jak czytam o tych waszych idealach to mi sie usmiech na twarzy pojawia bo to jakbym czytala o swoim facecie i mysle sobie o ku...ale jestem farciara...:))))

luuuuu jak tak samo:) kurcze udał sie nam. Kazdej dziewczynie zycze zeby byla tak szczesliwa jak ja:))

a i wlasnie planujemy powiekszenie rodzinki o malego jędrusia hihihi bo julka ma juz 9 lat

Gość luuuuuu
:) wiec nie jestem sama:) zycze powodzenia nw realizacji planu:) my dopiero slub planujemy a na dziecko jeszcze musze troche poczekac..za jakies 2 lata. chociaz w holandii to 27 lat to stanowczo za wczesnie na dziecko tam laski rodza po 30tce a i z tym nierzadko tez jest problem bo sie zastanawiaja 100 lat nad ta decyzja. dziecko zabiera wolnosc a one baaardzo sobie cenia niezaleznosc, przestrzen. troche mnie to odpycha..ale coz taka kultura.

naucz sie czytac dupku!!!! nie andrzej tylko jedrzej pochwal sie jak ty masz na imie cwaniaku

Gość luuuuuu
Kamecha jedrzej i andrzej to dwa rozne imiona a andzrej oklepanym imieniem? prosze cie, skad ci to przyszlo do glowy

a dzieki luuuuu:) Dlugo z dzidziusiem nie czekajcie bo wiesz jak to z nami kobietami zegar biologiczny tyka:) grunt to dobra organizacja:) Jak np. chcialam wyjsc gdzies z kumpelkami to maz zostawal z małą a jak on chcial wyjsc to ja:) wszystko jakos da sie pogodzic.

kim jestem???? kobieta z marzen i snow!!!! hahahah a co urazony sie poczules???? ze nie jestes taki slawny!!!!!hahahha

Gość bueheheheheheheehehehehe
widzę dlaczego trafiasz na samych tumanów! jak można napisać "mądzi" bądź "podzieli"?! :D Swój do swojego ciągnie :classic_cool:🖐️

Gość Dziewczyna84
Widzisz :) Ja mieszkam w Polsce tylko 5 lat :) Wiec mysle, ze jak na ten okres czasu pisze bardzo dobrze :)

Gość bueheheheheheheehehehehe
O, Kamecha, cześć, pojebańcu! 🖐️

po co sie wogole udzielasz???? spadaj na swoj topik gdzie ponizasz pomarancze!!!! a ty co Warszawka????? do prowincji to daleko mam wymysl cos ciekawszego zeby zwrocic na siebie uwage. ps. caly czas czekam na twoje imie, a moze sie go wstydzisz????

Gość Dziewczyna84
Kamechuju :) Twoj kolega zalozyl o Tobie temat :)