Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna84

Gdzie sie podzieli inteligentni, mądzi i zarazem przystojni mężczyzni?

Polecane posty

Gość moja droga jak Ci tak tęskno
Ja daje proste rozwiązanie. Prosta sprawa nie podoba się nikt Cię nie zmusza, naucz się angielskiego i siedź w UK.

Gość pawel_________
A jak wasz idealny mężczyzna powinien wyglądać??

Gość RomanoSexmacher
Ja taki jestem :classic_cool:

Wydaje mi się że więcej charyzmy jest na wschodzie niż zachodzie.

Gość Dziewczyna84
Sluchaj, a po co Ty tak sie oburzasz? Po pierwsze nie musze sie uczyc anglieskiego, bo jest to moj drugi ojczysty język :) Po drugie :) Mieszkam i w UK i w PL :)

Gość pawel____
ja jestem inteligentny, tak mi mówią- nie żebym się chwalił. Wysoki - 193 cm A i mądry a także zabawny z pewnością też.

A co mam powiedzieć. Może się mylę ale dogadać się z obcokrajowcem jest trudno, stąd moja kwaśna mina. Patrząc na to co przychodzi z zachodu , moda, styl bycia, obyczaje nie wierzę w "cudowność" tych ludzi. Takie moje zdanie.

Gość Zasmucona dwudziestka
Tacy faceci zawsze mają ponad 30 lat i zwykle są zajęci. Te wyjątkowe wolne przypadki zawsze sprzątają lepsze ode mnie :(

Gość Krytykujący nr1.
Sęk w tym, że Wy drogie panie tak samo reagujecie na krytykę, ja my mężczyźni i niewiele potrzeba, aby poleciały słowa oburzenia z Waszej strony. Czy skłamię, jeśli powiem : Polki są bardzo zacofane w łóżku i nie potrafią rozpalić faceta, nie potrafią go zaspokoić ... Nie ubieracie się kobieco i seksownie, nawet o teraz, czyli w ciepły letni dzień zakladacie dźinsy zamiast sukienek ... Mało uśmiechu na Waszych twarzach itp. ... Angielki i Francuski są o niebo lepszymi kochankami od Was i daleko Wam do nich.

Gość pawel____
To jak z tym ideałem - może się mieszczę :)

Gość Dziewczyna84
Hm... sama juz niewiem, wierze, ze :) Są tacy jeszcze :) Napewno są!!! To tak samo jak fajne, mądre, inteligentne, i piekne kobiety :) Powiem WAM COS :) Od roku nie bylam na ani 1 randce :) Po zakonczeniu nieudanego zwiazku .. calkowicie sie zamknelam, i TU tkwi problem... nie w tym, ze takich nie ma dookola... tylko w tym, ze sie nie otwieramy na nowe znajomosci!!! Ja juz nawet nie pamietam jak to jest jak Cie ktos przytula, albo caluje :) Calkowicie z ręką na sercu!

Gość luuuuuu
bo zagranica naprawde ludzie sa inni. i faceci i kobiety. przez pol roku mieszkalismy z londynie i musze powiedziec ze nzakochalam sie w ludziach. zupelnie co innego niz tutaj w pl. gdzie nie pojdziesz czy to urzad czy sklep wszedzie gburowate miny postawa ala kupuj pan i spie...dlatego nie lubie pl i polecam anglie lub holandie gdzie sama mieszkam

Mi krajanki się podobają ;). Nie mam zastrzeżeń do kobiet w naszym kraju, widuję codziennie wiele świetnych dziewczyn.

A ja już nie wierzę :( Tylko faceci po 30 są OK ale... jak wyżej pisałam :(

Gość Dziewczyna84
Hmm :) Pawelku ::) dlaczego, uwazasz, ze szukam kogos takiego jak wlasnie Ty? :)

Gość pawel____
hmm No właśnie czekam na odpowiedź jaki powinien być ideał ;)

Moje życie nie kończy i nie zaczyna na sklepie, być może dlatego postrzegam nasz kraj inaczej.

Gość Dziewczyna84
Zasmucona, nie zawsze tylko faceci po 30 są ok, wiekszosc z nich są to osoby po przejsciach :) Nie bedą Ci juz pisac listow milosnych :) i 100 smsow dziennie :) Nie bedziesz juz dla nich wielką miloscia :) Bo z utesknieniem bedą wspominac tą sprzed 10 lat...

"Tez znalam fajnych obcokrajowcow Anglikow, Amerykanow Naszym Polakom, wciaz czegos brakuje... jakiejs takiej charyzmy! Poczucia HUMORU, no naprawde wielu wielu rzeczy!" oni są inni. inna kultura, inne wychowanie. Polska była w głebokiej komunie. dopiero się otwieramy. w tych krajach jest multikulturowość. oni są otwarci. a ja wolę Polaków. przynajmniej mówimy co nam się nie podoba w twarz, nie za plecami, jak anglicy. mi nie podoba się to ciągłe pytanie - czy wszystko w porządku. kilka razy dziennie, te same osoby, to samo pytanie. co do angielskich gentelmanów to pooglądaj filmiki youtube z ich kawalerskich weekendów w Krakowie czy Wawie. rozróby w pubach, zaczepianie dziewczyn na ulicach, machanie funtami przed twarzą i i jedyne słowo które opanowali do perfekcji - kurwa. nie jesteśmy od nich gorsi. po prostu znacie nas. a ich jesteście ciekawe. tyle.

Gość Dziewczyna84
Nie moge o tym pisac... przepraszam, ale jak sobie mysle o cechach mojego idealu...to lzy mi naplywają do oczu... Doslownie... Wiec chyba teraz nie przedstawie mojej wizji partnera... przepraszam

Po 30 nie będą pisać ani mówić głupot. Są konkretni, wiedzą czego chcą (nawet jeśli tylko wydupczyć to są szczerzy przynajmniej) i są na to zdecydowani. Przejścia na mądrych mają korzystny wpływ ;)

Gość Dziewczyna84
Agencie... nikt nie mowi, ze jestescie od nich gorsi. Poprostu jestescie smutni... czesto sztywni... Jesli chodzi o zachowanie Polakow to tez wcale nie jest lepiej. Mysle ze to akurat zalezy od czlowieka, wychowania, otoczenia w jakim przebywa, a nie od narodowosci!

Gość Dziewczyna84
Do Krytyka :) co do tego ze cudzozimki są lepsze w lozku :) to :) coz maja wiecej doswiadczenia, wiecej praktykuja :) Mysle ze Polski jednak bardziej wizaza sex z uczuciem :) No i musiales trafiac na naprawde kiepskie, ze tak uwazasz o Polskich kobietach :)

nie czuję się gorszy. :) smutny tez nie chodzę. zamknięty nie jestem. nieufny owszem. ale polaka łatwo jest poznać na ulicy w Anglii. polkę zresztą też.

Gość Dziewczyna84
No widzisz, ja nie jestem do konca Polka :) Niewiem dlaczego, ale zwykle, mnie pytaja, czy jestem z Kanady.... Polacy sie fakt rzucają w oczy juz na wstepie :)

Gość Krytykujący nr1.
" No i musiales trafiac na naprawde kiepskie, ze tak uwazasz o Polskich kobietach. " - dużo facetów Ci to powie, a to już o czymś świadczy. " Mysle ze Polski jednak bardziej wizaza sex z uczuciem. " - nie wątpię w to, ale nawet jeśli kochają i jest to prawdziwa miłość, to i tak są kiepskie w łóżku.

Gość Dziewczyna84
A nie wiążą? Ja naprzyklad tylko i wylacznie... Znam tez wiele Polskich dziewczyn, ktore maja tylko 1 partnera seksualnego! A znam ich sporo, bo w Polsce skonczylam studia!

Gość luuuuuu
dziewczyno 84, nie wiem czy jestes wierzaca czy nie i tak mi przyszlo do glowy...bo ja tez nie urodzilam sie przeciez szczesliwa te mialam swoje okresy smutku i rezygnacji wie wiem jak to boli i chce ci jakos pomoc otoz jest taka modlitwa bodajze do sw jozefa o znalezienie partnera. jak wpiszesz w google to napewno znajhdziesz..wydaje sie to pewnie smieszne ale osobiscie znam faceta ktory modlil sie rok ta modlitwa, dzien w dzien i po roku spotkal kobiete ktora okazalo sie modlila sie ta sama modlitwa....sa malzenstwem dzis, maja coreczke..nie wiem, ale cos w tym jest. moze warto sprobowac...