Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_dziewica

mam 31 lat. Jestem dziewicą.

Polecane posty

Gość stara_dziewica

Możecie mi wierzyć albo nie, ale przez całe moje dorosłe zycie nikt mnie nie chciał. Nikt nie zwracał na mnie uwagi. Nikt nie podrywał, nie chciał się spotykać... Why?.... Nie jestem jakimś wielkim pasztetem. Ot przeciętna uroda, taka jakich wiele na ulicach... Fakt, że jestem sama nie przygnębia. Fakt, że jestem dziewicą mnie przygnebia... Mam dosyc zycia w pojedyne. Z każdą chcwilą mam go dosyć w ogóle. Czemu tak jest że jedni mają wszystko, a inni nic? Który facet chciałby się związać z babką bez żadnego doświadczenia? Zresztą po 30 to już w ogóle marne szanse na jakikolwiek związek... Tak musiałam się wyżalić... Sorki...

Gość zasadnicze pytanie
ile ważysz?

Gość stara_dziewica
tonę

Gość jesli to nie prowo to
faktycznie nie masz szans.

Gość stara_dziewica
Dodam że mam bardzo dużą łechtaczke...

Gość Marek prawiczek
pozdrowka:)

Gość stara_dziewica
to nie prowo. Ale dzięki za słowa otuchy

Gość jesli masz nadwage to faktyczn

Gość stara_dziewica
skąd przypuszczenie, że mam nadwagę? Waże 57 kg przy wzroście 170. Norma.

nie wierzę że przez ten czas nikt Cię nie chciał.....na pewno chcieli tylko to Ty nie chciałaś akurat ich.

No na mnie nie licz, jeżeli chodzi o deflorację, towarzystwa też Ci nie mogę dotrzymywać...., ale na duchu mogę Cie podtrzymać!!!:) Nie pękaj,.. koleje życia sa tak nieprzewidywalne....., że za godzinę możesz być już w innym nastroju, to się już zdarzało wiele, wiele razy! 3m się

Gość aferg
bo średnie laski chcą księcia z bajki z kasą oczywiście a nie łaska poszukać w swojej lidze a nie brać się za ekstraklasę?!

Gość bo w tym caly jest ambaras
zeby dwoje chcialo na raz ;) Mnie to nie szokuje... Tez bylamtrzydziestoletnia dziewica ;) Dlaczego mialam na sile pozbywac sie wianka? ;)

Gość stara_dziewica
Jeżeli chcieli o bardzo umiejętnie to ukrywali... Piszę serio... Może dlatego, że mam podły nastrój... Może dlatego, że jak wychodzę, to widzę same obściskujące się pary. śmiechu warte - 30-letnia dziewica. W czasach gdy już 12 latki mają dawno za sobą pierwszy raz.

Gość fgdgdfg
są na tym forum prawiczki ponad 30letnie, to dopiero tragedia

Gość stara_dziewica
aferg -> nie znasz mnie, a tak łatwo oceniasz. No cóż - każdy sądzi według swego...

Gość wacol
a ja lubie starsze dziewczyny od siebie to nie trac nadziei

Gość cikro mi
cześć, ja się łącze z tobą w bólu... może i jestem młodsza ale przełom 23/24 to jak dla mnie tez już za dużo... też czuje się gorsza... i też nie uważam sie za najgorszą i nie szukam księcia... nie wiem jak cie nastrój poprawic... sobie tez nie wiem jak poprawić...

Gość jesli masz nadwage to faktyczn
to dlaczego sama nie wyjdziesz z inicjatywa? czekac na ksiecia z bajki to mozesz do usranej smierci

Gość RomanoSexmacher
Skąd jesteś?

Gość Romano a ty szukasz
dziewicy?

Gość PawelPawelPawel
Ja bym Cię chciał. Byłem z paroma kobietami, ale dziewicy jeszcze nie "miałem". Chciałbym cie. Może nawet jako żone. Wreszcie jakaś czysta, nie ruszana obcymi, brudnymi łapami.

Gość stara_dziewica
Nie czekam na księcia z bajki. Mam juz na tyle dużo lat, żeby wiedzieć, że oni nie istnieją... Po drugie - zawsze, kiedy wychodziłam z inicjatywą kończyło się to fiaskiem. A więc przestałam... Zdałam się na los, ale jak widać on mnie omija szerokim łukiem.

Gość wacol
cikro mi jak ja maze o takiej dziewczynie

Może To Ty odtrącałaś facetów, dlatego? Masz jakiś kompleks, miałaś za młodu ? 30 lat to nie starość ,dopiero życie Ci się zaczyna, szukaj,wychodź do ludzi, nie użalaj się że w tym wieku jesteś dziewicą,bądź z tego dumna,w tych czasach to skarb :-] Pozdrawiam!

Gość cikro mi
patrz a mnie nikt nie chce... a autorka tez swego czasu była w takiej sytuacji i co tak samo jak u mnie... moze my poprostu slepe jesteśmy i nie widzimy ze ktos o nas zabiega

Gość stara_dziewica
Pieprzenie - bycie dziewicą w wieku 30 lat to nie żaden skarb. To znak: nikt jej nie chciał. czasem wydaje mi się ze to, ze jestem dziewica i że jestem sama od lat mam wypisane na czole. Nikogo nie odtrącałam, bo nie miałam kogo odtrącać. Wiem, że wydaje się wam to nieprawdopodobne, ale mnie naprawdę NIKT NIGDY NIE CHCIAŁ. Zero zainteresowania ze strony płci przeciwnej.

Gość ona..tam
a ja mam 19 lat i tez jestem dziewicą , chociaz kolega mi powiedzial, ze nigdy by nie myslał , ze jeszcze nią jestem, prowadze rozrywkowe zycie,... ale wiem, ze umiar ma byc :D i jestem dumna, ze czekam na tego jedynego ;]

Gość bo do solarium chodzą
Tak... A może zacznę chodzić nago... Wtedy na pewno ktoś zwroci na mnie uwagę. ;)