Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izul...

jak zadowolić mężczyznę?:D

Polecane posty

Gość Izul...

Pytanie proste, czekam na odpowiedzi;D Co robić aby was podniecić? Co lubicie jak wam się robi? Szukam inspiracji;-)

Gość nicy
no nie wiesz...?

zawładnij jego umysłem a zobaczysz że będzie zadowolony..

Gość fffffffarma swin
pozwol sie mezczyznie upodlic

Gość Izul...
Oj, ja liczyłam na jakieś przesiąkniete erotyzmem porady, a wy tylko o tych meczach;P

Gość Izul...
Powiedzcie jakie pieszczoty sprawiaja Wam największa przyjemność? Zostaliscie kiedyś czymś miło zaskoczeni? Czy tylko piwo, chipsy i mecz to szczyty?:P

Gość fffffffarma swin
powiedz mu ze moze z toba robic co chce

Gość Izul...
ale to ja chce mu zrobić..;D dobrze...

Gość Izul...
Nie wszystko, ja chce dokładniej...ze szczegółami;D...

Gość najlepie to:
musisz być tajemnicza, zaskakująca, zmysłowa , szalona , nęcąca , raz władcza raz uległa.

Gość najlepie to:
zawadnij jego zmysłami i wyobrażnią

Gość Izul...
Po prostu nie widzieliśmy sie jakiś czas, a niedługo zobaczymy;-))))) I szukam inspiracji;-) Chciałabym go zaskoczyć...i ubiorem, i zachowaniem, sztuczkami;-)))..dlatego pytam.... !

Gość Izul...
A może jakies konkretne zachowanie kobiety, jakis trik który was urzekł i do dziś pamiętacię tą noc;DDDD wszystkie rady pomocne;-)

Gość najlepie to:
aaa , takie buty, to wiesz , jak facet jest wyposzczony , to niewiele trzeba :-) ,

10000 rad wysuchasz. A i tak zrób "swoje". W końcu każdy jest inny. I ma inne pragnienia i wyobrażenia o super seksie.

Gość Izul...
mam nadzieje, że wyposzczony i to porządnie ;DDD Bo ja....;D.. no;-) Strasznie pragnę zaskoczyć go, mam już parę pomysłów ;-) Ale ich nigdy dość!

Gość najlepie to:
a wysyłasz mu milutkie smsy? co chciałabyś żeby z tobą zrobił jak wróci?

Gość Izul...
Wiem! Tylko liczę na to, że może coś przydatnego wpadnie;-) Już mi pomogliście. Tylko, żeby nie pomyślał że brałam u kogoś lekcje;DDDD nie mogę w drugą stronę przegiąć;D

Gość Izul...
Haha, rozwiń? Myslisz, że kobiety nie wiedzą? czy ja konkretnie nie wiem, bo na pewno nie wiem o co Ci chodzi;D

Gość najlepie to:
a co chcesz zrobić ? no wiesz , tak z ciekawości :-)

moja żona mnie wczoraj zadowolila . podejdz do faceta od tylu i po woli wsun mu dłon w majtki , zlap go za penisa i masuj go . pozniej zobaczysz ze samo sie rozkreci :)

Gość Izul...
Oh, ale ja tu szukam pomysłów!:D Ok, super ciuszki, sukieneczka, bez majteczek..;D buciki na lekkim obcasiku...nie za wysokim bo ja dość wysoka jestem;-). super fryzurka, troszkę mi się schudło, opaliło ładnie, choc to ostatnie to jeszcze niewiele jak na moje możliwości;-).. ogólnie nie chcę skrywać swoich pragnień ;DD.. iiiiii stworzyć uwodzicielski klimat... ugotowac pycha jedzonko.... no i zaskoczyć go miło w łóżku, programu nie mam...pewnie będzie baaardzo spontanicznie, ale szukam natchnienia, trików;-)

Gość Izul...
;D... no tak ;D dobre;-)... tylko najpierw chciałabym go pokusić... podręczyć zanim dotknę naszego królewicza...;-)..i podsuńcie mi jakies pomysły;_)))

Gość Izul...
oj no naprawdę brak Wam takich doświadczeń, nie przerażajcie mnie;-0 tylko opowiadajcie czym można faceta zaskoczyć, no!;D

Gość czarna tęcza
może piórko pawie, albo coś długiego i mile pieszczącego, tak, zebyś mogła przesuwać po jego ciele.. może zabawa w kąpieli albo pod prysznicem albo masaż erotyczny z olejkami, usiądź okrakiem na jego plecach i masuj go, początkowo delikatnie, potem mocniej i koniecznie jęcz przy tym, a w końcu pocieraj cipką po jego pupie ;) moze też jakąś nową pozycje wymyślisz, dobre wino jak lubicie, muzyka...taka gdzie słychać delikatne pojekiwania też podnieca w trakcie pieszczot jak juz to dobre co ugotujesz zjecie, to słodkie deser z bitą śmietaną możesz podać na sobie ;) jak na razie tyle ze mnie , moze coś sie przyda;)

Gość najlepie to:
wiesz co możesz zrobić? wyjdzcie gdzieś , jakaś kolacyjka czy cos , i jak będzieesz wychodić to powiedz nagle : kurcze , zapomniałam ubrać majtek , ale dobra chodzmy. a te twoje pomysły są super, tak trzymać!miła kąpiel z wzajemnym masażem też może być dobrym pomysłem