Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulallalalalallllll

problem mam wielki i nie wiem juz co na to poradzic

Polecane posty

Gość ulallalalalallllll

jestem z cudownym facetem kochamay sie i w ogole jest cudownie ale za kazdym razem udaje orgazm:(on zawsze dochodzi a ja nie potrafie z bylymi chlopakami bylo to samo:( mam 23 lata ,smutno mi przez to bardzo..moze ja powinnam byc sama:(teraz jedziemy razem nad morze i ja juz sie stresuje bo co mi z tego ale kocham go naprawde

Gość ulallalalalallllll
no to co mam zrobic:(mam cigle go oszukiwac:(to obrzydliwe i smutne dla mnie:(ogolnie mnie pociaga ale jak dochodzi do zblizenia to nic nie czuje

Możliwości są dwie- albo z niego dupa a nie facet, albo z Tobą jest coś nie tak i powinnaś się udać do lekarza.

Porozmawiaj z nim o tym. Jeśli cię kocha to napewno pomoże rozwiązać ci ten problem. I nie smuć się więcej.

Gość Pięć podziel przez pięć
Im bardziej czekasz na orgazm, zastanawiasz się tym będzie gorzej. Podejdź na luzie, nie zastanawiaj się czy dojdziesz czy nie. Odpręż się i nie myśl non stop o tym co czujesz. Przyjmuj to co Ci daje. Może Wasza gra wstępna powinna nieco dłużej trwać? Niech zrobi Ci porządną minetę przed stosunkiem. Wypróbujcie różne pozycje, w końcu trafisz na taką jaka Ciebie interesuje. Baw się w łóżku a nie zastanawiaj nad tym co z Tobą jest nie tak.

Gość ERNEST MOCNY
MUSISZ SIE NAPIERDOLIC RAZEM ZE SWOIM CHLOPTASIEM I NIECH CIE ZERZNIE JAK BURA SUKE. TYLKO WCZESNIEJ POROZMAWIAJ Z NIM O TYM, ZE NIE MASZ ORGAZMU. JAK TO NIE POMOZE, TO HUJ WIE CO ROBIC. POZDRAWIAM Z POWAZANIEM HARCERSKIEM CZUWAM.

Gość kalim
Orgazm można zaplanować :P Najlepiej miedzy 23:00 a 23:05 :P Zwyczajnie pogadaj z nim o tym, jak się zaweźmie to może coś z tego będzie.

po kiego udajesz orgazm? przez to że on widzi twój "orgazm" wie że już nie musi się już starać aby ciebie doprowadzić do szczytowania

Gość mialam cos powiedziec
ale mnie leviatan ubiegl, jak udajesz orgazm, to skad ma facet wiedziec, ze nie doszlas? wez sie w garsc, naucz sie, co Ci sprawia przyjemnosc i pokaz facetowi jak Ci ta przyjemnosc dac, no i nie stresuj sie...

Gość kalim
po pierwsze :P facet jest zielony jak pietruszka żeby dać się nabrać na udawanki :P a tak przy okazji :P to jak udajesz?